Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:36:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177593 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 11, 2015, 07:28:38 »

Добро утро! Ми то точно гинеколог е брата на Свеки доколкото знам. В тая връзка се сещам как в един форум спореха как се пишело. Една осведомена спореше, че е било гЕнИколог от гениталии идвало, хахаха свекс да пита брат си от къде произлиза. А Свекс, кой му изражда детето и присъства ли на раждането? Моя доки е бил на другия край на коридора доколкото знам. Вероятно за да не "пречи" на екипа в това особено емоционално положение. Какви са тия буркани тип " Омния"? Любимия ми парфюм се казва така, та ми стана интересно.
Инче, успокоявай се с факта, че скоро ще се печеш и ще се радваш на живота. И пътуването е само крачка към това.  good всичко ще е наред не се притеснявай!
Тони, каква марка беше часовника на майка ти, че аз съм пропуснала? Пък ми се иска като че ли да си купя накакъв хубав, да си го нося с години. Макар че ще ми писне сигурно.
А мъжо ми подари за годишнината ютия на Тефал. Аз отдавна исках и си харесах подаръка, а той получи парфюм на Бенетон. Днес ще идва мама. За нула време навсякъде ще лъсне! Тя е патологична чистофайница blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #181 -: август 11, 2015, 08:12:55 »

Ох, заредихте ме с добро настроение - и с гениколога, и с чушката люта, и с на София залозите.
Ина, радвай се, че не мирише. На връщане от Банско нашата кокона беше заспала в колата, а на нас ни се наложи да сме на отворени прозорци. Току полъхваше аромат Shrek ММ само ми се караше, че съм буфкала с одеялото, ама то ту топло ставаше, ту студено. Разгеле на Пазарджик се събуди. Е, нямаше нищо! pardon Само дето предната вечер дребната заложи на броколите.
Чери, то и аз имах подобни чуденки около сватбата. Търсех работа, а предстоеше сватба и само се обяснявах по интервютата, че това ми предстои, тези и тези дни crazy
Нансита, то в Леденика е имало стая за асматици. Прекарвали са известно време в пещерата уж за лечение. Обаче е било с нетрайни резултати. Там пък, понеже години наред е било "разграден двор", са изпонадраскани рисунките. Даже не даваха да се влиза в тази зала. Сега се сещам - май на краставичар корнишони продавам crazy
Мен ме притесняваха снимките с гостите. Обаче в дадения момент фотографът си прецени и си включи осветление. То докато мине ритуалът, докато минат гостите да ни поздравят, да си дадат подаръците... Стъмни се малко или много. Иначе на самия ни ритуал се вижда залязващото слънце и е много красиво. heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #182 -: август 11, 2015, 08:32:42 »

Ееееех само смях с вас хихи  blum

Фани ама то бива неграмотен народ, пък чак и спорят за гениталиите  crazy Ако не се лъжа часовникът на майката на Тони беше Casio, аз също съм купувала на ММ и сме доста доволни, пък и цените са ОК  good

Али, добре ви е ароматизирала госпожицата, Ина дано нямаш подобни преживявания smile Лек път и да ни се похвалиш скоро със снимки на плажа   give_rose

Изцепката в пещерата ми напомня за една приятелка, която беше работила на бригада в Йелоу стоун и разказваше как почти всяка вечер е имало по някой идиот, който да пита ама кога ще пускате гейзерите, няма цяла вечер да ги чакам!?  pardon

Ние снощи супер случайно се бутнахме в един магазин за костюм на ММ иии продавачът просто ни скри шапката, та днес ще ходим на спокойствие да мери и да го облечем вече и него ама за това по-подробно в темата за младоженеца ще пиша Wink За залеза вече не се притеснявам, след като видях че е в 19:30, мисля че около 1 час ще ни е предостатъчен за малко снимки в градината на ресторанта и уелкъм дринк-а smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #183 -: август 11, 2015, 08:35:01 »

Здравейте здравейте,

прекрасна доза утринен смях ми дойдоха историиките ви smile

Аз да се похваля как мина уикендът при нас - за първи път оставихме пъпеша за цяла нощ и с мечи си направихме date night. Ходихме на вечеря, на кино (Без/Смъртен си струва гледането), вкъщи на бутилка вино... heart Наспахме се  и чааааак към 4 ходихме да си ввземем детето... Пъвите 3 часа ми беше много тегаво че сме го оставили, но после се успокоих и се отпуснах smile Вчера пък го оставихе на майка ми за през деня и бяхме на басейн и да ви кажа 3 дни почивка са си 3 дни почивка -  друго си е.. Днесс се събудих с настроение за всичко и света е мой аххахахаха

Иначе при мен се очертава страааашна забава на 13ти септември - 2 сватби и една погача - сичкото в един ден ахахха  crazy crazy crazy crazy shok shok lol lol lol Честно не знам как ще сколасам с всички
Активен
Alichka

« Отговор #184 -: август 11, 2015, 08:46:30 »

Нансита, то в Леденика е имало стая за асматици.

Много съм разсеяна - Магурата имах предвид blush
И ние имаме поредица сватби. Поне да бяха в един град, а те в три - на трите края на родината. Преди ползвах няколко рокли за супер официално и ги въртях. Сега и тоалети трябва да сменям, че не върви иначе.
Ние с ММ само 1 път сме ходили на кино заедно blush Май повече нямаме желание в сравнение с възможност.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #185 -: август 11, 2015, 09:09:27 »

Али то ако бяхапоредни грижа никаква, но те са в един ден че и в едни часове... Тамън натъкмих сватбите за да няма сърдити (при едните за ритуалите, при другите само в ресторанта) и вчера роди една от най-близките ми приятелки и ме светна че обмисля погачата на 13ти, защото не искала да е точно на 40тия ден.... И това ще ме подлуди, а при мен не са в различни краища на БГ но са във всички посоки на София. Едната сватба е в красно село и после Шератон, Другата е в Света София и после Панчарево в Лебеда, а погачата ще е в Овча купел crazy ко толкоз са  си харесали тая 13ска за дата не знам аххахаах
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #186 -: август 11, 2015, 09:34:39 »

Да, брат ми е АГ специалист. Хем си наблюдаваше детето, хем и помагал при израждането. Ама то секцио беше тяхното. Главният лекар му имал само на него доверие и бил в екипа. И за моята операция беше в екипа. Казваше, че така е по- спокоен. Ето за произхода на думата:
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Гинекологията е медико-биологична наука, която изучава устройството, функциите и заболяванията на женската полова система извън периода на бременност, раждане и кърмене.
Терминът произлиза от гръцките думи ginaikos - жена и logos - наука.
Основната цел на гинекологията е да изнамира и да прилага все по-успешни начини за съхраняване, и за подобряване на репродуктивното здраве на жените, както и да разкрива, и да елимира причините за безплодието при тях.
Правилно е да се пише гинеколог, мн.ч. гинеколози. Думата е заета чрез руски (гинеколог) от немски (Gynäkologe) или френски (gynécologue).…
Ина, майка ти идва ли и тя в Италия, или излиза в отпуска?
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: август 11, 2015, 09:38:21 »

Лелее, представям си на свекърва брат й с чантата с люти чушки и се смея с глас. То всякакви хора има, ама на гинеколога да  подариш торба с люти чушки.... funnytooth

Фани, и аз съм почти 100% сигурна, че е касио часовника. Подаръците са хубави. Ти ще гладиш, той ще мирише хубаво.  Wink good

Али, ще знам да не давам броколи на мъжо преди път. Че ако с малката е било страшно, представям си какво ще е с по-голям генератор....

Миленка, браво на вас. Супер, че си се престрашила да го оставите за през нощта. Бабите са били на върха от кеф, сигурна съм. Ама и ти си направила една голяма програма....2 сватби и погача...Успех!
Ти няма ли да идваш на разходка към южния тия дни по обяд?

Инче, лек път! Стискам палци да няма драми с наакани памперси.  girl_haha
Активен
svekarva

« Отговор #188 -: август 11, 2015, 10:02:25 »

nansita , това произвежда жената, това подарява Wink. Покрай него сме пълни с домашни ракии, шоколадови бонбони, цветя и каквото още ти дойде на ума. Веднаж казал на шега "да вземе някой да подари яйца, че ни омръзнаха торти и сладки" и хоп- две кори домашни сурови яйца, да се чудят какво да ги правят. Пък са подарени от сърце, не върви да ги връщаш. Като млад специалист беше разпределен в Странджа Сакар и там му бяха подарили живо прасе, живо ловно куче и пушка за едър дивеч. И бабите при всяко мерене на кръвното му носели манджи в алуминиеви садинки, че нали бил ерген.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: август 11, 2015, 10:25:24 »

Тъй тъй, и аз ще се изтъпаня при моя със сервиз - родно производство от завода, където работи мъжо, мисля да добавя и бутилка подходящ за чашите алкохол и не знам може би кафе? Бонбони? Не е малко спаси ми живота човека. Моя приятелка е лекар и направо не я знам как издържа. И само веднъж й е прилошало по време на следването. А аз щях досега 100 пъти да умра crazy на нейно място. Свеку, мерси за инфото.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: август 11, 2015, 11:08:41 »

Сколасах и аз по обед... Днес съм от ранобудните в 5ч  crazy Навън беше още сумкрак в 5:45 като излязох.. Отива си лятото?   shok

Изчетох ви и се посмях.. Харесвате ми ..така духовити  yahoo Моя гинеколог иска тениски на ФК Левски, защото фирмата на майка ми е спонсо.. Аз съм ЦСКАрче и постоянно се караме, докато съм на преглед..  crazy

Снощи имахме гости 2ма приятели на Илиян от Силистра, те излязоха да хапнат в пицарията до нас, а аз си легнах, защото стана много късно и трябваше да се наспя за днес и утре  NO sad

Коментарите относно детето на президента.. Никъде не видях злобни коментари, само писания за тях  huhhuh.gif Не искам да вярвам, че може да е истина.. Да почива в мир детенцето  sad

Ина, лек полет и поздрави на Италия, пък било то и наакани  pardon heart

Миленка, много ми харесва, че успявате да си даде почивка и да се насладите един на друг.. Моята приятелка оставя малката за 3-4 часа на майка си.. Друго си е да имате 1-2 дни  good Успех със сватбите.. Ти не трябваше ли да организираш едната?

Ох.. не запомних друго.. Целувки  give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #191 -: август 11, 2015, 11:37:26 »

http://olx.bg/ad/burkani-tip-omniya-800ml-720ml-0-40lv-0-35lv-ID3RHBv.html
Фани забравих за бурканите - ей ги. Ами ако пие кафе твоят, по- добре кафе пред бонбони, че трае по-дълго време. То малко смешно, ама аз след операцията направих разучаване какво да подаря на Главния лекар. Оказа се, че пие водка и замезва с една риба, забравих името. Само помня, че 200гр. струваха около 50лв. в руските магазини. Та подарих парче риба и шише водка, да се размирише в кабинета както си трябва funnytooth
Хехе, представям си как на преглед се обсъждат футболни мачове и как не смееш да противоречиш, щото... Wink
Активен
Alichka

« Отговор #192 -: август 11, 2015, 12:00:31 »

Лелее, представям си на свекърва брат й с чантата с люти чушки и се смея с глас. То всякакви хора има, ама на гинеколога да  подариш торба с люти чушки.... funnytooth

Али, ще знам да не давам броколи на мъжо преди път. Че ако с малката е било страшно, представям си какво ще е с по-голям генератор....

Инче, лек път! Стискам палци да няма драми с наакани памперси.  girl_haha

god god god Днес си във вихъра! Чета те и се смея с глас!

Хехе, и на моя лекар подарихме уиски около ЧРД-то на мъжо. Точно по това време бях много на кантар - супер на зле ми беше бременността, лежах доста време за задържане... Абе, лоша работа си беше! Моят пък лекар като се заинатил. Отивам на преглед при него след раждането и той отваря един шкаф и ми вика "Виж, твоята бутилка не съм я отворил. Зарекох се да я отворя само при хубав повод.". И така - имаше повод - дребната се роди в 9-я месец.
Тогава пък ме беше яд, че вече нямахме бутилки от сватбата. Ние не правихме етикети, а имахме гравирани бутилки. Жалко, че свършиха и не успяхме да подарим домашна ракия в такава бутилка. Не се бях сетила да поръчаме и за раждането на малката бутилки. Трябва да намислим повод - много хубав спомен си остава.
Свекър ми като майстор и той е получавал уникални неща. Домашните ракии и специалните водки не ги броя. Родителите на негов приятел му бяха напълнили зарзават. Хората уж много пари имаха, обаче супер глупаво ги профукаха в годините. Смяхме се, че вече в натура плащат.
Пристигна ми пратката yahoo Котето е уникално красиво. Фани, мерси, че ме посъветва! Наистина е по-женско, а пък и кой да се сети, че малката има две кученца, а няма коте pardon
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 11, 2015, 13:44:43 »

svekarva, ама и твоя подарък си го бива - рибка с водка. Дано не я е забравил само в някой шкаф, че ще има да пуска микробиологии като луд.
За бурканите- не знаех,че на тия им викат така.  good
Като стана дума за миризливи работи, се сетих как преди година някой донесе на шефа едно миризливо сирене за подарък. Човека чинно си го прибрал в шкафа и забравил да каже. И излезе в отпуска. Отивам аз на работа, в офиса не се седи. Чистачката, общия работник и техника обикалят и търсят източника на зловонието, аз пръсках с един ароматизатор....Установи се от къде идва миризмата и започнаха да мъкнат разн стълби и инструменти. Решили, че във въздухопровода в кабинета на шефа има нещо умряло. Аха да започнат да разглабят, когато бутнаха върпосния шкаф, отвори му се вратичката и от там се изтърколи една зеленикава пихтиеста маса с аромат на двуседмичните чорапи на тракторист, тениската на същия + разложение. Сега ми е смешно,ама тогава бедствах яко. Проветрявахме 1 седмица. После се карах на шефа и го гледах сърдито към 2 седмици.

Фани, твоята идея е много готина- чаши с бутилка. И в бутилката нещо с висок градус. Може и някоя готина пура, ако пуши.
Али, може за кръщенето на малката да измислиш някоя бутилка. Пък за твоя доктор- много хубава история! Сигурна съм, че с голям мерак и удоволствие си я е отворил и изпил.
За котето и кучето. Аз щях да гласувам за кучето,ама се отпелснах и забравих. Не за друго, ама ми се видя по-симпатичен песа.  pardon Ама ако някой ми подари такова коте, хич няма да му се чумеря. Ще го разхождам на каишка и ще му се радвам на поклащащата се глава и опашка. мдаам.
Активен
Alichka

« Отговор #194 -: август 11, 2015, 13:55:12 »

laugh laugh laugh Оф, пак ме разсмя... Виж, поне за Коледа може някой да вземе идеята наготово. Yes На Нанситка - куче с поклащаща се глава. Ако може - и стара жигула, че да го вози на задното стъкло.
Аз имах челен сблъсък с един див заек. Работех във фирма, която се помещава в промишлена зона. С други думи - на къра. Хванаха един див заек, голяма радост... и хоп - в кашон като домашен любимец. Той пък да вземе да избяга през нощта. А тук заек, а там заек. Няколко седмици се помещаваше из склада. Горкият беше умрял не от жажда, глад, а най-вече от жегата в напечения хамбар. Като се размириса беше още по-голямо търсене. Горките колеги - bad , когато го откриха. Толкова ни беше мъчно и чак ни беше яд на колежката дето го навря в склада. Същата колежка си криеше бонбони от благодарни клиенти само за нея. Излезе в отпуск и намерихме бонбоните по миризмата. diablo
Сега ви оставям, че подготвям едни пъзели на малката. Принтирам, оцветявам и ще режа, а после тя да сглобява. danceg
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: