РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
mistarlupo:
milenkata, благодаря ти! *THUMBS*
Feribotka:
Здравейте,
предварително се извинявам ако има такава или подобна тема, но аз не успях да намеря, и затова отворих нова :) Може би няма да изненадам никой, че главата ми вече пламна, а съм още едва в началото на организацията...След известно чудене и отсяване се спряхме на няколко ресторанта и след като ги обиколихме изборът се сведе до два - ресторант Бижу в хотел Силвърхаус и ресторант Стара София в хотел Вега. Във вторият много ми хареса обстановката, но няма градина, а планираме изнесен ритуал. А в Бижу също ми хареса, особено много градината, но моят годеник нещо му се мръщи, че не изглеждал "тежък". Моля ако някой има преки наблюдения, бил е там на сватба и знае нещичко, да ми сподели =]
Благодаря!
Dark_Angel:
Здравейте. Имам нужда от помощ. Някой има ли впечатление от ресторантите в Бургас, подходящи за сватба. Ние питахме в Хотел България, но датата вече е резервирана. Бих се радвала ако ми дадете и други идеи. Благодаря!
marry1:
Здравейте,
спряли сме се на Гранд Хотел София. Рових в старите теми, но освен 2 отрицателни коментара нищо не намерих, моля за отзиви.
Много благодаря
Feribotka:
Здравейте,
Моля дайте ми някакви отзиви за ресторант Бижу в хотел Силвър Хаус и Стара София в хотел Вега :)
Благодаря!
Навигация
[0] Списък на темите