Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част
alexandrova_90:
ФОТО будката и аз я видях, даже мислех да сложа линк, но викам да не правя излишна реклама.
Иначе, Свекс, ми напомни за един виц :
Баба вика внучката си:
- Ела бабиното, ето ти една шепа лешници, че баба няма зъби да ги яде...
Изяла лешниците внучката и попитала баба си:
- Много са вкусни бабо, откъде ги взе?
- От Тофифи баба, от Тофифи.
Bube:
И аз съм на мнението на останалите момичета, в никакъв случай не се наемай! Ние си правихме украсата за ресторанта сами и то бяхме оставили за деня преди сватбата, за да не изсъхнат боровите клончета. Мислех си, нищо работа, ще украся 25 пънчета... е, почти целия ден ни отне на мен и кумата, с помощ от младоженеца, кума и брат ми...
Mellie:
Като ви чета направо зарязвам идеята за макароните... ядките няма да са проблем - тукашните баби и дядовци не са като нашите (в смисъл яяки поддържани старчета). От там от където поръчахме поканите в същия стил има и кутийки за ядки и може от тях да взема и ще си отиват с всичко останало - покани, картичките с имената за масите и thank-you картичките. Ние мислихме за фото буут но се отказахме. Ще имаме фотоапарати за еднократна употреба по масите и реквизити за фотобуут, но не моментните снимки. Решихме thank-you картичките да са персонизирани и всеки да получи снимка с нас за спомен (разбрахме се и с фотографа ни).
Ето я рецептата за ядките http://www.intimateweddings.com/blog/gourmet-candy-cashews-your-guests-will-go-nutty/
А това са кутийките за ядките. Аз бих използвала и панделка, като тази от поканите, за да направя кутийките да изглеждат наистина като малки подаръчета...
Marri:
Цитат на: Mellie в март 29, 2017, 21:11:14
Решихме thank-you картичките да са персонизирани и всеки да получи снимка с нас за спомен (разбрахме се и с фотографа ни).
Чудесна идея!
Ние направихме същото, снимката беше от фотосесията.
Не го считах за кой знае колко значимо като идея, но гостите останаха очаровани.
Точно днес гледах същата рецепта и ми се стори интересен вариант *THUMBS*
Mellie:
Цитат на: Marri в март 29, 2017, 21:19:07
Чудесна идея!
Ние направихме същото, снимката беше от фотосесията.
Не го считах за кой знае колко значимо като идея, но гостите останаха очаровани.
Идеята е абсолютно страхотна! След като миналата година останахме без нито една снимка от сватбата на нашите кумове, и аз безкрайно много се ядосах и натъжих, решихме да направим каквото трябва, но всеки гост да има една или повече снимки за спомен от нашатя сватба. Мисля, че всички гости щи го оценят... Снимките ще са на нас заедно с въпросните гости, не само ние. За да имат те спомен след години също как те са били на нашата сватба.
Навигация
[0] Списък на темите