РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
fire_bow:
Скъпа, групичка :)
Ние най-сетне запазихме ресторант (зала) - Спряхме се на Тера в крайна сметка. Много повече ми харесва горната (новата) зала, но задния двор не просто, че не ни харесва, ами ни отблъсква, та запазихме по-малката зала заради предното дворче с фотната. Надявам се след освежителния ремонт, който тече в момента, залата да блесне!
От всички мнения, които събрах и прочетох, всичко минава добре и само храната ме притеснява, но фотографа и дж-я ми потвърдиха, че последните пъти има подобрение, така че се надявам всичко да мине страхотно!
Благодаря ви от сърце за мненията. Аз ще се радвам на всеки разказ за сватбено тържество там! *YAHOO*
п.п. Boryana123, чакам с нетърпение до споделиш как е минала сватбата! *THUMBS*
seana:
Здравейте,
Бих искала да помоля за помощ. Търсим си хотел с ресторант в София, достатъчно голям за 100-120 човека, и да има място за дансинг, т.е. хората да не са много нагъчкани. По възможност без много колони, широк, добра видимост в среден ценови клас, т.е без Шератон, Хилтън, Холидей Инн. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Deliysky:
Рамада (бившия Принцес) бих посъветвал да видите. Имат 3 различни по големина ресторанта (зали), цената на куверта е сравнително приемлива, но за жалост нямам инфо за цената на стаите (по евтини са от Шератон със сигурност)
В Драгалевци има един хотел, точно по вашите параметри - Одаджийски. Не съм ходил там от 2 години, чувам, че преустановили (или намалили) сватбите. Берлин Парк е другият, в Бояна, но в началото на годината го затвориха и май щеше да се продава, отново нямам за жалост инфо дали случайно не са го отворили.
AIVEN:
Цитат на: seana в ноември 22, 2016, 15:44:35
Здравейте,
Бих искала да помоля за помощ. Търсим си хотел с ресторант в София, достатъчно голям за 100-120 човека, и да има място за дансинг, т.е. хората да не са много нагъчкани. По възможност без много колони, широк, добра видимост в среден ценови клас, т.е без Шератон, Хилтън, Холидей Инн. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Хотел EXPO, до Интер експо център. *THUMBS* Там на близо е и ресторант Монтесито. *THUMBS*
Boryana123:
fire_bow, с известно закъснение се включвам с мнение за Резиденция Тера. Сватбата беше с уелкъм дринк, който се проведе във фоайето на самата сграда. Напитките за уелкъм дринка бяха предоставени от Резиденция Тера и бяха уникални ( много ми хареса едно шампанизирано вино с вкус на праскова). Бяха предоставили 5 вида алкохол - вино, чисто шампанско и шампанизирано вино. Бяха украсили и фоайето и беше много хубаво. Самото празненство беше в горната зала - гостите бяха 150. Адски много ми хареса самата зала - с големи френски прозорци от трите страни и само четвъртата беше стена. Самата зала е определено по-изискана, имаше големи картини на стената, масите бяха кръгли, част от украсата бяха предоставили от резиденцията - свещниците и вазите, пръстените за салфетките. Младоженците бяха осигурили само панделки за столовете и самите цветя. Общо взето самата зала е много хубаво направена и освен цветя по масите, не мисля, че нещо друго е необходимо за украса.
Въпреки някои коментари по-горе храната ми хареса. Менюто, което бяха избрали беше четиристепенно. Храната беше топла и наистина вкусна. По-късно разбрах, че в кувертите са били включени неограничено количество безалкохолни и чай и кафе. Сервитьорите бяха много бързи, не оставяха хората без алкохол, в момента, в който видят, че чашата ти е с малко количество алкохол или празна веднаха доливаха. Не се е налагало да ги чакаме или да ги викаме специално.
Младоженците казаха, че от едната координаторка са останали възхитени, момичето определено е разбирало от работата си. Аз самата я видях как цяла вечер стоя на вратата на залата и наблюдаваше какво вършат сервитьорите, за всяка дреболия се грижеше и до последно всичко се случваше както трябваше и не възникнаха никакви проблеми.
Навигация
[0] Списък на темите