РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Deliysky:
Подкрепям мнението за Интерпред с Две ръце (+ двата си крака :) )
И още един малко известен факт за същия ресторант. Има места в София, на които всеки път когато влезеш срещаш различен управител и различен персонал. Интерпред е едно от малкото в които почти няма текучество. И преди 10г и сега, срещате почти едни и същи лица. Само този факт трябва да ви говори достатъчно по темата. аз лично от както знам този ресторант управител е Ангел (над 10 г)
Единственият минус на този ресторант е ограничената цветова гама относно визията (често в зелено) + невъзможността да побере повече от 120 гости. За сметка на това може да разчитате на приемлива цена, отлична храна обслужване и супер коректност.
shirley:
Здравейте! Търся си ресторант с лятна градина в Пловдив, където да съберем гостите - засега планираме около 80 човека - и да има възможност за танцуване. Сватбата ще е през септември, някой може ли да препоръча нещо?
lorianna:
Ресторантите с хубава градина и подходящи за сватба , които се сещам са около Пловдвив. Мавруда и Градина Марково . Можеш да разгледаш в интернет има доста инфо и за двата варианта , както и да видиш сватби , които са били там :)
roumyana:
В ПЛОВДИВ в самия град е по-ограничен избора. Знам за Острова, Резиденцията, Чановете (така ли се казва сега). Иначе извънградски, освен споменатите Атлантик в Първенец и в Труд имаше едно. Garden Weddings също, друг е въпросът дали искаш на полето сватба .
shirley:
Благодаря за предложенията :) Разгледах ги и Острова и Атлантик определено изглеждат доста добре и мислим да ги посетим в най-скоро време, за да видим и на място атмосферата, пък и кухнята как е :)
Навигация
[0] Списък на темите