Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част
rossi55:
Ние решихме подаръчетата да са шоколадови фигурки, на които ние ще си сложим картички, като от едната страна на картичката ще бъде благодарствено текстче, а от другата картинка тип Love is. Ползвала съм картинки от тук http://www.hj-story.com/, но преведох текстчетата.
Bube:
rossi55, звучи много добре, особено това с картинките от типа Love is. А какви са фигурките?
Gehenna, отказали сте се от хапчето за глава? :P Чакаме да пуснеш снимки!
rossi55:
Предстои да уточним фигурката, тъй като до септември има доста време, а и от фирмата казаха, че ги правят около седмица преди сватбата. В най-лошия случай ще бъде ето такова сърце, като ще помоля да го направят по-голямо, защото така ми се губи (съжалявам за лошото качество на снимката =] ама пак се придобива някаква представа)
megi1993:
Леле alexandrova_90, сладкия бар е страхотен. :bravo: ohmy Уникален е!!! :bravo: *THUMBS*
Спомняш ли си приблизително колко ти бяха разходите по него? Понеже и аз искам нещо такова, но все си мисля, че ще е доста скъпо, но ако си спомняш горе долу, ще мога да преценя дали можем да си го позволим или не. :)
megi1993:
О извинявам се, сега видях, че по-надолу си написала колко ти е излезнало. Ама това е супер цена. Аз очаквах много повече. *THUMBS* Супер може и аз да помисля за този вариант.
Навигация
[0] Списък на темите