Сватбената торта - 10 част

<< < (7/57) > >>

alexandrova_90:
Супер се е получило, трябваше да я оставиш като изненада за ТМ  :bravo: 8P

Feribotka:
Александрова не, не съм позната на Лили хаха :) Всъщност с моята торта се е заела лелята на ММ (която го играе свекърва, поради липсата на родители на ММ), защото тя е колежка с въпросната сладкарка, така че аз имам грижата да си избера само модел :)

Cerise:
Цитат на: alexandrova_90 в април 25, 2015, 21:58:56

Супер се е получило, трябваше да я оставиш като изненада за ТМ  :bravo: 8P

Той душата ми извади за тая фигурка, толкова сол ми три на главата, че видиш ли, не съм се наканила да я поръчам и е свършила. Но съм доволна, защото това, което харесахме първоначално имаше и синьо и зелени кенчета и какви ли не цветове, дето ми идваха too much, ама викам си, хайде... ще му оставя да се вихри с тортата. Пък то, сега стана много по-добре, направих си го само с лога, без герои чудовища с боздугани *crazy*
http://www.ebay.co.uk/itm/GAMER-Funny-Wedding-Cake-Topper-Bride-Groom-Gamer-LAPTOP-Grooms-Cake-/141620802233?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20f941f2b9

TeddyLisheva:
 :funny: :funny: :funny: :funny: :funny: :funny: Оле тая фигурка много ме кефи ! ахахахахха
Аз искам нещо ей такова , но още не мога да си намеря да е като хората - и двете човечета да са с тъмна коса и да са направени в хубави пози , не изсухлени някакви хахах  

А някой случайно да е виждал фигурки забавни примерно с автомонтьор или кола или нещо такова ? И без това се чудя , моя побъркания мъж дали няма сутринта преди сватбата да иде да поработи малко в гаража.. той е работохолик направо хахах

Cerise:
http://www.ebay.co.uk/itm/AUTO-Mechanic-Groom-Mercedes-CLK-GTR-Silver-CAR-Funny-Wedding-CAKE-TOPPER-/141620802236?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20f941f2bc

Теди, тази е от същия продавач, от който исках и аз да поръчам, но цената е убиец....
За това и се хванах сама да го правя, ако ти се занимава, може да се измисли. Мен Джоси още в началото ме навиваше да я направя, аз категорично отказвах, ама като я почнах, видях че не е толкова трудно. В крайна сметка моето момче много настояваше за нея и нямах избор, пък и еше нещо различно от стандартните.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница