Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 19:23:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 260593 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #945 -: май 27, 2015, 09:48:43 »

Иначе първата ми по-дълга екскурзия беше до Унгария, с отбора по таекуондо. Беше много хубаво и не съм се сещала за родители, но сигурно на мама й е било много мъчно.
Ооо, към коя федерация беше? ITF или WTF? Аз тренирах няколко години към WTF, обаче преди всяко състезание ме контузваха и накрая спрях да тренирам заради травма. Още ме е яд!

Пък аз във Враца съм ходила само службено и никога не сме имали време да обикаляме центъра...Все в индустриланта зона.  blush

Инче, чак аз се изнервих! Ама по цял свят има нетактични лелки! Явно не е само БГ манталитет....Заслужават да ги поставят на място!
Панде, много изобретателни тия малките, бе!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #946 -: май 27, 2015, 09:52:34 »

Ма то не е само вьпрос на нерв, физически не ми беше добре да му се не види. А вече не е като да не ми личи, повечето хора си мислят, че сьм пред термин, коремьт ми е ОГРОМЕН  Girl_hide За простотията граници няма. За сьжаление тя не е просто културно различие  pardon

Име на федерация  WTF ?!  blush blush blush звучи доста странно…

С вашите снимки ми се доходи в Бг  danceg
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #947 -: май 27, 2015, 09:57:57 »

Заповядайте във Враца, много съфорумки сме, ще ви посрещнем подобаващо.... Предупредете ни само и ние да си дойдем  blush Много си го обичам този град.. ММ вика, че с кумата сме с промити мозъци, постоянно го възхваляваме и като стане дума за Враца, започваме да сипем суперлативи.. Ама красиво си е да му се невиди.. Обикаляла съм много, толкова красиви планини няма никъде! Е и толкова дупки и безуправие, но...
Имам страхотна идея, която се надявам някой ден да осъществя.. Понеже, качвайки се на Леденика, гостите на града няма какво да ядат, освен мазни кебапчета и кюфтета.. Си мечтая да направя зона за пикник, където да отдавам под наем Кошници за пикник за различен брой хора, с одеала и всичко.. Да може да се хапва, да се пийва хубаво винце.. В момента, ако се качиш и групата вече е влязла, трябва да чакаш 1:30 минути, в които имаш избор да ядеш кебапчета или да седнеш в гнусната, остаряла хижа  crazy Имаме рай, а не знаем как да го използваме  nea И тези дупки  GROAN star
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #948 -: май 27, 2015, 09:59:48 »

Оооо, чудесна идея  Bravo Bravo Bravo

Ще го направиш ли верно?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #949 -: май 27, 2015, 10:02:59 »

Съвсем сериозна съм.. Искам просто да мине еуфорията около сватбата, да видя какво ще се случва занапред и съм 100% решена да проуча, къде и какво аджеба трябва да направя, за да се развива в правилна посока тоя град  beating
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #950 -: май 27, 2015, 10:06:36 »

Тони, пожелавам ти УСПЕХ! Дано да не попаднеш на нагли чиновници в общината. Един познат много го прецакаха в София...но там е друг случая. Човечеца иска всичко да му е законно и легално, те объркали мястото по кадастъра и после го глобили него за тяхната грешка?!!  crazy За капак му предложили неофициално да си плаща такса на определени инспектори и да не го закачат. Егати скандалната ситуация, а няма кой да поеме отговорност.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #951 -: май 27, 2015, 10:07:59 »

Фани, и как е да си учител на 17-18 годишни? Аз не мога да си представя как се издържа дори това. Не знам и кое е по-добият вариант - да си преподавател в началното или на такива младежи след 9 клас, например.  huhhuh.gif

Тони, много е хубава тази снимка. Все едно гледам друг град. А ти успя ли да си намериш снимките, които ти трябват?
Хубав си ни е и градът, и планината.  heart
На Леденика има няколко беседки с барбекю, които са недостатъчни, естесвено, но поне ги има.
След ремонта, който направиха изглежда по-добре и всеки път е пълно с хора, от цялата страна.

Нат, честно да ти кажа идея си нямам. С това се занимавах, когато бях много малка, още в началното училище. Може и тогава да съм знаела, но сега определено не се сещам.  smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #952 -: май 27, 2015, 10:16:42 »

Миме, намерих на Рим, Силистра, Враца, София, Варна.. Остават ми Прага, Будапеща, Букурещ, Виена и не знам дали ще трябва още някоя, защото нямаме други важни градове за връзката.. Може да са на градове, къедто мечтаем да отидем.. Флоренция например.. Ще мисля, ако се наложи още поне 10 маси ще са.. Но още в началото това, бееше първото, което измислихме по декорацията на ресторанта да нямам номера, а имена на масите с важните за връзката ни градове.. Понеже е винтидж ще са черно-бели и стари, а и обожавам старите снимки  heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #953 -: май 27, 2015, 10:19:40 »

Голям купон е  blum тая година не се котирах толкова заради бременността, но предните години съм си имала стабилен фен клуб! С много малки нямам опит, най-малките ми бяха 5ти клас. Общо взето с момчета е по-лесно - няма ги капризите на девойките, няма я болната амбиция за оценки, като им поставиш ясни правила в началото и им дадеш да разберат, че разчиташ на "мъжко" поведение и всичко е ОК. Но не сме в езикова гимназия и при нас езика далеч не е приоритет, не ни проверяват нон стоп както по други предмети и мога да си позволя да изляза извън рамките на системата - гледам да играем и говорим повече, защото неосъзнатото учене е много по-ефективно  good ох, отплеснах се!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #954 -: май 27, 2015, 10:23:51 »

Много ми харесва тази идея. Спомням си, че и на Миленка беше нещо такова, само че нейната тема беше стара София или нещо такова.
Ще е много интересно и винтиджът ми харесва.  blum

Фани, интересно ми беше да разбера. Общо взети със сигурност трябва да се заредиш със здрави нерви и голямо търпение. Проблемът е, че в тази възраст и сами не знаят какво искат, пък ти ли остава да знаеш.  smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #955 -: май 27, 2015, 10:42:30 »

Ейй много красива таз враца бре  shok , аз не мога да си спомня имах ли време да мина през нея за дълго, или не. Май само набързо ....ще ви идвам на гости, като предлагате еййй pardon

Ет ви един готин цитат :

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #956 -: май 27, 2015, 10:46:02 »

Еми, цитата описва точно любовта на една Везна  funnytooth Такива сме си  good На драго сърце ще те поканя на гости.. След сватбата, нямам свободна събота/неделя до тогава  girl_haha LOVING
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #957 -: май 27, 2015, 10:58:51 »

мдам, точно такива шизофренички сме  pleasantry

аз помня поканата ти и ще дойда  Bravo

И една чудесна инициатива, възрастни хора, ангажирани да рисуват графити в Лисабон  smile smile smile

http://www.thisiscolossal.com/2015/05/lisbon-lata-65-graffiti/
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #958 -: май 27, 2015, 11:01:50 »

Няма да забравя и аз  good

Идеята с графитите е страхотна  yahoo Лисабон е градът на зодията ни, не знам дали знаеш.. Каквото и да значи това  huhhuh.gif
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #959 -: май 27, 2015, 11:05:18 »

Оох, Лисабооон! И там искам да отида...
Еми, тоя цитат си е баш като за мен. Пък тея мъже що се отвиват толкова?! ММ като го пипна и е с леден гръб. Как не се схваща тоз човек?!  crazy
Активен
Страници: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: