Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:17:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 227919 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #465 -:
февруари 15, 2016, 16:31:11 »
И аз стигнах до вас,че и успях да изчета... Ние се възползвахме от хубавото време днес и ходихме за костюм...
Иначе в събота бяхме да видим племенницата-ММ седя 30 минути да й прави физиономии и да я пита къде й са зъбите, а тя като ме видя мен и се разхили без нищо,та той изревнува.Ама иначе бяха много умилителна гледка. После бяхме на РД,ама да ви кажа осъзнах колко вече не ми се ходи по шумотевица- бяхме в 365, където музиката нищо не ми говореше и изобщо не ми беше забавно. Преди поне чалгите ги знаех сега и там да ида пак ще ми е същото- не ми харесват и не ги знам тези,които ги пускат сигурно. Най-добре на караоке май.
Вчера и ние си мързелувахме спахме до късно,правихме си палачинки,гушкахме се и после аз направих лазаня за вечеря и по една чаша вино. Догодина повече-някое СПА някъде. На мен това най ми допада като вариант или вкъщи,или някъде далеч от вкъщи.Тук на ресторант сме били само веднъж- в Ниагара,ами пресилено ми беше романтично, пък имаше специално меню,от другото не може да си поръчваш,а на мен като ми кажат нещо не може,когато съм клиент полудявам. Това заради САЩ, дето като си поръчат пица за доставка и се обаждат да кажат,че им е била прекалено мазна/тестена и всякакви измишльотини,та да им пратят нова като извинение...е,като знам мен на какво са ме правили като обслужващ персонал,пък и аз съм изисквала като клиент и тук ми кажат избери си от тука,айдее, ще си сготвя това,което ми се яде.
Бубе, сега ми напомни,че аз нищо не разказах за роклята си,ще чета и аз ще се отчета.
На Тони снимките много ми харесаха,че и всичко описано и разказано,много ми харесва да чета от нея-хем емоции,хем обяснение.
Фери,така ами и аз за мъже избирам "яка" почерпка дори и само на снимка. Много мили спомени и аз имам с дядо и също винаги се сещам за него покрай РД-то му.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #466 -:
февруари 15, 2016, 21:50:26 »
Чета ви само за това хубаво време и така завиждам. Тука е слънчево, та слънчево и студ, на скреж.
Чакам брат ми след 10тина дни, да ми дойде на гости за рождения си ден. Кака ще го води в ЛондонЪт да празнува.
Нямам търпение вече.
И така.. поработвам малко повече от преди, та нямам време много да пиша.
едит: И подозирам, че и котката ми е бременна.
«
Последна редакция: февруари 15, 2016, 21:52:12 от Cerise
»
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #467 -:
февруари 16, 2016, 07:46:00 »
Добрутро!
Откривам деня с носителя на "Грами" за песен на годината. Няма нужда от представяне, булките на 2015 много добре я помнят:
https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA
И специално за Тони и всички, на които им е забранено да слушкат на работа:
Днес ми е:
много
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #468 -:
февруари 16, 2016, 08:19:42 »
Добро утро и от мен
Фани.
.. Добре ми почва утрото.. Сутрин докато офиса е празен, заради кафета и чайове си пускам музика.. Какво по-хубаво от песента за първия ни сватбен танц?
Хубав ден на всички
Активен
Feribotka
«
Отговор #469 -:
февруари 16, 2016, 09:15:54 »
Добро утро
Фани, благодаря за хубавия поздрав
И на мен ми е едно
постоянно
Мен пък след тази новина вчера:
http://www.mediapool.bg/zavrashtaneto-i-di-kaprio-triumfiraha-na-bafta-news245567.html
, ме вълнуват много предстоящите оскари дали най-после Лео ще грабне заветната статуетка
За мен беше много по-логично да го наградят миналата година за Вълкът, щото там направо се размаза...а това Завръщане ми е по-скоро скучен, но все пак ако и тази година не му дадат ще е доста разочароващо
Снощи след РД се разходихме с ММ по Витошка, ох отдавна не се бяхме разхождали така в нощна София, много ни беше хубаво
Само че имаше една жена, която крещеше от балкона си над едно заведение...мизерниции махайте се, ще извикам полиция! Ислямисти, какво правите тук, махайте се, пречите ни!
Какво ли е да живееш на най-оживената улица, над всички заведения и денонощно под прозореца ти да е купон
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #470 -:
февруари 16, 2016, 09:21:18 »
Само аз останах сигурно да не съм го гледала този филм... Но на кино не ми се седи 3 часа, а в нета не го намирам с качество, което да задоволи претенциите на Съпружеското тяло
Колкото до миналата година, определено си мисля, че е далеч по-добра беше мъжката роля на Еди Редмейн в Теория на всичко, заслужи Оскара си на 100%... Ди Каприо беше добър, но Еди беше на светлинни години като игра
Тази година Еди пак избухна с извънземна роля в Тhe Danish girl, но може да му дадат на Лео Оскара.. Ще го изгледам, дано да стане преди награждаването
Активен
always_and_forever
«
Отговор #471 -:
февруари 16, 2016, 09:52:19 »
Добро утро!
Фани
, благодаря ти за прекрасния поздрав!!!
Песента от предложението мииииииии
Ох, колко ми е хубаво!
Сутринта се събудих на тази песен, влизам и тук - отново тя! Днес ме преследва! Обичам я!!!
Ей, сега цял ден ще ми е толкова прекрасно!
Не искам да пиша друго!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #472 -:
февруари 16, 2016, 09:53:37 »
Фанииии
, пак ме нацели... надула съм си Едито в слушалките и летя
Момичета, сбъднах си две мечти миналия уикенд и още ме държи еуфорията, а какъв сладък начин да започвам деня открих.... Напоследък се опитвам да спирам кафето и сутрин съм няма такава недоспала сова, функционирам по принуда, но на цената на доста усилия. Е тази сутрин реших да послушам съвета на една блогърка, която следя и хоп... чудо... станах, сложих си слушалките и пуснах ритмична музика. Чувствам се страхотно!
А ето я и статията вдъхновител, вие от кой тип сте - „Сливи за смет” или "Чиста къща - пропилян живот"?
http://razvihreno.com/2016/02/15/cleaning-with-pleasure/
Пускам едит с моя музикален поздрав:
https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg
«
Последна редакция: февруари 16, 2016, 09:59:37 от Kiwi
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #473 -:
февруари 16, 2016, 11:06:13 »
От последния филм с Лео, още сънувам кошмари. Обикновено приемам доста лично, филмите на този режисьор... А че Лео е уникат, така е.
Аз почвам с музика искам не искам, защото уредбата у новото вкъщИ така буди
,нооо в крайна сметка, с всичко се свиква- напоследък дори кротко продължавам да спя на шума от нея, без проблем.
Аз съм на вълна разглеждане на рокли от Бафта наградите. Продължавам да се чудя, кой идиот ги съветва кво да облекат...
http://www.fashionstylemag.com/2016/celebrity/baftas-red-carpet-arrivals/6/
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #474 -:
февруари 16, 2016, 11:23:42 »
Здравейте
Тия дни нещо не ми се пише. Нещо много сте влюбени, пък мен ме мързи. Мързи ме да мисля, виждам някой пост и тръгвам да пиша и забравям какво съм искала да кажа.
А, за Лео. Ами аз последно Авиатора гледах с него. Много рядко гледам филми, главно ако случайно ги засека по телевизията. Много ми се гледа Момичето от Дания, но според мен ще рева през цялото време и затова ще си го спестя за сега. Може би Еди пак ще изпревари Лео.
Киви
, Аз определено съм от типа "Чиста къща - пропилян живот". Не че не обичам да ми е чисто, но го правя по задължение, далеч не съм Моника от Приятели. Добре, че ММ е по-ското като нея и постоянно чисти и подрежда нещо.
Еми
и аз обичам да гледам рокли и прически от такива събития
Тони
, много ми хареса екскурзията ви. И ние обичаме да си правим такъв тип пътувания. Нямам търпение за първото ни пътуване трима, че от Август се закотвих в София, само за сватбата на сестра ми мръднах за три дни.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #475 -:
февруари 16, 2016, 11:35:20 »
Аз съм на моменти.. Ту едната част на везната е наклонена и съм "Чиста къща - пропилян живот" ; ту другата тежи повече и ме тегли към постоянно чистене, бърсане и минаване по пода да обирам космите с ръка, след като съм изчистила, но от ходене насам натам са паднали 5-6 косъма
Панде
, Момичето от Дания е много трогателен, ужасно те кара да се замислиш за тези хора, които се чувстват не добре в кожата си.. Мисля, обаче че до рев не би се стигнало, дори заради бременната ти душа
Въпреки, че накрая си е тежък.. Но е много интересен.. Алисия Викандер (женска роля), която съм почти сигурна, че ще спечели Оскар за поддържаща женска роля, колкото и объркано да звучи, защото реално тя играе главната женска роля, другото е Еди
, брилятно си играе ролята, както и той разбира се (аз съм му голяма фенка).. И двамата са просто.. 6+
Пожелавам ви много прекрасни екскурзии 3-мата
«
Последна редакция: февруари 16, 2016, 11:37:09 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #476 -:
февруари 16, 2016, 11:39:39 »
Добро утро!
Мерси за музикалните поздрави, ама са далеч от вкуса ми
Ту мъч ми идват, колкото и да ми е любовно тези дни!
Снощи се наложи да поработя - тръгнах в най-големия трафик и реших, че повече няма да ходя на работа по това време. Да ме прощава моят шеф! 45 минути се влачих и после да се чуди човек защо дава разход 18 на 100
Прибрах се почти в 20 часа, като доволно обиколих квартала, за да намеря място, където да паркирам.
Днес обаче не мисля за работа
С дребосъка се качихме на колата, докарахме си я до вкъщи и отидохме до магазина. Голям културен живот, няма що!
По отношение на филмите последно време нищо ново не съм гледала. Отдавам се на класики, ако намеря време. Мнение за Лео съм давала и преди. Не го харесвам като мъж, не съм му фен, обаче няма слаб филм с него. Много често филмът става силен именно заради играта му. Заслужава си Оскар и ако продължат да го мотаят, ще се наложи за цялостно творчество да му го дадат. Поне като компенсация за предходните решения на критиката. Хахахах, този колаж е един път!
Еми, то да е до облеклото... Ами прически, грим, пластични намеси
Катрин Зита ми е най-ужасяващ пример последните години.
Отивам да чета статиите...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #477 -:
февруари 16, 2016, 11:42:05 »
Али, права си и ти
Хора, ей това много ме разсмя. такъв подход май ми трябва спрямо йогата вече хахаха
https://lh3.googleusercontent.com/-skDHBUwgd1s/VQccv9xmN7I/AAAAAAAAK8w/jTUJ7PTrTDA/w346-h268/2015+-+1
Активен
Feribotka
«
Отговор #478 -:
февруари 16, 2016, 11:49:27 »
Така, за чистенето май и аз съм като
Тони
- понякога яко ме хваща манията и мога да си жуля до припадък, ама има и дни, в които не ми пука ама хич
Напоследък ММ чисти и съм доволна от живота
Иначе и двете ми лели са страшна крайност - луд умора няма, могат да чистят по цял ден и пак не е достатъчно чисто за техните разбирания
Едната мъжът ѝ само я бъзика, че от 10 минути не е бърсала пода
И мама беше нещо такова, ама с годините се успокои
Момичето от Дания мисля да го пропусна засега
Музика почти не слушам...дори и на работа, по-скоро ме разсейва, отколкото помага
Еми
, аз първо роклите разгледах хаха ама реших да се направя на Ентелигентна и да ви пусна разсъждения за Лео
Али
, твоята работа не можеш ли някакви такива спешни от вкъщи да си ги движиш?
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #479 -:
февруари 16, 2016, 11:50:29 »
Здравейте!
Панде, с теб сме на една вълна явно и аз пиша-бриша и накрая като постна се сещам 100 неща,ама не ми се разправя да допълвам.
Абсолютно съм съгласна с мненията,че ако Завръщане заслужава Оскар,то е за мечката. След това нищо не се случва кой знае колко, а и цялостното послание водеща сила да ти е желанието да си отмъстиш не е моето. За Лео,ако получи Оскар сега наистина ще е по-скоро за цялостно творчество,отколкото за тази конкретна роля. Мен пък ме кефи,че той играе всеки път добре без да му пука за статуетката, а шегите преекспонират нещата.
Момичето от Дания ми хареса,ама е доста нетипичен и точно това му харесвам на Еди Редмейн- прави герои,които са странни и в същото време реални,та и прилика гони. Честно казано на ръба на седалката в киното тази година ме държа единствено Лудият Макс-отдавна не е имало такъв спиращ дъха екшън и стискам палци и той да вземе нещо... Стига с кинообзора...
И аз съм "Чиста къща-пропилян живот". Аз съм по-скоро разпиляна и ММ често ми казва,че съм единственото момиче, което е разпиляно като момче сигурно. Това явно ми е останало като поведение-протест на майка ми,която знае всяко нещо под какъв ъгъл е поставено, и ако го преместиш с 5 градуса пита за какво е ползвано. Иначе на мръсно не мога да вирея,но на разхвърляно не ми пречи.
Поздравите са много готини,но аз ви пускам пак нещо любовно,но мааалко по-ритмично:
https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше....
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...