Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 08:38:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани 16-та част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани 16-та част (Прочетена 220274 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Сватбените покани 16-та част
«
Отговор #180 -:
април 07, 2015, 10:11:53 »
Поръчахме поканите за кумовете и родителите. Надявам се да дойдат преди празниците, макар че така ни обещаха.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #181 -:
април 07, 2015, 11:22:51 »
И ние вече взехме поканите си! Дори дадохме на родителите, които до последно си мислеха, че покани за тях ще има, ако останат бройки от тези за гостите!
И определено много се зарадваха, когато видяха техните
Сега започваме раздаването и на останалите и ще се опитам да кача снимки, за да ви ги покажа
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #182 -:
април 07, 2015, 13:01:37 »
И при нас беше така
Даваме поканата на моите родители и майка ми "О, ама и за нас ли има покана? Мислех, че е ясно, че ще присъстваме" хахах Приятно се изненадаха, особено на текста.. Сега ще видим родителите на ММ.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #183 -:
април 07, 2015, 13:07:40 »
Сигурна съм, че и те ще се зарадват. Ние се бяхме събрали заедно и ги изненадахме на куп
Активен
always_and_forever
«
Отговор #184 -:
април 07, 2015, 14:41:18 »
Нашите родители казаха, че не искат покани
само, че не са познали.
Как няма да имат?!
Техните са различен модел от тези за гостите и с различен текст. Надявам се да се зарадват и да харесат текста.
Ще кача снимки, когато пристигнат.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
април 07, 2015, 14:51:33 »
Да се похваля,взехме си поканите и даже вече ги раздаваме. На родителите дадохме различни, свекървата много се разчувства и се разплака,даже успя и мен да разплаче. А бащами само каза "Какви са тези глупости"
Прииска ми се да не му я бях давала. Кума много хареса неговата. А с тези за гостите е голям купон,до сега само един човек се сети как да я отвори и прочете и е много забавно като не се сетя да им кажа как се отваря,започва едно разглабяне и зглобяване на покани
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #186 -:
април 07, 2015, 14:58:35 »
Браво, Лорка! Преборихте ли свекървата най-после? Нали тя не даваше да раздавате поканите,че е рано?
Не се ядосвай на баща ти..доста грубо е реагирал. На мен мама ми каза, че шрофта бил много малък и не се четяла...ами да си сложи очилата пък! Другите как я прочетоха?! Поне са откровени.
А какви бяха поканите? Нещо не се сещам, а не ги намирам назад в албума.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #187 -:
април 07, 2015, 15:00:17 »
Хахаха
Нат,
баща ми беше по същия начин, само че и с очилата каза, че не виждал шрифта
Аз го приех с насмешка и му казах, че сме обмисляли да сложим възрастова граница по тези причини, ама сме се отказали. Той не е стар всъщност и не се обиди изобщо, та го обърнахме на шега
Активен
always_and_forever
«
Отговор #188 -:
април 07, 2015, 15:04:28 »
Лорка
, честити покани.
Моята майка пък само ме подканя да почваме да раздаваме поканите.
Аз искам първо техните да им дадем, после на кумовете и чак след това на гостите.
Ако пристигнат преди празниците, както ни казаха, мисля да ги дадем на родителите ни на Великден.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
април 07, 2015, 15:10:45 »
Не намираш снимки,защото още не съм качила. Като намеря време ще ги снимам и кача. Бащами се оправда с това,че сме давали излишни пари и поканите не му изглеждат нисък клас, и според него сме дали пари за глупости, демек за тах покана не е нужна. Със свекито бяхме на нож и им казахме да не се бъркат и сега си трае поне пред мен. Обаче се чула с нейна племенничка и се пахвалила колко хубава покана сме и дали. А тя и казала да ни се скара да не ги раздваме,защото толко рано покани не се давали
. Егати смахнатите хора, не може да им угоди човек. Казах на ММ,че на неговата рода покани ще се раздват на 20-ти. До последно да се чудят ще ходят ли на сватба или не щом много им знаят устите
.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #190 -:
април 07, 2015, 15:15:46 »
Миме, тъкмо ще стане още по-голям празника! Аз си спомням колко мн се зарадваха родителите ни, когато им казахме на Гергьовден. На ММ майка му е рожденичка тогава и стана голяма веселба.
Лорка, големи тъпотии! Ще си ги дадете когато на вас ви е удобно. Може ли такива глупости да говорят?!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #191 -:
април 07, 2015, 15:22:38 »
Лорка,
а бе при вас сватбата е след само 2 месеца + това, отпускарски сезон.. Хората си правят планове поне 2 м по-рано, така че определено сега е времето да ги дадете, ако искате да ви предвидят в плановете си.. Свекито ти, освен ако не иска да идват повечето хора, не знам от каква причина изхожда
Нат,
при нас казването за сватбата беше още, докато бяхме в Италия, знаехме че ще е септември (поне ММ
).. Официално за сватбата говорихме на освещаването на апартамента, ама покани нямахме още умувахме точна дата.. На нашите им я дадохме, сега остава и на неговите родите.. Имам усещането, че няма да се разчувстват много. Дори съм готова психически, сестра му да пита, защо поканата е различна, от тази, която дадохме на тях
Активен
always_and_forever
«
Отговор #192 -:
април 07, 2015, 15:38:36 »
Лорка
, не се ядосвай. Винаги се намира някой, който много разбира и все се меси. Правете всичко така, както на вас ви харесва.
Нат,
дано само да няма промяна в плана и да не пристигнат преди празниците, че ще ми стане много тъпо
Аз не разбирам, защо да не се дават поканите по-рано. Какво ще стане, ако ги дадете сега?! Ние държим да ги раздадем по-рано, за да могат да си правят планове хората. При нас всички знаят, така че не виждам смисъл да се чака умишлено. Аз нямам търпение вече да започнем раздаването.
Ако зависеше от мен, нямаше всички да знаят предварително, но...
Активен
Feribotka
«
Отговор #193 -:
април 07, 2015, 16:21:40 »
И мойте гости вече почти всички знаят, затова още се мотам с поканите, но мисля следващото нещо, което ще направя да са те
Активен
megi1993
Ентусиаст
Публикации: 82
«
Отговор #194 -:
април 07, 2015, 19:40:07 »
И аз съм ЗА поканите да се раздават рано
, все пак хората трябва да си направят планове. При нас сватбата като е на морето началото на септември (2016г.) правим планове март да раздадем поканите, за да може всеки да съобрази почивката си с това. Най-малкото, ако има някое семейство, което е по-зле финансово да има достатъчно време да спести малко парички за път и нощувки, за да може да дойде.
А аз да попитам, какви са поканите за родителите. Аз също искам да са по-различни от тези за останалите гости, но просто не знам какви. Свекито много обича цветя и си мислех за нещо такова,
разбира се в цвета на сватбата (тюркоаз). Ноо.... не знам, не е ли много странно
kumska podarak 2W-500x560.jpg
(30.21 KB, 500x560 - видяно 297 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14