Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:15:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани 16-та част  (Прочетена 220359 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #210 -: април 09, 2015, 09:18:11 »

Имайте превид, че доколкото знам с восьчен печат на могат да се пращат по пощата, защото вече се обработват на машина, а не рьчно и трябва да са плоски.

Ние имахме печати (червени), но бяха само на тези, които дадохме на рька.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: април 09, 2015, 09:20:00 »

Много приказни покани. Страхотни са!  Bravo
И според мен дори и без този печат са хубави. smile
Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #212 -: април 09, 2015, 09:20:44 »

Апък за по принцип, ако на някой друг някой път му хрумне да си прави печат и е сръчен:
http://myceliae.deviantart.com/art/Tutorial-Personal-Wax-Seal-169771200
smile
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: април 09, 2015, 09:22:17 »

И според мен така са си прекрасни, само в беля май ще се вкараме с тези печати  Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: април 09, 2015, 09:45:57 »

О, Тинче, получили са се невероятно... Толкова прекрасно допълнение към цялата тема на сватбата, страхотно! Изработка, цветове, шрифт, невероятниии  Bravo give_rose
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 09, 2015, 10:02:04 »

Аз забравих да пиша нещо във връзка с моите покани.
Паус+влага= кофти комбинация. Направихме поканите, натоварихме ги в колата и тръгнахме да ги раздаваме на родата и приятели извън София. Да,ама уцелихмекофти дъждовно време и поканите поеха от влагата. Резултатът - паусът се набра леко и изглеждаха отварително горзни. Добре, че имах повече резервни напечатани текстове и успях да ги сменя. nea
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 09, 2015, 11:32:28 »

Невероятно приказни покани, поздравления!
nansita , много неприятно, добре, че сте предвидили допълнителни бройки, за да спасиш ситуацията.

Моята борба с качването на снимка на поканите ни продължава... Дано скоро успея да ви ги покажа biggrin
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 09, 2015, 11:58:57 »

Пробвай да ги качиш в прикачи.ком и да пуснеш линк
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 09, 2015, 14:29:11 »

И ние поръчахме повече покани за всеки случай. И сега май решихме да оставим само една покана във фирмата на мъжа ми, вместо да даваме на всеки по отделно. ММ е на мнение, че никой от тях няма да оцени поканата ни и най- вероятно ще бъдат захвърлени някъде. Може би ще напишем един списък с хората, които са поканени. На мен не ми допада тази идея, но той си решава.
Другото, което започна да го притеснява е, че няма да покани всичките си колеги. Те са около 60 човека и ако всеки реши да си доведе половинката, не знам. Винаги са ми били неловки подобни ситуации.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
Публикации: 677

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 09, 2015, 14:56:31 »

Аз раздадох поканите на колегите си и го направих дискретно до колкото можах. Въпреки,че една колежка ме видя на идване към офиса и гледа пликовете с интерес и "ооо покани носиш". При мен също са много хора с които работя ежедневно и няма как да ги поканя всичките,само най-близките.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 09, 2015, 15:03:20 »

Миме, коментирано е, ама да кажа... Няма от какво да се притеснявате!!! Ние сме 70 човека в цеха, 80 по сладкарниците и да имах желание, нямам финансовата възможност да поканя 150 човека, това си е още една сватба  crazy Изобщо няма от какво да ти е съвестно и т.н Аз каня 9 човека, в т.ч шефовете ми и най-близките ми колеги от офиса, другите ще почерпя с обяд. Ние имаме фирмената практика на рождени дни да се купува обяд за всички и сядаме и хапваме, говорим си и т.н Така ще направя и в случая. Имам три колежки от производството, които ще дойдат в църквата, на които обяснях, че ако ги поканя ще настане трета световена война, заради другите, които няма да поканя и те ме разбраха напълно. Както, казах дори изявиха желание да дойдат да ме видят и поздравят пред църквата.. Хората са по-разбрани, отколкото си представяме  good
При ММ е друго, те са 10 човека, и той няма как да избира, кого да покани и кого не. Взехме общата бройка, въпреки че не са му приятени 2-ма  blush

ЕДИТ: Това с общата покана не ми се струва много яко, ама.. Все пак той си преценява  good
« Последна редакция: април 09, 2015, 15:06:00 от alexandrova_90 » Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: април 09, 2015, 15:22:01 »

Той си промени мнението да не дава на всеки покана, от както друг негов колега направи така преди няколко дни. Пак ще говорим и може да го убедя да не прави така. Все пак така или иначе покани има за всички.
Той иска да покани само неговия отдел, тъй като работи повече с тях. Не знам колко са съобразителни хората, но мисля, че всички знаят за сватбата и постоянно го подпитват- какво става, няма ли да ходим на сватба и т.н. Точно това го кара да се чувства неудобно. Иначе мисля, че това с почерпката е добра идея. Мисля, че са големи хора и всеки би трябвало да е наясно, че няма как да покани цялата фирма. Та те са си хора, колкото за една малка сватба. Да не говорим вече, че ако дойдат с половинките си и къде отиваме!? Въпреки всичко не всеки е съобразителен колкото на нас ни се иска.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 09, 2015, 15:26:35 »

Аз това с едната покана и списъка не го разбрах много добре. Давате поканата придружена със списък и казвате ето тези хора са поканени ли?
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 09, 2015, 15:33:30 »

Ами и аз не съм много запозната. Поне така и аз го разбрах. Този негов колега, за който писах преди, така е направил. На мен не ми допада тази идея и затова ще го обсъдим пак.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 09, 2015, 15:36:29 »

На мен ми се виждам малко странно. Явно навлизат някакви нови неща pardon
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: