Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:54:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177603 пъти)
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #165 -:
август 10, 2015, 09:40:50 »
Нюансите и аз бързо ги прочетох, че повечето беше скука, аз исках само да знам какво става накрая.
малката я оставих за първи път на 10 месеца, бяхме на сватбаи нямаше как, по принцип обичам да сме си заедно и не я оставям на никого, а и като кърмиш, то и няма как.
Мъжът ми пък вдигна висока температура, не знам какво ще го правя.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #166 -:
август 10, 2015, 09:43:04 »
Здравейте..
При нас е облачно и на мен ми е облачно
нищо не ми се прави, пак ще обядваме пица за по бързо
Тони
радвам се, че сте си прекарали добре на рождения ден и че майка ти е останала очарована и щастлива.. Много хубави поводи
Кога е кръщенето на малката.?
Fani
и аз имам такива познати, които си водят бебетата по всякакви събирания.. Честно казано не го одобрявам това, защото има страшно много цигарен дим ( въпреки, че съм пушач ) много силна музика.. Мисля, че това стряска бебето
Пак трябва да ходя до града за подаръци, идват 3 рождени дни ( на момичета ), а не знам какво да купя.. Събирам идеи, ако на някой му хрумне нещо..
Vivi20
чорапи с вода и оцет на краката, така се сваля най-бързо или лед под мишниците.. Отидете на лекар да не е хванал някой летен вирус..
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #167 -:
август 10, 2015, 09:46:28 »
Джоси
, Кръщенето е в събота на 15.08 (Голяма Богородица), а рождения ден на малката е на 19ти.. Сега мисля торти, бисквитки, попсове, мъфини.. Тематични
Колко са големи рожденичките?
Ние пък довечера ще имаме гости.. Приятели на ММ от Силистра за 1 вечер.. Но няма да имам време да готвя, защото след работа отиваме да гледаме ретро автомобили и да запазим най-накрая.. Решихме, че ще се дават пари и за това... Като ще е гарга да е рошава
Ще хапнем в пицарията до нас, защото ако знаех от вчера, можеше и да измисля нещо, но така..
Виви,
дано се оправи бързо, сигурно е летен вирус
Активен
Feribotka
«
Отговор #168 -:
август 10, 2015, 10:03:48 »
Добро утро и от мен
Днес моята мама е рожденничка и аз трябва да измисля някакъв централен ресторант в последния момент, че нещо ѝ дойде настроението да празнува, иначе ми беше забранила
Малко се чудя и за торта дали да ходя до Пчела (че ми е най-близо) след работа да ѝ измисля нещо и такаааа
Иначе в събота ходихме на пазар с нея и ѝ взех едно бельо дето отдавна си го беше харесала, че иначе е много мъчна на подаръци
Тони, и ние сме на кръщене в събота на един малък бонбон Марио (който на 20ти е рожденник също хихи ) и сега усилено му търся картичка със супер Марио ама май накрая ще взема да си направя и принтирам една и да мирясам
Виви, това с температурата ако е системно, по-добре да си пусне едни изследвания
Стискам палци всичко да е наред
Ние в събота ходихме си гравирахме халките, имах малко сблъсък с женицата, че ми се размрънка че бил твърд материала понеже имало примес за бяло злато и ми обяви съвсем различна цена от първоначалната ама с малко повече караници станаха нещата
Иначе се получи прекрасно, даже на моята, колкото и да ми се струваше невъзможно понеже е много малка се хвана и датата
Гравирахме Ad Infinitum и датата ама от толкова много показване и пипане малко не толкова лъскави ми се струват вече, дайте идея как да ги лъсна малко
Взех си и свещи и кутийка за бижута и малко допълнителни материали за късметчетата и сега само малко ръчен труд остава още...ММ пак удари на греда с костюма, нещо няма размери от тия дето харесваме, ама ще го облечем до септември има време
Вчера си сглабяхме мебелите за спалнята, днес или утре си взимаме матрак и вече ние почти готово любовното гнездо
Да ви кажа мен какво ме терзае тия дни - на президента момченцето като почина как можаха толкова пумия и злоба да излеят
Ужасно проклет и злобен, малодушен народ сме...ужасена съм!
Никой човек не заслужава подобно нещо, мъчно ми е много
И другото - на 19.09 дали около 18:30 - 19:00 няма да е вече малко тъмно за уелкъм дринк-а
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #169 -:
август 10, 2015, 10:28:37 »
Тони въобще не се съмнявам, че ще поръчаш разни вкусотии за малката.. Да покажеш после снимки.. Рожденичките са на 15, 18 и на 21, проблема е че си имат всичко и не знам какво да им взема.. Малката обича много дрехи и освен да я заведа да й накупя дрехи за определена сума.. Ама другите две хубавици
Feribotka
то покрай сватбата за много неща трябва да се повиши тон, за да се осъзнаят..
А за президента не искам да коментирам.. Страшно много злоба има, това което изписаха е прекалено..
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #170 -:
август 10, 2015, 11:09:49 »
http://sdabg.net/page.php?id=sunset&selmonth=9
Фери,
ето ти залезите. Дават го 19:30, но ако се притесняваш за снимките, фотографите си имат пособия
Подаръци имам и аз да мисля
. Август и септември ми са доста празнични. В събота имаше РД племенник на възрастта на малкия син. Хехе, направих му възглавница за крака. Момата, с която живее, му се карала, че си слагал краката на масата - хем и да не му се отпечатва ръба. После идва брат ми. Той е вегетарианец и съм започнала да пълня една кошница с киноа, ечемик, ядки и кускус. Ще му направя и вегански бонбони и е решен. Следва близка приятелка, харесала съм и едни обеци в неин стил, съпругът на най- близката ми приятелка /става на 60/ и още мисля, леля ми - има мерак за хубава сламена шапка, после е малкият син - пратила съм му грамофонни плочи на Балкантон с неговата музика. С него свършват лъвовете и идват девите в лицето на съпруга и другия син и майката на онзи с възглавницата, също става на 60. За тях все още съм безидейна
Виви, друго освен температура има ли? Дано мине бързо и да опазите останалите, ако е вирусче.
Аз пък да ви кажа как се подредих. Правих люти чушки в буркани и не си сложих ръкавици. Пръстите ми са подлютени и снощи спах с една ръка в плик със замразен копър, другата - в торба с босилек. Хехе, при близване едните пръсти са лютички с вкус и аромат на копър, другите - съответно на босилек. Освен да заседна в някой ресторант и да давам да ме близват, вместо чушка. "Среден пръст ли желаете, или палец? С какъв вкус, моля?". Едва чукам клавишите, да не говорим какъв зор е да отворя мобилния, че е с тъч скрийн
Активен
Feribotka
«
Отговор #171 -:
август 10, 2015, 11:29:28 »
Хахахах направо ме убиваш
Дай на оная с краката един среден лют, че нещо много насериозно се е взела пфу
Нека да му е удобно и спокойно на човека, все пак си е вкъщи, няма сега на мебели да робуваме...аз поне така мисля
Благодаря за информацията, доста ползено
И аз си мисля, че няма да е чак непрогледна тъмница и ще можем да се щракнем
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #172 -:
август 10, 2015, 11:31:29 »
Ох,
Свекърва.
. Голям смях.. Средно пръстче или палче
Много идейни подаръци
Не знаех, че има такъв сайт за проверка на времето, кога се стъмва... Пуснах да видя на 5.09.. 19:55, доволно.. Само дано да изпече, преди да залезе.. Прогназата ми е важна за изнесения ритуал..
Джоси,
за момичето на 15, дрешки и гримове определено са подходящи.. Не знам какво друго ги вълнува в момента 15-годишните, освен това как изглеждат
Другите имат ли някакви интереси, хобита?
Аз забравих да ви кажа, купих на кръщелницата кръстче и тънка верижка.. Много ме хвана яд, защото се прецаках, дадох 250лв за двете, а се оказа, че са 2 грама..
За толкова пари при момчето, от което купихме халките щях да взема почти 4 грама.. Пълен шемет съм.. Влязох в първото ателие на ул. Ангел Кънчев и хоп.. Купих директно, чак като излязох от магазинчето се усетих.. Но здраве да е, поне са красивички и нежни
Активен
Alichka
«
Отговор #173 -:
август 10, 2015, 12:06:28 »
Добър ден!
Ние май най-после мирясахме... Бяхме от петък на вилата. Почти нямахме допирни точки и мина добре с in law
Снощи ММ се чудеше кое е по-уморително - да ходи да работи там, или всяка вечер джамбуре
Започнаха да валят поканите за сватбите - вече имаме две. Довечера ще пием кафе с кумовете, та и третата се предполага. Кръщенката на наш`та хубавица ще е май за догодина - наред с други сватби, кръщенки, дребни ремонти и по-едри покупки... Нека поне са хубави поводи!
Днес харесахме количка на дребната, утре си чакам пратка с друга играчка. По-рано ще се уреди с подаръците.
За залезите ми беше и на мен притеснение около сватбата. Попаднахме на един сайт (военен) и оттам гледахме часове. Беше лятото и погледнахме към днешната дата кога залязва слънцето. Нагласихме телефон да звъни точно в този час и се оказа, че е сумрак, а не пълен мрак в дадения час. Така си осигурихме спокойствието за началото на октомври.
Джоси, и аз съм за гримове, дребни бижута, козметика, дрешка... Това вълнува повечето жени
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #174 -:
август 10, 2015, 12:41:33 »
Svekarva
"Среден пръст ли желаете, или палец? С какъв вкус, моля.? "
Колко много хубави поводи
Утре се надявам да ме закара някой по магазините и ще измисля нещо в движение...
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #175 -:
август 10, 2015, 15:56:40 »
Здраевйте, здравейте!
Август определено е един от месеците с най-много рожденици и покрай мен. Днес в офиса имахме 2-ма. Аз им направих картички,ама забравих да ги снимам.
Тони, не се кахъри сега за това кръстче. Вярно,че винаги ще се намери нещо по-хубаво или изгодно. ама пък ти отпадна един ангажимент.
Свекърва, направо ме срази с тич люти чушки. Колко бурканчета напълни? И аз съм "ЗА" да дадеш едно пръстче на девойката с масата. Не одобрявам качването на крака по маси, ама чак пък да забраня...
За залезите - поговорете с фотографа. Аз нито съм навивала телефони, нито съм следила кога ще залезе слънцето. Точно в тоя ден не ми беше до организация на нищо. Нашият фотограф се беше подготвил и ни привика за 10-15 минутна почивка за снимки на залеза. Предварително се беше разбрал с DJ и гостите не разбраха,че ни няма. Мисля, че така се получи много добре.
Джоси, подари й книжка. Всъщност, ако обича да чете ще е подходящ подарък. Иначе само ще си я подхвърля по бюрото. Иначе бижутата винаги радват момичетата. Независимо от възрастта.
Аз пък се завърнах от странстване. Уикенда го прекарахме на път. Петък вечерта акустирахме край яз. Доспат, на следващия ден ходихме на разходка до Ягодинската пещера и Дяволското гърло. За пореден път се убедих,че има хора, които не знаят какво правят по тия места. Чупиха си, снимаха си и не им пукаше,че бяха учтиво помолени да не го правят в началото на беседата. Имаше една жена, която ме срази с въпрос към единя екскурзовод. Обясняваха как при естествения вход на Ягодинската пещера са открили неолитно селище и че тази част е обитаемата част от пещерата. Жената попита може ли да се спи там. После обясни, че можело да са я облагородили тая обитаема част и да се спяло там.
Ние с ММ само се спогледахме и драснахме напред с неистов кикот.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #176 -:
август 10, 2015, 18:59:16 »
Хахаха, браво бе свеки! Пак къртиш! Мразя люти чушлета под всяква форма вкл. И среден пръст и палец
Нанси, хич не им се чуди такива ОлигофренДи има по нашта и не само по нашта мила татковина. А м/у другото в Турция си има такива цели села където са запазени къщи в пещери. Ама яко са ги облагородили. Хич и не разбираш, че си в пещера. Тия двете пещери съм ги заплюла и аз отдавна. Така искам да имаме повече своб. време да можем да си водим децата навсякъде по света и у нас.
Тони, аз затова купя ли нещо хич не се оглеждам за подобни неща, за да не ме е яд. Поне си намерила нещо, което ти е харесало и една задачка по-малко.
На мен от днес ми е тръгнало куриерско - сутринта имах пратка, после потвърдих 2 поръчки. Значи утре чакаме САМО образователен ай пад, 2 конструктора Лего, парфюм без алкохол на Булгари, витамини и др. лекарствени медикаменти
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #177 -:
август 10, 2015, 19:55:03 »
Ето ме и мен.
То да се оплача ли, да се похваля ли.
Обадиха ми се за втора работа. То е чудесно, ама бива ли две-три седмици преди сватбата и тръгването за България!?! Цяло лято седях и блях през прозореца, че от никъде не са обаждаха, а сега... Да не говорим, че работата си е уморителна и как ще изкарвам по 12 часа на ден, не знам.
Друго - сватбата дето бях почнала да я организирам я отмениха. Явно не трябва да се бъркам аз със сватби
Всъщност си имат основателна причина и то хубава - булката е малко бременна и много стресната. Вчера я разубеждавах за аборти.
Виви
, днес на три пъти се сещах за теб, че не съм те засичала скоро.
Фери
, относно сина на президента съм.... бясна е меко казано. То бива да ни е прост народа, ама това минава всякви граници.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #178 -:
август 11, 2015, 06:38:29 »
Аз вече пипам всичко, по- добре съм
Ами една пълна чанта Кауфланд бяха чушките. "Рибки", те не са уж толкова люти. От една пациентка на брат ми, донесени за благодарност. То хубаво, че той не ги е пипал, иначе...остава без работа за месец или пациентките след преглед щяха да тичат по- бързо от най- бързите. Направих 12 буркана тип "Омния". Но проблемът според мен дойде от идеята да сложа във фризера изчистени от семките около 500гр. Не правете това вкъщи! - както се казва.
По отношение на странни действия и думи на публични места имам съвсем пресен пример от моя бивша колежка, станала кръстница и публикувала снимки във ФБ. То хубаво всичко, с разни префантосани красоти и мераци, ама после тя и две- три млади дами се снимали пред олтара в пози "обърнати джуки и секси дупе", все едно са на кастинг за Мис Плейбой. Трудна работа е да позираш
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #179 -:
август 11, 2015, 06:54:32 »
Таман се канех да пиша пьрва в месечната и Свекървата пак по-ранобудна от мене. Айде дойде ваканцията. Е сега хващаме самолета. Бая ми е напрегнато, че аз трябва да затварям кьщата, а и после с бебето… По закона на Мьрфи ще се наака точно след като излетим фатално няма кьде да го сменя. На бас се хващам (па дано като се хвана на бас изгубя и не се наака там)
Вие за муцки си говорите. Това признавам не го разбирам. Модата дойде след като си бех заминала. Май и тука я има, ама сред по-младите и мен само ме учудва без да ме касае.
За сина на президента не сьм чела какво са казали хората, но като ви гледам колко сте вьзмутени, по-добре да не знам.
Айде пак ше пиша по-кьсно от сльнце и море
ПП. Свекс, брат ти какво работеше? (не ми казвай, че е гинеколог; с тия чушки, идея за Грей)
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...