Сватбената торта - 10 част
TeddyLisheva:
Cerise , ohmy Сериозно ли ?! Аз днес реших - официалната сватбена торта ще е без фигурка , вероятно с цветя отгоре , но така или иначе ще се поръча и една малка , само с бял фондан, неукрасена. Мисля ако намеря такава закачлива фигурка да я сложа на малката торта и да е изненада за младоженеца. Ако се навиеш само мия снимаш и накрая ми казваш колко ще ми струва удоволствието :) че те наистина са на безбожни цени ..
Cerise:
Абе аз ще ти я направя за подарък, ако я направя, щото сега съм на такава вълна и ми се занимава, ама не смея да не те подведа, за това казвам, че не обещавам.Но, ще се постарая. Щото имам за мен да правя още нещица, но пък и доста отметнах от рано, та може и да си търся занимания накрая... :danceg:
TeddyLisheva:
За подарък и дума да не става ! Ако отделиш време и труд за нещо такова ( вярвай мен ми изглежда ужасяващо сложно,като си знам левите ръце ! ) аз със сигурност ще отделя парички и ще си платя ! Хич дума не може да става за подаръци!
А ти изобщо не се чувствай задължена да правиш нещо такова ! Направо не ми се вярва, че изобщо ми предложи !
alexandrova_90:
Момичета, аз малко да ви кажа от гледната точка на човек, който на ден отговаря на десетки запитвания... Няма сладкарница, която при положение, че дадете стандартната фигурка, която искате за топер на сватбената торта, да не може да ви направи допълнителните фигурки, които искате. Това не бива да ви оскъпи тортата с нито лев, над цената.. Все пак тортата е декорирана, което включва не само обличане с захарно тесто. Другото,което е в сладкарницата ще ви направят всичко ядливо, та може след като й се нарадвате, най-демонстративно да изядете монитора с играта и да кажете на всички, край свърши се с геймърството или нещо от сорта, свръзано с вашата идея =]
stylewreck:
От Гаврош ми отговориха, че транспортът на тортата до Равно поле ще струва 150 лв!!! МИслих да ги питам дали не е typo и да са сложили нулата по грешка..!!! wtf
Навигация
[0] Списък на темите