РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Miteva:
Момичета, искам да ви споделя, че вече си имаме ресторант :danceg: :danceg: :danceg: Запазихме зала "Панорама" в Best Western Expo. Много ни хареса залата - светла е и не е много голяма (ние ще сме малка сватба около 60 души и ме притесняваше да не изглежда празна). Имат страхотна градина - там ще бъде изнесения ритуал. :bravo: А и моя приятелка е била там на сватба и каза, че обслужването е супер :) Надявам се да съм полезна.
milenkata:
Цитат на: mistarlupo в февруари 25, 2015, 14:51:08
За момента като църкви сме се ориентирали към св. Неделя и Руската църква, в комплект с подписване на Витошка, а ресторанти - Шератон, България, Скай плаза, Хилтън. Гостите ще са в диапазон 120-140 човека. Моля за вашите препоръки и идеи за добри рестортанти в района.
Благодаря! *THUMBS*
В Шератон бях миналата година, хареса ми но не бях много впечатлена за съотношението цена/качество на обслужване. Храната беше вкусна, макар и малко претенциозна, както и украсата не ми допадна, но това е по - скоро от предпочитанията на младоженците, отколкото от ресторанта. Иначе ресторанта е красив и просторен.
България - първо се бях насочила натам, но чух много лоши отзиви за обслужването от нашите професионалисти. Когато отидох на място - залата е хубава, просторна с малко колони, но иска много украса. Подът е малко стар и скърца. Тоалетните са под всякаква критика и миришат. Получихме топло и приветливо отношение от управителя, но не мога да дам мнение за нивото на храната и обслужването. На мен не ми го препоръчаха, но може да са се променили нещата.
Хилтън - така и не стигнах до среща с тях, но никога не съм чувала лоши отзиви. Малко е скъпичък кувертът, но съм чувала че си струва. Залата е една от най-предпочитаните от фото и видео, тъй като има много светлина...
Дано съм помогнала :)
Faith_13:
За България - сестра ми преди месец беше на сватба там и отзивите не са никак положителни и напълно се припокриват с казаното от Миленката. Храната е била вкусна, но сервитьорите хич не са си вършили работата и масите били пълни с празни чинии. :no:
artemida777:
Моя приятелка е била на сватба в Хилтън миналата година и много й е харесало. Каза, че и младоженците били доволни.
За Шератон мога да дам не много актуална информация (от бала ми преди 7 години) - въобще не ми хареса. Всичко като се започне от комуникацията с управителя до храната и обслужването беше под всякаква критика. Разбира се, за толкова време нещата може много да са се променили.
Успех в търсенето :)
mistarlupo:
milenkata, Faith_13, artemida777
Благодаря ви много за коментарите, бяха наистина полезни! :bravo:
Относно Шератон, преди 7-8 години и моят бал беше там, но за съжаление нямам спомени за обслужването. Храната наистина беше претенциозна и хубава, въпреки че за тийнеджъри, които са там основно за пиенето и танците това не е от особено значение. Иначе местоположението като за бал беше страшно - голям площад отпред, оркестри, снимки, множество зяпачи... Но като за сватба все още не съм сигурен, че е така. Все пак ще го видим и ще споделя ;)
Навигация
[0] Списък на темите