Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:31:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2015
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2015 (Прочетена 166098 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месечна тема - Януари 2015
«
Отговор #405 -:
януари 22, 2015, 13:51:00 »
Свекс, не ти е дотрябвало, таралеж в гащи ( втори номер)
Аз по-скоро се насочвам към опознаването на света. Или ше стана монахиня. Ще го реша лятото
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #406 -:
януари 22, 2015, 13:55:55 »
svekarva, нека е чакълесто дъното. Ще се излегна там на едно шезлонгче, ще си пия коктейлче и ако има и кой да ми прави сянка...
И ще забравя за всичко!
П.П. А почивка - не планирам нищо за тази година. Не бих си причинила пак пътуване с 2 малки деца като това до Македония/Албания//Гърция миналата година - прекалено нанагорно ми дойде. Та почивката май ще е вкъщи с деца на ясла в това време. Много съм гадна, нали?
«
Последна редакция: януари 22, 2015, 14:02:20 от menyanthe
»
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #407 -:
януари 22, 2015, 14:11:09 »
ахахахахах Еми, пилеца къртииииии
Мариолка - ще ти дойде акъла, че живота не е само работа
Радвам се че се радваш на внимание
Искам и аз почивка на такова място... има доста желаещи, да вземем да се организираме да отидем?
Иначе - познайте кой пак го боли гърлотоооооооооо???
Писна ми! Това ми е четвърто разболяване..... Толкова от дете не съм боледувала... вярно че малкия маймун ми отслабва имунната система ама чак пък толкова
Взимам тук анякакви мерки и се надявам да ми размине без големи последствия (в моя случай последствията се наричат бронхит) Мрън..........
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #408 -:
януари 22, 2015, 14:16:25 »
Е, току що, на фона на всичките нерви и простотии, си умрях от смях.
Ето вижте как малкия, майка му като не му дава, се обслужва сам:
Лошото е, че е набарал точно мандарина, която е почнала да се разваля и я е нахапал точно откъм развалящата се страна. Сега се чудя може ли нещо да му стане?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #409 -:
януари 22, 2015, 14:29:59 »
Е той не е хапнал много....Нищо му няма, най- много да се поразхлаби малко.
Обаче каква поза е заел, има такава в йогата
Голям образ, да ви е жив и здрав.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #410 -:
януари 22, 2015, 14:52:07 »
Миленка, пробвай да си правиш гаргара на гърлото със сребърна вода,много помага,миналата година така излекуваха сестрами от абцес на сливиците. Само не знам дали става за бременни.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #411 -:
януари 22, 2015, 14:54:32 »
menyanthe
уникат! хахахаха
lorka888
я кажи по- подробно за тази сребърна вода..... аз сега чувам за това
Активен
Alichka
«
Отговор #412 -:
януари 22, 2015, 14:57:12 »
menyanthe, Еми, вие ми оправихте деня
Аз за оплакване да се оплача - гледах 2 дни подред оттук-оттам "Двама бащи, двама синове". Ами пълно разочарование в сравнение с "Кухня". Много слаба режисьорска работа, а БТВ са праснали такъв глупав дублаж, че да ти се отще съвсем
Сещам се и как бяха дублирали "Бригада" - Беллов го бяха изкарали мека китка едва ли не. Един мрънчоооо....
За почивката при нас всяка година е ясно - мъжът ми иска балкан, аз - море. Та една седмица на едното и една на другото ще да е. Балканът трудно ще го нарека почивка за мен, ама дано за морето да спретнем нещо като ол-инклузив. С малко дете не ми се мисли за всичко. И аз си искам кърпата, питието и безмозъчието
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #413 -:
януари 22, 2015, 15:05:10 »
Аз си взимам ето от това
http://apteka.framar.bg/30020470/%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BB-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80-30-100-%D0%BC%D0%BB-
само,че в аптеките струва около 3 лв, тука много са надули цената. Ползвам я при хрема 4-5 капки във всяка ноздра,спира ми хремата веднага. Правя си сутрин гаргара на гърлото,когато се почувствам зле, веднага след гаргарата чувствам облекчение. И рани също мажа с нея. Не видях обаче да пише някъде нещо за бременни,но мисля че няма да има проблем.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #414 -:
януари 22, 2015, 15:21:30 »
На два пъти започвам да пиша и все нещо ме спира, единия път си го изтрих без да искам и то точно преди да го изпратя, много ме хвана яд, ама не ми се пишеше отново, а втория път така си и остана незавършено до следващия ден и то вече бяхте изписали толкова много, че нямаше смисъл да го поствам.
За храната като си говорехте си мислех колко много обичам всякаква домашна храна и кисело мляко и сирене и домашни суджуци
Сега също си квася сама млякото, но си го взимам от супермаркета, просто гледам да е органик. Иначе и суджуци си правят покрай нас приятели, ама ние още не сме пробвали, уж сме решили, та да видим, много по-вкусни стават от купените, пък и знаеш какво има вътре
Ние сме си планирали вече първата почивка за годината - ще си ходим до България за Великден
. Чакаме го с нетърпение, особено децата. Ще сме без мъжа ми, защото той обича да почива лятото и си пази за тогава почивните дни
Аз много обичам да се прибираме в България с децата, само като си представя колко щастливи ще са бабите и дядовците и не ми се ходи на друго място
И аз чакам повече информация за сребърната вода, че отдавна се каня да разуча повече подробности, но още не съм
Ааа и за почивка с малко дете помня, че някой беше писал, ама не помня кой
Ходили сме две години в Гърция, в Керамоти. Първата година с едно бебе, втората година с 2 бебета. Страхотно беше, там е много спокойно, плажът е дълъг и широк, има места са чадъри и шезлонги, а има и огромно свободно пространство, за който не иска чадър. Но ние ползвахме, защото само срещу едно кафе, с което даже ти носят вода можеш да ползваш чадър с 2-4 шезлонга за цял ден. От Керамоти тръгват фериботите за Тасос, а Кавала е на половин час път, така че и разходки си правихме
Много ни харесва там и със сигурност пак ще ходим, ама следващия път май ще е направо на Тасос
Имаше и още, ама го забравих, следя виии
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #415 -:
януари 22, 2015, 15:36:00 »
Привет!
alben4ik
, аз бях питащата за препоръки за почивка с малко бебе
Щеше ми се нещо различно от Гърция, че няколко години там ходим и да разнообразим. Били сме и на Тасос и на Халкидики, а във въпросното Керамоти все повече българи се струпват, тъй като е най-близо и все едно си в България на почивка
На мен особено ми хареса препоръката на
Ина
за италианското адриатическо крайбрежие и в момента проучвам курортите там и кой би бил най-подходящ
Ако имате други изпитани идеи - споделяйте, моля!
Ина
, разкажи как е минало днес с въпросната нагла персона. Аз неведнъж също съм попадала в подобни ситуации докато следвах, но то обикновено е така или си от паразитите или си от опаразитените
Средно положение много трудно се получава...
Това за сребърната вода го потвърждавам и аз я ползвам всеки път при настинка, а и не само! Имам си уред за сребърна вода и с него си я правя вкъщи с различна наситеност за различните поводи. И по време на бременността я ползвах, няма проблем!
Miele
, съжалявам, че ти се е случило това, но надявам се да е за добро и да си намериш още по-обичана от теб работа съвсем скоро!
Еми
, допада ми местенцето, Малдивите или някъде наоколо?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #416 -:
януари 22, 2015, 15:43:05 »
Аз да ви кажа съм с триста планове за цялата година.Не само лятото.Ходи ми се някъде в Европа на разходка,ходи ми се и на море в България ,че много ни хареса миналата година ,на Балкан ни се ходи ,абе къде ли не.Въобще аз съм доказан пътешественик ,типично Стрелче и ще се отиде някъде авантюристично в крайна сметка.Оупс , и на ски ми се ходи!
Сребърната вода съм я капала с клеева тинктура в нослето на Явче .Много ефикасно нещо.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #417 -:
януари 22, 2015, 15:49:13 »
Албенчик
, разкажи за работата, с какво се занимаваш?
Аз, като една стара свекърва, да взема пак да дам акъл
. Пазете си децата от слънцето! По-добре планина, на море - след 3 годинки.
Миленка
, с извара опита ли? Тук всички колежки ползваха сребърна вода преди години и бяха доволни. Сега дали модата и мина, или е нещо съвсем обичайно, никой не я спряга.
Сила,
не знаех, че и в домошни условия вече са намерили начин да я правят. Ще погледна да видя, че племенника основно с това го лекуват.
Активен
Alichka
«
Отговор #418 -:
януари 22, 2015, 15:52:42 »
Аааа, за обикаляне - обикаля ми се, ама много! Това ме дразни на балкана, че като се закотвим на едно място - няма мърдане. Ама иначе ми се ходи до Русе, да си видя братовчедката, която ще стане на 2 месеца скоро
Ходи ми се и на вилата на наши приятели - ей, на един хвърлей е, а е супер чист въздуха. Ходи ми се и в Гърция на екскурзия, на нашето море (пак заради приятели), ходи ми се в Стара Загора до зоопарка и в Ловеч пак за същото...
Докато започна работа отново ми се скита, ама скита... Стига да има кой да ме заведе
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #419 -:
януари 22, 2015, 15:59:26 »
Ехе, чак след 3 годинки? Много бре! Аз иначе предпочитам планината и най-вече разходките из европейски градове, но мисля, че за бебка ще е полезна малко чиста морска вода като тази в Адриатическо море
Знам ли! А и с малко лазещо бебе не си е работа да обикалям по европейските градове за жалост, но ще им дойде пак редът и на тях след някоя и година
Уредът за сребърна вода ми е
такъв
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29