Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:54:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223644 пъти)

lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #645 -: февруари 19, 2016, 12:24:21 »

Добър ден и от мен-горската фея...Преди да хвана гората, ви изчетох,да си призная и аз се върнах да видя колиетата  tease .Първоначално ги помислих за картина ,,,хихихихи
Фери честити ви 5 месеца,пожелавам ви още 5000 по 5 и все така щастливи и прекрасни.
Понеже от сутринта започнахте с приятни философски сентенции,ще ви споделя любимия ми цитат напоследък.Спомням си ,че Тинчето го беше използвала за сватбата си  heart

"Познавате ли онова сладко чувство за предусещане на Чудеса? Да,точно това чувство,което ни кара да летим и което не признава ръбове и огради.То създава Чудесата.Когато го допуснем в сърцето си,каним нашето Чудо в живота си.А Чудесата,за разлика от хората,никога не закъсняват за среща."
-"Малкият принц"-Антоан дьо Сент Екзюпери
 Хубав и прекрасен Петък на всички  heart
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #646 -: февруари 19, 2016, 12:32:42 »

Нещо отиваме към тема политика май  huhhuh.gif

Ердоган и аз не мога да разбера какво се опитва да направи с политиката на Турция, но то като партията му няма мнозинство в Парламента е нещо като нашата ГЕРБ  pardon Друг е въпросът съществуват ли и до колко са "тесни" връзките между ПСР (партията на Ердоган) и ДПН (про-кюрдската партия), която от своя страна на последните избори успя да обедини кюрдския вот и не просто премина границата от 10% (мисля, че няма друга държава с толкова висок праг за влизане в  Парламента), но и продължава да се налага като сериозен играч на политическата сцена...Та заради тези факти Ердоган ми е повече от мътен и определено не върви към членство в ЕС, каквато цел си беше поставил smile Точно днес четох една интересна статия по темата:

http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/02/19/2707582_turciia_se_dviji_v_platnoto_na_es_no_v_obratnata_posoka/

Лоли, много си ми романтична напоследък  heart
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #647 -: февруари 19, 2016, 13:18:29 »

Не го харесвам Ергоган, още от избирането му.. Какво се стреми да направи, какво направи реално.. Горкият ми Истанбул.. Колко само го обожавам..  heart Да не говорим, че Турция не е само Истанбул разбира се..
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #648 -: февруари 19, 2016, 13:26:41 »

Лоли, ти що все по гори ходиш? Или е нещо кодово това, подобно на моето ходене по любов? crazy
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #649 -: февруари 19, 2016, 13:29:39 »

Досега го търпяха според мен заради безспорните му успехи в развиването на икономиката, но вече прекалява и същите тия "интелигентни" турци могат да го свалят като нищо...
По митинги има една такава странна "аура", успява да въздейства на хората, чак ме плаши с тая своя харизма, като нашия ББ  blum
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #650 -: февруари 19, 2016, 13:39:50 »

Фани, далеч не ми простее толкова, колкото ББ ..  pardon
Активен
Feribotka

« Отговор #651 -: февруари 19, 2016, 14:09:56 »

Някак си и аз правя аналог с нашия Бойко  pardon Точно заради начина на говорене и въздействието, но да, определено е с една идея по-интелигентно излъчване  smile
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #652 -: февруари 19, 2016, 14:15:30 »

Свекърва, заради работата ми съм толкова обездвижена, че се замислих сериозно. А и след сватбата качих 10 кг и ми е супер тежко. Сега втора седмица съм на здравословно хранене  и разходки, имам толкова енергия, че мога да презаредя целия АЕЦ.. И като се замисля и по-романтична съм станала  heart Пролетта идва, птички, пчелички веселко ми е
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #653 -: февруари 19, 2016, 16:38:20 »

Здравейте smile

Хубаво сте се сетили за Левски. Аз като съм с историческо образование да не мисилите, че всяка сутрин си казвам : "на тази дата ..."  blum
А колко за историята ни знаят хората, който са между 14-40г - отдавна се отказах да си мисля, че знаят нещо, освен ако случайно не им е била интересна историята е училище. Преди години Слави беше направил едно състезание "Бягство към победата". Та там трябваше да отидат до столицата на Второто българско царство и за мой потрес много от участниците се чудеха кой град е това. И започнах да питам наред мои познати - от УНСС, Техическия, Медицинския, от други факултети - масово казваха или Преслав или не знам. И съответно се опитваха да извътят, че и аз не разбирам от нещата, които те учат. Но столицата на Второто българско царство се учи в начален курс   pardon

Постовете на някой си Ердоган ги пропуснах (явно турски политик), но аз нашите не ги следя камо ли чуждите.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #654 -: февруари 19, 2016, 16:48:32 »

Момичета, явно съвсем съм загубила форумни навици. Като се загуби пустата му и тема извън последните коментари и не мога да я намери и туй то. Как се справяте?
Активен
Feribotka

« Отговор #655 -: февруари 19, 2016, 16:57:10 »

Oтиваш в съответната секция Wink Коя тема ти трябва?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #656 -: февруари 19, 2016, 17:39:35 »

Oтиваш в съответната секция Wink Коя тема ти трябва?

Тази издирвам най-често smile
Активен
Feribotka

« Отговор #657 -: февруари 19, 2016, 17:48:26 »

Лафче - Кафе или чай Wink Хинт: под рекламата, която се върти (на Шейла или Георги Георгиев) ти е нещо като адресът на темата, в коя секция е  blum
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #658 -: февруари 20, 2016, 11:50:29 »

Girl_hide

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #659 -: февруари 20, 2016, 11:55:33 »

Добро утро smile

Добро утро, Миме smile

Бременския ми мозък съвсем се сви - нищо не разбрах на Фери и Киви от разговора  pardon

Днес е много мрачно, само като да си стоиш цял ден в леглото. Ама ще стана да направя една супа, че ще ме заболи глава иначе Wink

За да има нещо цветно днес, ще се похваля с прогреса на моята орхидейка smile

Активен
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: