РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ

<< < (88/95) > >>

sweet_missy:
Здравейте,
моля, някой ако има актуална информация от ресторант Ниагара на ул.Дойран и  Хотел Акорд да сподели :)

alexandrova_90:
Миналата година имаше много сватби в хотел Акорд, за тази година не си спомням. Мисля, че за бюджетен вариант, нещата са добре, няма как да имате огромни изисквания.  :)

AIVEN:
Наскоро едни младоженци ми се оплакаха от Акорд. Не бяха доволни от срещата. Много държаха на украса в оранжево, такава каквато е в Акорд и освен това бюджета им беше доста ограничен. Въпреки това предпочетоха Панорамата на Парк х-л Москва, където куверта беше по скъп, с около 5-7лв, платиха допълнително за оранжевата украса, предполагам около 600-700лв. Също така платиха такса внос на алкохол (ако не бъркам около 100лв) и отделно 700лв за овъртайм за 3,5 часа. Всичко това щеше да им е безплатно в Акорд! Така и не разбрах добре какво ги е разочаровало, толкова много, на срещата, за да се откажат от този ресторант. До колкото разбрах не имало проблем с интериора а със самия управител, с когото са разговаряли. Подробности не ми споделиха. Мисля, че колегите от Акорд трябва да си вземат поука.

silent_hope:
Здравейте,

Моля ако сте били на сватба или имате отзиви от Комплекс Анел в Созопол да споделите, понеже виждам, че доста сватби се правят там, но отзиви не мога да намеря :(

Благодаря предварително!

Vlad:
Здравейте,
Сватбата мина и вече мога да споделям мнения. Беше на 05.02. в ресторант "Principi Di Piemonte" - Интерпред.  Обиколихме 8 ресторанта в София за около 120 гости. Имаше мениджъри/на известни ресторанти/, които не знаеха за какво говорят. Имаше и отрицателни мнения, които се потвърдиха.

Говорихме с Ангел Петров, който е мениджър на "Principi Di Piemonte". Каквото каза, че ще направи, в деня на сватбата го изпълни на 110%. Нямам думи да опиша, какво направи този човек за нашия специален ден. Един невероятен мениджър със своя перфектен екип. Когато някой ще се прави сватба в София, задължително трябва да мине през  ресторанта и Ангел.  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница