Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 00:12:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 225906 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #510 -:
януари 20, 2016, 10:57:48 »
И аз вчера не можех да вляза по някое време, чак следобяд късно успях
Наде
, браво на твойто момче, стискаме палци
Хайде от първата заплата пръстен!
Аз отсега съм си наредила някакви неща които да правя като се пльосна вкъщи (надявам се да мога)
Ще взема и аз да я прочета тая книга (На Изток от рая), че ме заинтригувахте, а наистина нямам спомен да съм я чела
Ама сега съм навлязла дълбоко в дебрите на средновековна България (началото на българската държава) и направо не мога да се откъсна... обожавам исторически романи ама художествени да ти е кеф да ги четеш
(чета Вера Мутафчиева, "Предречено от Пагане")
Вчерааааааа получихме писмо по пощата и го гледам е така
Отдавна някой не ми е пращал нещо по пощата, а то покана за сватба
Тази, за която ви казвах във Враца на 23 април, нямам търпение, даже знам коя рокля ще си облека (дано да ми става!)
Червено и жълто ще са цветовете като гледам, доста смела комбинация, интересно ми е какво ще се получи
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #511 -:
януари 20, 2016, 10:58:33 »
Аз нямам време да забия!
Систъра е тук, гледаме на кафе. Великолепния новия е с напълно нов сюжет няколко поколения след Сюлейман. Казва се Кьосем, защото е за една от най-известните султанки, мъжа й умира рано. Сега е още в началото. Дори Берен се появи едва преди 2-3 епизода. При мен още играе една страшно талантлива гъркиня. Има много чуждестранни актьори. Иначе от същите продуценти, музиката от същите композитори, режисьора също. По мое мнение е малко по-про запад сериала.
Айде чао, ще водя Кари на слушалка.
Киви не я помня, защото се е появила когато аз съм зачезнала. Хихих, измислих!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #512 -:
януари 20, 2016, 11:51:14 »
Миме,
чети книга
Ако съм вкъщи, бих си направила чай и бих чела книга.. Толкова е студено и неприветливо навън
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #513 -:
януари 20, 2016, 11:56:34 »
Добър ден !
Бях в много добро настроение като се събудих,но вече яхнах метлата яко. Тези дни просто се дразня на това как хората ги мързи да мислят и да работят и колко подценяват контакта с клиента и грам не се напъват.Като резултат съм страшно гневна и се карам с всички.
Фани, мерси за пояснението,ще го погледна,макар че щом са същите хората зад екрана като на предния съм малко скептична,но може да е от предходното ми настроение.
Аз като съм чела съм попадала на Киви-нали на четене изкарах около 5 години в този форум,та ми изниква в съзнанието,ама не много конкретно. На Лоли да й е честит рожденика,да разкажеш как мина. Стискам палци на Надето на мъжа.
Явно всички сме заседнали в снега.Аз ще чета за тия Младежки програми в Бюрото по труда какво трябва да правя и така.Сутринта гледах как ги правят тези огромни и шарени шейкове и затова се развеселих,пускам ви един и на вас,а аз пък ще правя шоколадови суфлета,че това му се е дояло на ММ.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #514 -:
януари 20, 2016, 11:58:01 »
Feri
, исторически романи, та чак пък и увлекателни... Направо ме заинтригува, с историята в училище се изтърпяхме буквално... и никога не ми е било интересно, но напоследък си мисля да зачета нещо по темата, да видим дали след 100 години ще погледна с други очи. Ако започна с исторически роман кой да бъде? Ще ми препоръчаш ли някой?
Пък знаете ли, че за някои форумски бебета съм била позната като леля Куле
Йееей... това нямаше да ви хрумне нали, ама те бебетата знаят.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #515 -:
януари 20, 2016, 12:02:46 »
Минавам само да ви се
оплача... Снощи, тъкмо вече сме в таксито и ми пише приятеля на ММ, който трябваше да сглоби видеото, че нямало как да стане за тая вечер..... лелеееее какво му чуха-видяха ушите - очите... Значи за пореден път се убеждавам, че за нищо не стават приятелите му, или повечето от тях. Предната вечер трябваше да снимат техните части, но решили, че ще е по-забавно да се напият... и така клип нямаааа все още. Всички бяха супер разочаровани, трябваше да обяснявам цяла вечер на всички по отделно защо,,, как???
Днес му звъня от сутринта на същия тоз хубостник и ми каза, че трябвало да съм спокойна, ако не днес до края на седмицата ще стане
е как да не се нервира човек. Сега обмислям дали да не му покажа клипчета едно по едно или да търся друг, който може да ги сглоби....
Наде стискам палци
.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #516 -:
януари 20, 2016, 12:26:28 »
Фери
, значи сигурно е вече, че април месец сте тук.
За Великолепния век все хубави неща съм чувала, ама си мислех, че Берен участва в някои от епизодите, а пък то цял нов сериал си имало.
Тони
, добра идея за четенето, ама не знам какво ми се чете.
Киви
, аз прочетох сватбената ти тема.
Много увлекателно си разказвала всичко. Съжалявам само, че не успях да видя снимчици, защото предполагам си си изтрила албума.
Лоли
, интересно тия несериозници, защо са чакали до последния момент да сглобяват видеото?
Явно наистина не може да се разчита на тях.
Аз доста отдавна се каня да си принтирам сватбената тема. Дайте идеи как най-лесно да го направя.
Активен
Feribotka
«
Отговор #517 -:
януари 20, 2016, 12:37:18 »
Оф
Лоли
, милата
Много тъпо...толкова старане положи...как може толкова несериозни хора
Ама верно за нищо не стават
Супер забавно би било ако се напият и говорят глупости, няма що
Ми покажи му ги, макар и несглобени и му обясни какъв е бил замисълът...иначе ако ти се занимава има такива програмки, може да се разровиш и сама да го сглобиш мисля
Само че не съм се интересувала много, ама в 21 век живеем, сис сигурност име нещо измислено по-опростено
Гуш
Рони
, предполагам покрай сватбата са тези терзания
Знам, че е трудно ама не си ги слагай толкова на сърце, че ще полудееш докато дойде събитието
Киви
, амиииии аз съм фен на английската история и българската (ама в средните векове), за английските исторически романи си имам една любима авторка - Филипа Грегъри ако ти се чете, каквото съм хванала, всичко е било супер
За българските съм чела главно Вера Мутафчиева, която вече споменах, Фани Попова Мутафова, която има доста книги за Второто българско царство, Стефан Цанев и Антон Дончев
Ако искаш нещо по-леко, например разкази, които не са баш исторически ама пак са си за бит, култура и ежедневие - Йовков и Елин Пелин, а за по-леко романче на Георги Караславов - Снаха и Татул
Дано не пропускам някой съществен
Миме
, да сигурно е, във Враца ще сме
Как така да си я принтираш
Хвани и копирай каквото си писала след това уърд и така
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #518 -:
януари 20, 2016, 12:41:23 »
Лоли, ужасно се е получило. Как се дразня на такива несериозни хора. Ти хвърляш толкова усилия да направиш всичко, а накрая някой го проваля
Мисля, че дори и да не намериш кой да го сглоби, ТМ би се зарадвал дори и на отделните клипчета.
Киви, добре дошла/завърнала се. Аз съм от около година тук и за жалост не съм те срещала, но ще се радвам да е по-често.
Наде, стискам палци всичко с работата да се получи.
Аз днес ще се пробвам в леда, за да се видя с две приятелки, с които отдавна не сме се срещали. Едната е от тези, които ако имат да ти разказват нещо особено по телефона, не спират да говорят и не можеш да вземеш думата. А когато започнеш ти и ти се казва "Ще ти звънна след малко, че нещо излезе.. " Но ще видим днес как ще е
Нали си говорихме са отбелязвания на различни годишнини. Е, черпя за 7 месечинката от сватбата ни
Активен
always_and_forever
«
Отговор #519 -:
януари 20, 2016, 12:47:05 »
Йовков, Елин Пелин и аз препоръчвам.
Както и "Снаха" на Георги Караславов.
"Татул" не съм го чела.
За Word единствено и аз се сещам като вариант, но ще стане нещо безкрайноо дълго предполагам. Макар че ако нямам друг избор и така ще стане.
Реших да попитам все пак тук, защото може някоя от вас да си е извадила сватбената или бебешката тема.
Сиску
, честити ви 7 месеца, мила. Пожелавам ви много любов, любов и любов!
Ох, тези бонбонки как ме изкушават.
Да не повярвам ми се яде шоколад, но нямам нищо такова вкъщи, а до магазина няма шанс да изляза в този студ.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #520 -:
януари 20, 2016, 12:56:53 »
Преди време Тео беше направил сватбена тема в pdf формат.
Миме,
ти само твоите постове ли искаш да запазиш, или всичко? Аз често "снимам" екрана и после режа.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #521 -:
януари 20, 2016, 13:02:38 »
Свекърва
, цялата тема, не само моите постове.
Активен
Alichka
«
Отговор #522 -:
януари 20, 2016, 13:10:09 »
Миме, на уърд най-бързо.
Аз днес бях в крайностите на тема студ. До яслата пеша, вътре беше 30 градуса, после пак пеша обратно и се метнах на колата. Тъкмо се постопли и стигнах. Шефът ми звънна, че идвал до минута и се излъгах да сляза. Умрях си от чакане и студ.
Вчера бях подпалила, че не е чистено около яслата и насмотах официално по мейл 3 институции. Днес за първи път малката не падна. Имаше тук-таме нещо чистено. От кого - не е ясно.
Искам и аз едно какао, хубава книга и на дивана вкъщи. Ръцете ми са лед, та не е за гоблен работата.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #523 -:
януари 20, 2016, 13:15:51 »
Чак сега открих, че имало и предна непрочетена страница
Свекс, Панди
,
.... радвам се да ви засека отново, но отричам всички бебешки обвинения, малкият`човек за сега ми е предостатъчен и отказвам да имам бебешка тема
И кажете ми може ли да се смени лесно и дали изобщо темата на разговор, при положение че се разпространяват тук рецепти в коя полза идвал най-лесно щъркела
Хахаха... Свекс, тебе имам предвид.
Това всъщност е много интересен въпрос. С коя ръка държахте телефона докато си оформихте заявката към щъркела?
«
Последна редакция: януари 20, 2016, 13:19:23 от Kiwi
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #524 -:
януари 20, 2016, 13:45:19 »
Аз моите съм ги чукала на телекс, тогава нямаше друга техника за връзка с топлите страни
Ами виждаш, че с исторически теми страници не се пълнят
. Марта ли казваше на киви-то "куле"?
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36