РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Faith_13:
Мармотка, страхотно описание. И на нас ни е в челния списък, обаче чааак за догодина. @}->--
mistarlupo:
Някой с впечатления от залите и организацията в хотел Кемпински или SEC (в Mall Paradise)? На снимките изглеждат доста добре, но явно не са от най-популярните опции в София. Мерси предварително!
milenkata:
За Кемпински съм била само в голямата зала 2 пъти. На сватбата на баща ми 2006г и на една приятелка по-миналата година.
И двата пъти обслужването и храната бяха на ниво. Като украса и двете сватби бяха с агенция, която е украсявала - така че не знам за какви пари става дума и дали от ресторанта поемат такива неща. Знам само че залата е огромна и събира ужасно много хора - за сватби над 200+ е идеална. И двете сватби на които ходих бяха с ДЖ и отделно водещ, предвид големината на залата и броя хора. Необходимо е ДЖ в този случай да добави малко техника, стандартните 2 колони не стигат за озвучаване.
Залата е малко комунистическа, но е изчистена и просторна. Няма колони или чупки.
За SEC - май никой още поне от този форум не я е пробвал залата, защото не съм срещала отзиви :)
Дано съм помогнала :)
MAPMOTKA:
Faith_13 , ще държим тясна връзка тогава :) На коя дата сте се спряли?
Faith_13:
17-и септември. Много ми харесва символиката в този ден :loving:
Навигация
[0] Списък на темите