Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:12:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 62   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ  (Прочетена 226509 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 06, 2016, 12:33:33 »

Али беше така добра да ми обясни нещата, които ми бяха неясни, за което съм й много благодарна за пореден път.   girl_in_love air_kiss girl_in_love Love girl air_kiss girl_in_love

Нат, даа ще очакваме да видим списъка.  blum
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 06, 2016, 13:30:51 »

Аз също съм на вълна списък, ще е доста подробен и дълъг сигурно. Това ще е първо внуче и всички искат да ни дават пари да му купуваме и ще се запасим. Каквото се окаже излишно - за второто, че докато дойде време за него, сигурно ще има още маймунки на клона. Не знам как ви изглежда това от страни, но до такъв извод стигнах, след като минаха моята и на сестра ми сватбите.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 06, 2016, 13:50:50 »

Тин, срам не срам да си кажа - вероятно са други... Аз гледах това:
http://bnt.bg/part-of-show/igrachki-vmesto-buketi-na-svatbata обаче и едновременно цъках из форума, готвех и играех с Кик. Ох, съжалявам за грешката, още повече, че момичето е Ина, а не Христина, ххиххих, ех, Гинко Билобааа, тъкмо ще знаете какво да ми подарявате за следващата размяна...
Чудесно е, че и други двойки са се сетили. ПОКЛОН отново пред делото ви! give_rose bigthanx не знам това смайли ли е поклона?
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 06, 2016, 14:25:06 »

Здравейте  и от мен..

Тук вали вече 4-ти ден. Та сме вътре на топло.. Аз пазя леглото днес, че не се чувствам добре заради месечни неразположения, а моя верен приятел Пупи (кучето) пази пред леглото. Като стана аз и той става иначе не мърда.   
Мм каза, че той ще готви, а  аз да почивам.. Сигурно ще ядеме пържени яйца lol

Гледам, че си говорите за седенето в къщи по време на бременност. Въобще няма да се сърдя, ако съм си у дома. Аз като съм без работа около 5 месеца, та си е същото. Пак си седя вкъщи, защото освен да се  разходя по селото няма къде да ида сама.. Винаги има какво да се прави вкъщи, все си намирам занимавки.. Сега имам много време да си правя опити с различни рецепти за торти, сладкиши та дори и  манджи.. Занимавайте се с хобито ви и времето ви ще минава бързо..

Али честит ви именник, да ви е  жив и здрав..
Почувствайте се почерпени, защото днес свекърва ми има рожден ден, а свекър ми имен ден..
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #109 -: януари 06, 2016, 15:16:04 »

Днес съм природен катаклизъм вкъщи tease Тръгнах да правя картофени кюфтета със сирене, в някои реших, че ще добавя царевица и печена чушка, грах нямам за добавка. Стана адското мазало в кухнята! Не знам защо обаче са ужасно лепкави и сега пека две партиди. Да ги видим ще стават ли за нещо?! huhhuh.gif Ще се разкашкат 100% при ваденето, ама поне да са вкусни. Ще има да пека още сигурно час, защото се престарах и в количеството.
Междувременно пресадих 2 китки. Дотук ОК! Обливайки с вода трета, взех, че я бутнах и в банята е блато от пръст, кал, декоративни камъчета и много вода Shrek Shrek Shrek
Сега се хиля тъпо на себе си и горе-долу си оправих настроението. Беше ме стегнала шапката, защото гледах диска от тържеството и си обяснявах поведението на малката.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 06, 2016, 15:23:21 »

"Беше ме стегнала шапката, защото гледах диска от тържеството и си обяснявах поведението на малката".
И? Успя ли?  blum
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #111 -: януари 06, 2016, 15:23:58 »

Май в тоя дъжд всички сме на готварска вълна хаха аз съм хванала книгата на Манчев и Шишков и съм се развихрила с пиката миланезе,картофено морковено пюре с пресен лук и салата от целина и ябълка хахя

Родих се с тая проходилка, Боби вършее по апартамента напред назад а аз си действам Wink

Нат- съвсем нормално се чувстваш, седенето зад бюро свива вс мускули и на бебето му е тясно, помня че откачах с Боби, нон стоп риташе
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #112 -: януари 06, 2016, 15:30:58 »

Честити именници на всички,които имат такива! Да честитя и на nadelina повишението,че даже съм изпуснала къде е писала. На Вики да кажа,че напълно я разбирам навсякъде има несправедливост,но това е природата и да продължава да бъде все така слънчева личност,сигурна съм,че скоро ще постигне нещата,които иска.
Аз да ви кажа избягвам да пиша,че просто така ни тръгна годината,че ми се ще тия дни да заформят друга Нова година,че тази е тотален фалстарт,ама ще ползвам отдушника сигурно.
На Тинката браво за изпълнената инициатива.
Аз пък бих си била домакиня честно казано изобщо не ми пречи да съм си вкъщи и да си върша всякакви нещица.Ако има и 1-2 дребни дечиня съвсем ще ми е хубаво,ама нямаме тази възможност и сега ровя за работа,да видим до къде ще я докарам.
Али,ще станат кюфтетата няма къде да идат biggrin
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #113 -: януари 06, 2016, 15:36:03 »

Да, Фани, успях! Малката там е като войник - слуша, изпълнява. Редуваха се песни и танци. Ако пееха, седяха на столчетата и само пляскаха, после на следващата песен ги вдигаха и всички танцуваха. Само веднъж нашата кокона си "позволи" да стане и да танцува, както си пляскаше с ръчички, докато останалите само седяха и пляскаха. На самото тържество гледа като стреснат заек. Обяснявам си, че като излезе от яслата, всичко й избива. Оттам идват лиготиите, тръшканията, искам-не искам ситуации, ситуации, в които и тя не знае какво се случва и как да реагира. Не ми беше лесно да изгледам видеото blush
Я да питам сега нещо не в тази връзка. Преди време на компютъра спокойно си разглеждах ФБ страници. Например на дадени магазини, фирми и тн спокойно виждах снимките. Обаче някой беше на гости вкъщи и взе, че влезе в профила си и вече не мога да видя нищо като хората pardon Излиза ми надпис да влизам в профила и тогава ще мога да продължа. Как да го прецакам и да си следя пак нещата blum
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 06, 2016, 15:38:57 »

Али, ти яйца ли слагаш в сместа, че залепват?
А за Мария, нали казват, че ако децата са спокойни в градината, после вкъщи полудяват и обратното. Та сигурно и тя така. Все някъде трябва да си изразходи енергията.  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #115 -: януари 06, 2016, 16:08:07 »

Ами направи си профил Wink. Излез под каквото искаш име и не се свързвай с никого, ако това те притеснява.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 06, 2016, 22:03:31 »

Да ви покажа Пупи как пази леглото, даже си е складирал и едно парче мандарина  Girl_hide

* oie_6205829SU4hQTGq.jpg (57.81 KB, 450x503 - видяно 170 пъти.)
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 07, 2016, 02:03:44 »

Djosi дано да си по-добре вече,С толкова сладък пазач ,няма как иначе.Много е миличък,мога да му изям муцунката и сладкото носле  heart 
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 07, 2016, 08:45:13 »

Добро утро smile Честит Ивановден.. Да ни е жива и здрава Ина, ако празнува.. Имам приятелка, която се казва така и празнува, та затова..  give_rose Сещам се и за форумското бебе-мъж Калоян  heart heart

Джоси, обожавам кучетааааааааааа  yahoo yahoo yahoo

Днес моята приятелка има имен ден.. Илиян не иска да ходим.. Тя ми вика, че мъжа й питал, защо не сме ходели вече у тях.. Тъпо ми е кумове сме им, ама направо се отвръщавам от лицемерното му държание и от прекрасните отношение, които симулират сега.. Всеки път се връзвам и после след няколко седмица рев, разводи и сополи sad

Хубав ден smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #119 -: януари 07, 2016, 08:55:17 »

Нещо не разбирам последния пост на свекърва  huhhuh.gif

Джос, много ти е хубав пазачът  heart Каква порода е? smile

За пръв път чувам Ина да празнува на Иванов ден  pardon Върти ми се в главата, че имаме тук Иванка...или се лъжа  nea Ако някоя празнува да се чувства поздравена  heart

Али, ама тази твоята Мария е непоправима  Girl_hide Супер сладурана, представям си я колко е сладка като послушна хихи  blum За ФБ...ти нали се отписа и си си в твоя профил? Не би трябвало да има проблеми  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 62   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: