Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:05:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Септември 2015 г.
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Септември 2015 г. (Прочетена 179240 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Септември 2015 г.
«
Отговор #465 -:
септември 24, 2015, 09:54:08 »
Добър ден и от мен. Голямо затишие днес.
Миме, много красива снимка. Лавандула и магарешки бодил- прелест.
Свекърва, и на мен ми е чудно как са го надявали...макар че то и без да го надянат, пак може да си го ползват дамите. Нищо чудно да се окаже първия вибратор, не презерватив.
Хриси, да си изкарате хубаво в Търново.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #466 -:
септември 24, 2015, 10:08:13 »
Добро утро! Кико има Курбан и от сутринта насам говорим със село, месото е излязло 2х7 пакета. Сега ще ги раздават на родата от 2-те страни. Получило се е кратно на 7, което е много добра поличба. Като взимаме Кари ще почерпим с бонбони и дечицата от класа й. Второто агне ще го готвим за ядене по време на празника. А in-law се притеснявала как ще го наготви. За мен е недопустимо да си на 60 години, да си расъл сред агнета и да не успееш една яхния да наготвиш
Да не забравя - днес ви искам прошка, не само че така трябва ами и така го почуствах. Днес няма гимнастика та ми се иска да направим нещо различно и празнично. Искам децата да го чувстват като празник от малки. Ние с тоя комунизъм оттървахме това време, дано с тях не се получи така. Сега ще го мисля
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #467 -:
септември 24, 2015, 11:18:59 »
Хаха, не се сетих, ама е много логично да е първият уред за самозадоволяване с механично задвижване
Щото за слагане, ще го сложиш все някак, ама каква работа ще ти свърши, като не е еластичен? По- точно как ще го извадиш след ...
Оф, днес е четвъртък и сестрите отново са засилил децибелите. На "гюме" е сюжетът на "Малката булка", какво ще се случи сега. Като придатък на темата е как се е появила думата сериал /или сериял/. Естествено идва от серия, но пък може и да се раздели на съставни части като серИ ял - нещо, което е толкова продължително, че обхваща и двете действия. Е, щях да падна от смях.
И за това не се бях сетила, а също звучи логично
Али,
много се радвам на изпипани сватби
Те обаче се получават само при еднолично управление на събитието и често са твърде изтощителни физически и финансово за взимащия решения. Та по тази причина им се възхищавам странично и хич не искам да съм от участниците.
Концепцията на моя кръщелник от Канада за подновяване на обети се промени хиляди пъти и като предпоследно е нещо като пресъздаване на фолклорна сватба с булка канадка
. Идеята е от родителите на ръководителката на групата за български народни танци, където ходи булката. Много съм доволна, че те поемат организацията и ме освобождават от ангажименти
Приятелката ми също е много доволна, като изключим факта, че ще е в центъра на събитията със съпруга си като свекърва и свекър и много се надява да и се размине обличане на носия.
. Харесаха си и заведението, което им предложих без да скривам кусурите му, та наистина си свърших работата. Разговорите с управителката, менюто и всичко останало ще правят родителите на ръководителката, всички от бранша им били познати
Да попитам за печените чушки от Царацово ли са? Ние няколко години взимаме от там, но никак не съм доволна. Ципата е препърлена и после са мити с вода и имат блудкав вкус. Тази година ще прескочим, ако не намеря от друго място.
Фани, простено ти е
. Какво е редно да се каже по повод Курбана на Кико? От мен да е жив и здрав и да има много късмет.
Хаха, колежката аратлик /така ли беше, че сме на едни години/ с право се притеснява, че може да се изложи. Нали знаеш, когато е за пред гости, винаги нещо се обърква от престараване. Успокой я, че каквото направи, все ще е добре, щом е от сърце. Престолонаследник е това, не е кой да е Керем
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #468 -:
септември 24, 2015, 11:34:33 »
Фанинко
, да ти е жив и здрав Кико.. Керем ми харесва много повече от Кико, ама все пак тербва да си има галено.. Дава ти се прошката, макар да не считам за нужно де.. По-малка съм от теб и по-досадна.. Със сигурност би било правилно обратното.. Харесва ми как искаш да направиш празниците ви, истински празници за децата.. Гледам по филмите колко им е празнично, знам на бившето ми гадже семейството как празнуваха..Пък тукашните ми познати никак не го приемат празнично..
Това с презерватива и с серИ ял.. Утрепахте ме... Вчера писах много дълъг пост, а днес не го виждам.. Явно не съм го публикувала.. Лудница си е на работа.. Но има надежда.. Колегата ми, който напусна от офиса, може би ще се върне
Хубав ден
«
Последна редакция: септември 24, 2015, 11:48:05 от alexandrova_90
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #469 -:
септември 24, 2015, 11:46:08 »
Фани
, да ти е жив и здрав Кико! И на цялото ви семейство честит празник!
Простено да ти е, макар и да не намирам за необходимо.
Много е хубаво това, че искаш децата от малки да спазват празниците и традициите.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #470 -:
септември 24, 2015, 11:56:08 »
Фани, честит празник! Прошка винаги се дава, макар че ти си примерна съфорумка и няма за какво да искаш прошка. Като се замисля, всички сме примерни.
Тони, паднах от смях с теб
Цитат на: alexandrova_90 в септември 24, 2015, 11:34:33
Фанинко
, Дава ти се прошката, макар да не считам за нужно де..
По-малка съм от теб и по-досадна..
По-празнично винаги става с вкусна торта.
Ти нали беше писала, че Кари пита за кръщенка. Може това да го пишете като такъв голям празник и да направите малко семейно тържество.
Активен
Alichka
«
Отговор #471 -:
септември 24, 2015, 12:14:25 »
Последно време не мога да се включа активно в смеха. По-скоро в последствие се смея сама... и аз като камилата. Сега вече мога да се насладя навреме на дружната веселба тук.
Тони, думата
досадна
откъде дойде?!
Свекърва, и аз бях питала преди време за сериал или сериял, ама виж, не ми хрумна, че може да е от продължителното ядене и прочие. Чушките са от Царацово, да. За първа година купуваме и не знам как ще са зимата. Иначе от паприкаша и гювеча им съм много доволна. Гювеча го сготвих с картофи (постно) в глинен гювеч и стана приказка. Паприкаш ползвах и за варен фасул, и за още нещо, ама сега ми избяга
За златния член си мисля, че е имало длъжност някой да го държи докато онзи с инициалите си върши работата. Току иначе златният потъне надълбоко...
За сватбата на нашите кумове мога да кажа, че не е била високо бюджетна. Просто високоплатен спонсор за тази цел нямаше. Поради тази причина те се готвеха около година. Всичко им мина през ръцете и никак не е лесно - знам от личен опит. Булката се оплакваше как на нейната сватба няма много думата, но това са си техни вътрешно роднински търкания, които не се усетиха по време на тържеството. Просто всяко нещо е било мислено, премисляно и с малко или много нерви нагласено.
Фани, простено да ти е
Прекрасен празник ви пожелавам!
Аз днес си мисля да се насладя на бродиране и четене на книги. Нали няма нещо, което да ми пречи на шиенето?!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #472 -:
септември 24, 2015, 12:28:36 »
http://varna.info.bg/nekropolis.htm
Доста порових и видях, че на
това
името му е напишник. Има и едно племе, което често показват по телевизията и в игрални филми, където мъжете също си слагат органа в някакъв кух папур и после го повдигат и прикрепват към кръста. Всякакви еротични мисли отпадат, жалко
Въпрос е също дали точно там му е било мястото на златния предмет или е закачка на някой археолог. Аз си мислех, че се будалкате, но намерих статии от 2008г. по въпроса
Ей, имало и интересни неща покрай каманаците
Панди,
шегувам се
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #473 -:
септември 24, 2015, 13:01:25 »
Здравейте
Леле как ви хрърлих в размисъл. Имах предвид, че то въобще не е такова. Може би е било накрайник на колан или украса на дрехата, но някой го подредил между краката на скелета и от там тръгнало хаха
Сега мисля, че е разместено така
svekarva
, по край камъните има толкова простотии, че много често ми идваха в повече
Активен
Alichka
«
Отговор #474 -:
септември 24, 2015, 13:10:13 »
Цитат на: pandapanda в септември 24, 2015, 13:01:25
svekarva
, по край камъните има толкова простотии, че много често ми идваха в повече
Да, може да има кокали - научно докторски изказано
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #475 -:
септември 24, 2015, 13:18:11 »
Хаха, Али, да, много голяма грешка е да кажеш пред археолог кокали и парчета - кости и фрагменти
Чудя се Step up или Magic Mike XXL да гледам, че тоя нощ сънувах Channing Tatum
Активен
regenbogen1
Публикации: 0
«
Отговор #476 -:
септември 24, 2015, 13:25:59 »
Здравейте,приемате ли нови попълнения в темичката за раздумка?
Предстои ми сватба през далечните летни месеци (август-септември) и мисля че форумът би ми бил много полезен покрай всичките въпросителни и емоции,които предстоят.От София съм,на 24 години.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #477 -:
септември 24, 2015, 13:58:28 »
Панде
, хубави снимки. Така показано, направо ни обори твърдението. Баш на накрайник за колан си прилича. А защо са разместили фрагментите така? Накитите са интересни.
Али
, много приятно занимание си имаш. Малечка да не си я командировала на някоя баба? Тя не иска ли да шие с теб? Аз да съм, само ще ти дърпам конците и ще правя бели.
Като казахте кокали, се сетих за сериала Кости (Bones). Има ли фенове?
regenbogen1
, ами честито! Разгледай темите във форума, има много полезна информация. Можеш да черпиш идеи и вдъхновения от момичетата тук. Има много креативни дами
Активен
Alichka
«
Отговор #478 -:
септември 24, 2015, 14:11:36 »
Цитат на: nansita в септември 24, 2015, 13:58:28
Али
, много приятно занимание си имаш. Малечка да не си я командировала на някоя баба? Тя не иска ли да шие с теб? Аз да съм, само ще ти дърпам конците и ще правя бели.
Не, в нейната стая си е - надупена и спинка сладко
Нещо се вглъбих пак в учене и май ще ми артиса шиенето
Имам още време, стига да не ме изненада пак с по-ранно ставане.
Днес Малечка е с джонга - резултат от щура радост, че баба й я гледа до обяд.
Излязла на бургия от стаята и финиширала в пода с глава напред. Не е ревала, ама на всички показва къде я боли.
Нещо съм се разпъргавила и аз. Май ми трябва успокоение. Да взема и аз да рисувам ченгели като Кари, че много бързам... Откак съм седнала на компютъра, местя тия пръсти и само бъркам буквите.
Панде, златото толкова ли полирано излиза изпод земята?
Или в последствие всичко се чисти старателно?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #479 -:
септември 24, 2015, 14:21:04 »
Джонга предполагам е цицина. За първи път я чувам тази дума.
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...