Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част

<< < (97/99) > >>

pandapanda:
На сестра ми на сватбата подараците бяха пълни с желирани бонбони, които не бяха за ядене, ама децата ги изядаха :))

Да споделя една весела идея, която много често ми влиза в употреба - на една сватба подаръците бяха гумени играчки (патенце, пингвинчета...). Така ми спестиха купиване на играчки за баня за бебето ;)

Mellie:
Цитат на: pandapanda в март 30, 2017, 09:59:47

На сестра ми на сватбата подараците бяха пълни с желирани бонбони, които не бяха за ядене, ама децата ги изядаха :))

Да споделя една весела идея, която много често ми влиза в употреба - на една сватба подаръците бяха гумени играчки (патенце, пингвинчета...). Така ми спестиха купиване на играчки за баjня за бебето ;)

Това е весела идея с играчките!

Като каза децата ги изяли сега се замислям, че ядки за малките деца не става... Може би да направя къп кейкс.... това поне го мога и е лесно и ефектно...
Също могат красиво да се опаковат...

Bube:
Според мен можеш да подариш на възрастните ядки, а за децата, пак красиво опаковани, някакви бонбони. Нашите подаръци бяха за възрастни - домашно вино, бутилирано и правено от семейството ми, та за децата напълнихме бурканчета със Skittles.

HnMwed:
Ние решихме подаръчетата да са на масите още преди да дойдат гостите и така че бъдат като част от украсата тъй като са в тон със самата украса. Представляват малки бурканчета с коркови тапи в които има тъмно синя розичка, а на гърлото на бурканчето има канап и малко картонче на което с печат са имената и датата.
Като ги направим (понеже сами ще си ги правим) ще сложим снимка.

cvete_78:
Звучи интересноHnMwed.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница