Сватбената торта - 10 част
TeddyLisheva:
O_O Как така я правиш сама ?!?!!??!?! O_O O_O O_O O_O
Cerise:
Ами купих си едно блокче бяла глина, за 1.70 от JUMBO и си оформих нещата, след това ги лакирах с лак за нокти /в моя случай - черен/. В моята фигурка още не съм добавила кенчето с бира и слушалките, но те съхнеха още вчера. Иначе поръчах готова фигурката на младоженците - http://www.ebay.co.uk/itm/BRIDE-AND-GROOM-FIGURE-WEDDING-CAKE-TOPPERS-HAND-PAINTED-CAKE-DECORATIONS-/271631005026?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item3f3e783562 и само добавих останалото, в твоя случай може да купиш една количка и да я сложиш. А иначе, аз преди да се захвана, бях намерила една фирма във Варна точно, тя щеше да ми я направи.
djosi:
Cerise :bravo: :bravo: :bravo: видя ли, че можеш, много добре се е получило *THUMBS*
TeddyLisheva:
Изумихте ме ! O_O Изобщо не мога да се наема да правя гуми и инструменти от глина ! Толкова ме няма в ръцете, че идея си нямате! Вижте , нещо на фотошоп да се прави - аз съм човека , но не и ръчен труд ! :D
Cerise:
Теди, аз понеже се зарибих да се занимавам мога да ти кажа следното, ако ми остане време, мога да ти направя. Ти си гледай и си търси, защото аз не обещавам, но може да я направя и като се прибера за сватбата да ти я донеса, защото може и да се счупи, ако ти я пратя. И ако ти хареса... можеш да си я използваш :)
Навигация
[0] Списък на темите