РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Deliysky:
Здравейте marry1,
снимахме миналата година в Гранд Хотел София 2 пъти. Според нас и клиентите, които сме снимали, ресторанта и хотела са на много добро ниво.Отлични отзиви за качеството на храната и за обслужването. Едната сватба беше с много чужденци и българи, живеещи в чужбина, много взискателни клиенти. Аз бих препоръчал, само внимавайте с бройката, ресторанта не е много голям :)
desita8872:
Момичета, имам нужда от помощта ви! Трябва ми ресторант с мъничка градина за не повече от 15 гости в София или околността. Хареса ми 6аТо в Драгалевци, но прочетох много лоши отзиви и се разколебах. :huh:
Някой може ли да ми помогне с идея за някоя кичеста градина, където да е възможно да имаме и DJ? Става дума за вечерна сватба през август?
Благодаря!
taratorche:
Цитат на: Dark_Angel в март 03, 2015, 18:58:35
Здравейте. Имам нужда от помощ. Някой има ли впечатление от ресторантите в Бургас, подходящи за сватба. Ние питахме в Хотел България, но датата вече е резервирана. Бих се радвала ако ми дадете и други идеи. Благодаря!
За коя дата става дума, колко човека? В Бургас няма много избор - приморец, мираж, нептун, океан, аква, университета, цурка, може би още 1-2 по малки. Иначе в близост - Атлантис в сарафово, поморие - гранд хотел поморие, сънсет, марина кейп ахелой.
На мен са ми всички от изброените в Бс малко депресиращи и ще търся градина някъде другаде около Бургас...
пиши в бургаската тема и прочети назад може да харесаш нещо
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35783.405.html
alexandrova_90:
Marry1, Гранд Хотел София е добър избор според мен *THUMBS* Хубава кухня, персонал на високо ниво.. Може би идва една идея малко тъмно, но с допълнително осветление ще се получи. Мениджър продажби е младо, прекрасно момиче, с което можете да водите отлична комуникация, казвам го защото ние избрахме другия хотел от веригата - Suite hotel (тогава тя работеше там, а по-късно я повишиха в Гранда). Негативни коментари винаги ще има, но няма да сбъркате според мен @}->--
ЕДИТ: от въпросното момиче знам, че понякога може да се наложи леко понижаване на силата на музиката, понеже стаите на гостите са разположени непосредствено до ресторанта, а не с 1-2 етажа отстояние.. Поставете го като въпрос :)
AIVEN:
Цитат на: desita8872 в март 03, 2015, 23:23:42
Момичета, имам нужда от помощта ви! Трябва ми ресторант с мъничка градина за не повече от 15 гости в София или околността. Хареса ми 6аТо в Драгалевци, но прочетох много лоши отзиви и се разколебах. :huh:
Някой може ли да ми помогне с идея за някоя кичеста градина, където да е възможно да имаме и DJ? Става дума за вечерна сватба през август?
Благодаря!
Много пъти е ставало дума по твоя проблем. Мисля че все още няма такова място в София. :(
Навигация
[0] Списък на темите