Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част

<< < (86/99) > >>

alexandrova_90:
Ти за сладък бар ли ги искаш или за подаръче към гостите?

Ако е за сладък бар, повярвай ми това е едно от нещата, за което и до днес не спират да говорят и стари и млади... Какви неща сме били поднесли на уелкъм дринка.. Всички бяха толкова впечатлени, а половината от гостите не искаха да ядат, а си запазваха бисквитки, мъфини и кейк попс за спомен.. Хората, макар обикновени или нека, се впечатляват от малките детайли.. При нас дори фотографа, ДЖ и видеооператора, бяха изключително впечатлени от подредбата и красотата на нещата, а те ходят по сватби всеки ден, дето се казва...

В случай, че ги искате за подаръчета, каквато е темата.. Мисля, че е по-добре да помислите да са опаковани в някаква подходяща кутия по 1 или по 3.. Има много вариации.. Имахме булка миналата година с разкошни макарони за подарък, в прелестни кутийки, но си спомням, че не бяха оценени особено от гостите.. Дали не са разбрали, за какво е, що е.. Много от гостите си ги бяха оставили по масите..

paradise:
 *INLOVE* alexandrova_90, вашият сладък бар е нещо разкошно просто, как няма да го помнят!

На мен идеята ми е за почерпка заедно с уелкъм-дринка, по време на изнесения ритуал. Но сега като видях вашият и направо се засрамих - аз си мислех за две на човек... Ще говоря пак с младоженеца за сладък бар, със сигурност е впечатляващо, пък и много по-разнообразно!

Feribotka:
paradise всичко си зависи от това какъв бюджет сте отделили, сладкият бар е разкошен, но си има съответната цена :) Ние на нашия уелкъм имахме само подносчета с бонбони (от фурми да не се разтекат на жегата) и пак се харесаха на гостите  ;) Успех  *THUMBS*

alexandrova_90:
При нас беше задължително да е богат, защото имахме около 30мин., в който гостите и родителите се мотаеха, говореха си и слушаха музика, пийваха вода с лимон, шампанско, бяло вино.. След това имахме и изнесен ритуал, след който приемахме поздравления  и пак трябваше да има какво да правят гостите..

Като сума ни излезе към 200-250лв.

paradise:
Ехе, ама че това е супер цена за тези вкусотии! :) Определено ще помисля в тази насока (и да, да е нещо, което няма да се разтопи и размаже!)

(Извинявайте за оф-топика :) Аз писах в тази тема, защото знам, че много хора се спират на нещо за хапване като подарък, не само френски макарони, ами и декорирани сладки и т.н.)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница