Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част

<< < (95/99) > >>

hrisa__89:
И аз съм съгласна с Marri -  ден преди сватбата, да приготвиш толкова много макарони - ще се измориш, а и, ако нещо не се получи добре, ще си развалиш настрението преди гоолемия ден.

Идеята с карамелизираните ядки на мен много ми харесва - иригинална и има "терен" да се развихриш с опакованет0 - било в бурканчета или кутии за сладки - варианти хиляди  *INLOVE*  *INLOVE* *INLOVE*

Успех  @}->-- @}->--

alexandrova_90:
Абсолютно съгласна с Мари. Като човек, работещ в сладкарски цех да правиш такова голямо количество сама.. Пфф.. не се наемай.. Дните непосредствено преди сватбата са ужасяващи, независимо колко добре си организирала и разпределила всички задачи преди това. Пак от личен опит  *THUMBS*

Иначе идеята е яка, нищо че голяма част от хората няма да ги изядат :) Особено, ако са опаковани ефектно.

Marri:
Цитат на: alexandrova_90 в март 29, 2017, 09:05:20

Иначе идеята е яка, нищо че голяма част от хората няма да ги изядат :) Особено, ако са опаковани ефектно.

И това го има. На нашата сватба имаше красиво опаковани захаросани бадеми, е сигурна съм, че само децата ги изядоха. =]

svekarva:
Цитат на: Marri в март 29, 2017, 09:59:42

И това го има. На нашата сватба имаше красиво опаковани захаросани бадеми, е сигурна съм, че само децата ги изядоха. =]

Е, хората си пазят зъбите, особено тези над 45 ;)
 :offtopic: За 70- годишнината на майка ми бяхме поръчали една от най- хубавите торти с цели лешници. После в чинийките намерихме надлежно изплюти всички ядки и чухме заслужени възмутени упреци, че някой е можело да счупи зъб =]

Kiwi:
Тези дни ми попадна много готина идея за подарък и ако я имаше тогава, щях да се възползвам за нашия ден, а именно фото будка.
На практика гостите могат да си направят селфи и да го изпринтят веднага. Забавно е, всички ще си идат вкъщи с нещо персонално. Готино е да се щракнеш като си се изтупал, част от нашите гости се бяха снимали в градината по време на уелкъм дринка ( и нашата фотосесия). Идеално за оплътняване на време преди ресторанта.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница