Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:36:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани 16-та част
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани 16-та част (Прочетена 220369 пъти)
Bube
Професор
Re:Сватбените покани 16-та част
«
Отговор #570 -:
август 09, 2016, 09:24:43 »
Писахме на няколко печатници, например Bunt adv, които ни направиха оферта 360 лв. за 50 покани и ако си занесем картон...
Можете ли да ме насочите за цени в J-point?
Активен
plamena_ivanova
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #571 -:
декември 18, 2016, 22:40:07 »
Ще използвам възможносста да вмъкна два линка, който смятам че ще са полезни на всяка бъдеща булка-
първото е една публикация в сватбен форум- представлява чек лист с нещата които трябва да свършим за да се подготвим за сватбата и в какъв ред е най-добре да го направим. Щеше да ми спести доста време ако го бях намерила по-рано- ето това е:
сватбен чек лист
А другия линк който искам да споделя е с текстчета за класически сватбени покани. и то може да спести време на някой :
текстове за сватбени покани
. На второто място
avenue-charmyrose
имат сватбена категория с други такива статийки, не съм ги чела всичките но и там може да се намери нещо полезно сигурно. Е, това бяха моите две полезни линкчета, дано съм помогнала на някой!
Активен
plamena_ivanova
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #572 -:
декември 19, 2016, 03:54:44 »
Цитат на: Bube в август 09, 2016, 09:24:43
Писахме на няколко печатници, например Bunt adv, които ни направиха оферта 360 лв. за 50 покани и ако си занесем картон...
Можете ли да ме насочите за цени в J-point?
Здравей, моите покани си ги взех от SvatbaLux и съм доволна. Цените им на покана са грубо казано между 1.40 и 3.50лв, като в това е включен и стандартен черен печат на бял лист за вътрешната част. Тук можеш да им видиш категорията със
сватбени покани
Активен
Mellie
Сватбар
Публикации: 202
«
Отговор #573 -:
март 26, 2017, 22:39:02 »
И ние най-сетне поръчахме поканите!!! Много съм доволна! Всяка покана съдържа 3 допълнителни картончета - програма за деня, важни адреси и опътвания и РСВП! Ето го дизайна, който избрахме
https://www.kreative-hochzeitskarten.com/hochzeitskarten/hochzeitskarten.asp?modele=M22-030-O
Цветовете на сватбата ни ще са перлено и златно с малко розе...
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #574 -:
март 27, 2017, 10:53:50 »
Много изчистени и стилни! Харесват ми! Браво, Мели
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #575 -:
март 27, 2017, 18:03:26 »
Цитат на: alexandrova_90 в март 27, 2017, 10:53:50
Много изчистени и стилни! Харесват ми! Браво, Мели
Много благодаря! Аз не смея да ги покажа на кумата (тя най-вече ни помага за организацията), защото знам, че изобщо няма да и харесат.
Ние имаме ужасно различни вкусове. На мен също техните покани миналата година не ми харесаха, но нищо не съм и казала. Тя обаче е много цапната в устата и не си премълчава... И на децата шаферските ракли изобщо не хареса и направо ми го каза и то много нетактично... Сигурно бело, заради "българския ми вкус"... Рокличките купихме от Монсун от Англия и едвам ги намерихме, защото точно този модел е много търсен!
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #576 -:
март 27, 2017, 19:57:18 »
И на мен много ми харесват, цветовете на сватбата също
Не позволявай хорското мнение, та било то и на най-близките, да ти влияе негативно. Е, нямало да ги хареса, голяма работа, да си говори
Можеш да покажеш рокличките на момичетата в темата за шаферките, че ми стана любопитно да ги видя
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #577 -:
март 27, 2017, 21:26:52 »
Цитат на: Bube в март 27, 2017, 19:57:18
И на мен много ми харесват, цветовете на сватбата също
Не позволявай хорското мнение, та било то и на най-близките, да ти влияе негативно. Е, нямало да ги хареса, голяма работа, да си говори
Можеш да покажеш рокличките на момичетата в темата за шаферките, че ми стана любопитно да ги видя
Съмсем права си. Нека си говори.. тя не с лошо де, ама аз малко се дразня. Затова реших да не и ги показвам поканите преди да са готови и да им пратя тяхната. Те двамата с мъжа и ще ни кумуват... Ей, сега ще ида в другата тема да покажа рокличките...
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #578 -:
март 28, 2017, 07:14:19 »
Мели
, казвам го и на моята Кума, която е бъдеща булка тук. Ще има много хора, които ще харесат някои детайли, други ще харесат всичко, трети няма да харесат нищо от нещата, за които си се старала с месеци и си постигнала.. Светът е шарен и хора всякакви.. След сватбата само ти ще помниш и ще знаеш, какво си правила, кое е оправдало очакванията ти и кое е оставило лош привкус у теб като резултат, който е можело да бъде по-добър. Най-важното е, какво искаш ти, какво харесвате с бъдещия ти съпруг, как си представяте вие този ден..
Всичко, което си показвала до сега е разкошно! Като може би пак изказвам мнение, което не се покрива с нечие друго, но когато виждаш, че някой полага толкова мисъл и усилия, това заслужава адмирации, дори да не е по твой вкус
«
Последна редакция: март 28, 2017, 07:15:50 от alexandrova_90
»
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #579 -:
март 28, 2017, 21:23:12 »
Цитат на: alexandrova_90 в март 28, 2017, 07:14:19
Мели
, казвам го и на моята Кума, която е бъдеща булка тук. Ще има много хора, които ще харесат някои детайли, други ще харесат всичко, трети няма да харесат нищо от нещата, за които си се старала с месеци и си постигнала.. Светът е шарен и хора всякакви.. След сватбата само ти ще помниш и ще знаеш, какво си правила, кое е оправдало очакванията ти и кое е оставило лош привкус у теб като резултат, който е можело да бъде по-добър. Най-важното е, какво искаш ти, какво харесвате с бъдещия ти съпруг, как си представяте вие този ден..
Всичко, което си показвала до сега е разкошно! Като може би пак изказвам мнение, което не се покрива с нечие друго, но когато виждаш, че някой полага толкова мисъл и усилия, това заслужава адмирации, дори да не е по твой вкус
Благодаря за мъдрите думи! Много хубаво си го казала!
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #580 -:
април 07, 2017, 23:29:22 »
Дойдоха поканитееее! Много съм доволна!
Активен
Страници:
1