Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част

<< < (87/99) > >>

Gehenna:
За година и половина минах през медчета, сладки, сувенири.. всичкоо  :))

Последно!! (че вече сме почнали) Правим Survival kit. Стикерчетата са готови.
Ще бъде бял хартиен плик, вътре с патронче уиски, мини минерална вода, тик-так. Идеята е нали за деня след сватбата  =] нещо за подкрепа.
Обмисляме и още нещо да сложим (двуумим се между нещо сладичко и хапче за глава  :[ )
И това се слага и затваря/залепя със стикерчето.

Естесвено още не съм ги затворила още, но като спрем да ги мислим, ще пусна снимки на готов матрЯл.

maranthea:
Нашите подаръчета ще бъдат отварачки http://media.snimka.bg/s1/5312/036867958.jpg?r=0 . На всяка ще има етикетче в ментовозелено и светло кафяво (картона имитира дърво) вързани с канап, за да са в тон. Получихме тази бройка за мостра, само сменяме местата на имената и сега ще ги чакаме 2 седмици  *YAHOO*

Bube:
Gehenna, как интересно сте го измислили! Не мисля, че съм срещала подобна идея преди. Ще се получи супер  *THUMBS*

maranthea, много практично, аз също минах през идеята за отварачки, но не можахме да си харесаме.

Засега нашите подаръчета ще са бутилки 350-400ml червено, отлежало, домашно вино, запечатани с восък. Ще ги подаряваме по една на семейство. Ще има интересен етикет, може с наша снимка и малко съвети за виното.

kmilewa:
Аз минах през май-май всички възможни подаръци за гости за сватбата: от ядливи - до прахосъбирачки.
В крайна сметка от всичко изчетено дотук ако се водя от суеверия - свещи и цветя в пръст не се подаряват.

И на двамата с годеника ми ни е ясно, че всяка сватба е инидивидуална и на едната може всичките подаръци да са били по земята, на другата може да са се изяли всичките и да са искали още, на третата може да не са разбрали, че подаръка е за тях и т.н. Така че каквото и да си мислим, и както и да организираме каквото ще става - ще стане.

Решила съм по подарък на семейство. За сега сме се спряли на магнити; органзена торбичка с ароматни листенца; нещо в кутийка (може би кристално сърце). Има време до август месец, за да си изчистя аз лично визията на това какво точно искам и как го искам, пък годеника на всичко е съгласен - мъже, какво да ги правиш -  =]

Gehenna:
Последно- вода, патронче, пакетче кафе Якобс ( от еднократните дози) и по 2-3 бонбона в инивидуални опкаовчици.
Всичко в плик и с етикет...
Нещата са накачулени на масата ни в хола, почваме да ядем от дивана до 11ти  :))

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница