РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
MAPMOTKA:
Най-накрая и аз да се похваля - ИМАМЕ РЕСТОРАНТ! :)))) Запазихме "Земята и хората". Е да, има едни въпросни колони, които малко ми бръкнаха в здравето като ги видях, но всичко останало, което сме си наумили ще стане повече от чудесно..така че жертвата е приемлива :))
alexandrova_90:
Мармотче, поздравленияя, сигурна съм, че ще се получи прекрасно :bravo:
MAPMOTKA:
alexandrova_90 , много се надявам :) В интерес на истината от всичките ресторанти, които бяхме намерили ние и тези, които агентката ни намери допълнително, този беше единствения, към който нямахме забалежки по офертите и пъвоначалната визия (снимки)..и в общи линии искахме само него да видим. Жената, с която се срещнахме, ни разведе из буквално целия хотел, спа зони, апартаменти и т.н. Надявам се да няма проблеми занапред, но и да има поне няма ние да се занимаваме пряко с тях ;) Още една положителна черта, за тези които още търсят рестоант - светъл е, много чист, разчупен и с доста зеленина от малки и големи растения, което предполага по-лесна украса. От ресторанта се излиза на тераса със леко вити стълби към покрива, където има голям шадраван и летен бар. Мислим там да ни е уелкъм дринк-а. Не видяхме само панорамния асансьор, който госпожата каза, че се качвал директно до покрива и гостите няма да минават през рестоанта при идването, което се очертава вълнуващо. :) И гледката е супер! Реално ресторанта гледа в посока Цар Борис - като се излезе на терасата околовръстното се пада в ляво а напред и на дясно се вижда града. При хубаво топло време ще е идеално! :)
alexandrova_90:
Много добре звучи, аз до сега не го бях гледала този ресторант изобщо :[.. Красив ми изглежда *THUMBS* :yes:
nansita:
MAPMOTKA, браво за избора! Много добре звучи цялото описание на ресторанта. :bravo:
Навигация
[0] Списък на темите