РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
KameliyaKo:
Здравейте, пуснах отделна тема, но да питам и тук, защото поне има активност - някой да организира или да е ходил на лятна сватба на Боровец? Интересува ме хотел Рила след ремонта и по-специално дали на терасата им може да се организира цялото тържество или е малка за ок.120 човека. Писах им, чакам и техния отговор. Притеснява ме, че вечер температурите падат доста и да не е прекалено студено за парти на открито, а също и дали от самия ресторант си разбират от работата или карат през просото. Благодаря ви!
Bube:
Здравей, KameliyaKo, за теб може би ще е по-полезна ето тази темичека: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24516.0.html - сватба в Самоков - тук сме обсъждали хотелите в Боровец :) Късмет!
KameliyaKo:
Цитат на: Bube в февруари 15, 2017, 10:41:00
Здравей, KameliyaKo, за теб може би ще е по-полезна ето тази темичека: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24516.0.html - сватба в Самоков - тук сме обсъждали хотелите в Боровец :) Късмет!
Мерси! Изчетох я, явно Боровец не е особено популярна дестинация за сватби или булките не са много форумно активни. :)
Bube:
По-скоро второто, миналата година например, едва се доредихме за дата през септември, навсякъде беше заето, а ние резервирахме 8 месеца по-рано. Но ти имаш време, отиди да разгледаш на място.
За ресторанта в хотел Рила (всъщност те имат 3, но за 120 човека е подходящ именно този до терасата) се говорят само хубави неща. Обстановка е прекрасна, всичко е много свежо, със светли цветове. Малко се съмнявам обаче, че самата тераса има капацитет за цяла сватба - там се правят изнесени ритуали.
Не беше нашият избор само защото не се позволяваше внасяне на алкохол и безалкохолни, а цените им бяха безбожно високи.
KameliyaKo:
Цитат на: Bube в февруари 15, 2017, 11:39:11
По-скоро второто, миналата година например, едва се доредихме за дата през септември, навсякъде беше заето, а ние резервирахме 8 месеца по-рано. Но ти имаш време, отиди да разгледаш на място.
За ресторанта в хотел Рила (всъщност те имат 3, но за 120 човека е подходящ именно този до терасата) се говорят само хубави неща. Обстановка е прекрасна, всичко е много свежо, със светли цветове. Малко се съмнявам обаче, че самата тераса има капацитет за цяла сватба - там се правят изнесени ритуали.
Не беше нашият избор само защото не се позволяваше внасяне на алкохол и безалкохолни, а цените им бяха безбожно високи.
Благодаря ти, Бубе. А имаш ли представа как стоят нещата с Царска бистрица? Искам да проуча условията за църковен брак в параклисчето им там, както и евентуално за наемане на шатра и провеждане на цялото парти там. Имам някакъв съмнителен телефон, но не знам колко ще са отзивчиви на него. :)
Навигация
[0] Списък на темите