Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:27:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2015
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2015 (Прочетена 163046 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Re:Месечна тема - Януари 2015
«
Отговор #135 -:
януари 09, 2015, 13:34:37 »
Nadelina ако ти е мерак да си сигурна иди и си пусни един кръвен тест. Става за няколко часа и със сигурност, ще отчете ако има нещо!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #136 -:
януари 09, 2015, 15:47:26 »
Днешен привет, вие четете написаното от една от най-добрите в Университета на Нантер!
Имам 14,5 на досието за Уиск
Профката каза, че само 2-3 човека имат като моята оценка. На седмото небе сьм !!! Ако продьлжа така сьм вьтре
Сьщо сьм и изтощена физически, че вчера заради теорията си легнахме в 3ч през нощта, а аз вече не нося на недоспиване и трудно се сьвземам. Та днес малко ме стяга корема.
Обаче сьм неимоверно облекчена, ей няма такьв кеф
Кокошката, която беше с мен по тоя предмет и ме спьваше постоянно има 8. Не се радвам, че й е гадна оценката, ама си го заслужава. На корицата й пише: "При работата, която сте ми представили не мога да направя никакьв коментар".
Тьй, нахвалих се, малко назлобих и почвам да чета за изпита утре.
Целувки на сите, Наделинка ако ти е винаго точен, сьс сигурност има нещо
Миленка, много ти завиждам за уикенда. Ние никога не правим такива неща. Починете си хуууубаво, хууубаво и като се размазваш блажено в Спа-то, помисли си ведньж за мен
Хубав ден
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #137 -:
януари 09, 2015, 15:57:13 »
Инче,перфектна си значи,а само ни хвърляш димки тук ,че не си смогнала да прочетеш :hurrah:браво на теб и продължавай само така напред .....ще перефразирам една популярна песен :-Покажи на тея хора как се учи ,как се пишат дипломни и прочие
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #138 -:
януари 09, 2015, 15:59:20 »
Инка,
браво
. Давай все така!
Аз не разбрах какво никога не правите
, ама и ние май не го правим...Който няма кола, така е
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #139 -:
януари 09, 2015, 16:03:23 »
Здравейте и за много години най-после и от мен
Ако сте се чудили къде съм - в Русия съм, около 1810 г
Миналата седмица си казах, че ми трябва почивка от толкова чиклит и тийнейджърски фентъзита и трябва да се заема с нещо по класическо. Та сега чета Вайна и мир (яко някой я е чел в 10 клас, да не ми се смее). Сега ми падна батерията на киндъла и понеже ми липсвахте дойдох да наваксвам
ина, menyanthe и ratatui
, съчувствава ви за ученето. и аз съм почнала една книга за Дионис и уж ги редувам двете книги ама май се получава 1 час война и мир, 15 мин книгата за Дионис. Всъщност в началото на темата прочетох, че Ина казва, че и е съвестно като излиза - много ми е познато това чувство.
nadelina88
дано са ви се получили нещата, щом имате мерак
А и всички бременни - нали ви знаем колко сте прекрасни, няма нужда да ни плашите с килограми
По тоя повод, аз нещо съм пропуснала защо е закотвена
мариолка
, но щом се налага. Ако ти свършат сериалите, като си си в къщи, може да ми поканиш на гости да ти правя компания, пък ако трябва и с къщната работа ще те отменя
и аз други работи мислех да кажа нещо, но май трябва и декемврийската тема да наваксам, че усещам, че още не съм в час
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
inaxastra
много се радвам за теб, продължавай в този дух!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #140 -:
януари 09, 2015, 16:04:43 »
ИНААААААААА, браво на тебе!
Видя ли, че ще имаш повече от 14. Много се радвам за теб, за възнаградените усилия които положи и за резултата! Ще се справиш и на останалите изпити с поне толкова добри резултати!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #141 -:
януари 09, 2015, 16:09:17 »
Хахаха, като разправях на един мой колега тука как ми се ходи на уикенд, на спа, на ресторант и той вика: в да, така живеят само хората от висшето общество. Останалите 95% само мечтаят.
Пьк аз се засмях, викам си ела да видиш в Бьлгария…
Ние бяхме за пьрви пьт това лято в Сандански заради абитуриентската ми, която беше там и беше божествено
Искам по-често пьк…
Та Свеки, аз вече го направих ведньж, много е хубаво икато го направиш ти се иска пак.
Много ми е кеф. Искам да се кача на покрива и да викам
Мариянка, благодаря ти
Сигурна сьм, че на невроанатомията ще имам по-малко, но тя е и много по-малко важна, а Уиска беше решаващ и ми се струва, че профката ме оценява, разбирайте харесва, но в смисьл харесва ме, защото вжда, че се юркам. Тя тая оценка не е толкова на досието явно, колкото на цялото юркане досега
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
януари 09, 2015, 16:09:49 »
Браво, Инааааа!!!!!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #143 -:
януари 09, 2015, 16:14:34 »
Браво Инчеееее!
Видя ли че за нищо се притесняваш... не била чела.. тази оценка се съмнявам да я подаряват
Браво на теб , но пази бебчо все пак - гледай поне да спиш
Панди ако ти се чисти може и през нас да минеш
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #144 -:
януари 09, 2015, 16:36:55 »
Браво, Инче! Ти си ми идол! Аз съм от тоя тип учещи, дето четът нещо веднъж, правят записки и от там само записките се учат. Спестявам си време, пък и време си спестявам. Но като цяло ме мързи. Ако си пренебрегна мързела.....
Уфф като говорите за чистене и нас това ни чака утре. Дребната е на гости при баба, а ние ще чистим и ще изнасяме малко легла, че скача на тях и да не се пребие. То за пребиването ще мине, ама да се си избие някой зъб по таблите най ме е страх. Та трябва и на нещата под леглото място да търся.
Вчера като обяснявам на спъружеското тяло да викнем някой фирма за почистване, че печката, перялнята, банята, прозорците, дивана... всичко пране и търкане иска, той ме гледа и пита да не съм обрала банка. Ми мъжка му работа... Аз не мога, пък се сърди ако той го прави и му давам акъл. Да не говорим, че и го понамързява....
Миленка и аз искам като вас малко почивка. Ама сега като съм бременна никакво спа за мен. Като родя и се изкърмим, чак тогава. Така ме боли кръста, че вече си мечтая кога ще дойде това време, а още не съм родила!
Свеки времето в Пловдив така ме е яд на него. Всеки ден се събуждам с надеждата за малко сняг, а то само студ. Толкова имам мерак да пусна дребната да вилнее в снега. Не за друго ми сега вирнее в пръстта и някак си снега ми се струва по-лесен за пране....
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #145 -:
януари 09, 2015, 16:58:18 »
Цитат на: inaxastra в януари 09, 2015, 16:09:17
Много ми е кеф. Искам да се кача на покрива и да викам
Аз това ще го запазя и ще ти го пускам, щом напишеш и една буква в отдушника
То и ние един път отидохме на Хасковските минерални бани, ама ми се видя много миризливо и очукано и се отказах от СПА. Хич не обичам да ме пипат. Преди мноооого години се излъгах да си купя билетче за теляк, че си бях забравила спарчето и спомените още ме тресат
. Какво знаят младите.....
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #146 -:
януари 09, 2015, 17:01:59 »
Ххахааха, това за теляка беше яко
Кефа е само днеска и евентуално ако имам хубава оценка на досието за интервюто, което е другото решаващо. Утре след неврото ще пиша в отдушника. А иначе вЕрвайте ми не сьм учила, точно защото си отделях цялото време да пиша тия досиета, нали са най-важните.
Бях седнала да чета сега, ама Фабио ми се обади д тичам до училището и да прибера Марта и майка му, че те трябваше да ходят на басейн, ма нещо тук е лудница и навсякьде се стреля, та той е по-спокоен като сме у дома, а аз ще се стопя той докато се прибере, че работи в центьра
Пьнкс, аз за тая работа дето ми описваш сьм викнала свекьрвата. От два дни е тука, няма и толкова, кьщата свети и мирише на белина, всичко е изпрано и изгладено. Чудо е тая жена. Да има как ще я позлатя.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #147 -:
януари 09, 2015, 17:04:45 »
Пънки то и аз не трябва много много на СПА ама мъничко и с мярка не мисля че нещо ще ми стане. А мен странно защо изобщо не ме боли кръста хммм уж заедно вървим... Между другото и аз така уча
Свекс на теб ще ти подарим едно истинско СПА някъде, само кажи кога
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #148 -:
януари 09, 2015, 17:24:23 »
Ина, браво! Знаех си аз, че си машина!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #149 -:
януари 09, 2015, 18:04:58 »
Здравейте и за много години на всички.
Май скоро не съм се разписвала в темата.
Първо искам да ви пожелая много здраве, щастие и много любов през новата година. Дано тя бъде по-добра от миналата! Дано поводите за радост са повече!
Вече спокойно мога да кажа, че форумът на сайта е точното място за мен. Искам да се похваля и тук, че получих дългоочакваното си предложение за брак.
Много съм щастлива и вече няма да ми се налага гузно да поглеждам към сватбените теми.
Следа какво се случва и около вас.
Миленка
, съжалявам за ужасната "почивка", която сте имали в Будапеща. Най-гадното е, че все пак ще я свързваш с медения ви месец.
Чудесна идея за почивчицата, която си организирала. Дано да компенсира предишната. Всичко звучи много добре. Дано поне тук да срещнете разбиране и добро отношение. Благородно ви завиждам, че имате време за такива почивки. Моето слънце работи и събота, и следователно не можем да мръднем никъде, иначе колко пъти си мислила за такива спа уикенди .
Страхотен подарък си направила на Фил. И моето слънце обича да се подвизава в кухнята и смея да твърдя, че е много добър кулинар.
Много се радвам, че малчо е добре.
Не мисля, че си лоша, щом още не си напазарувала. Имаш доста време. Аз като знам колко съм суеверна, също не съм сигурна дали бих пазарувала от толкова рано. Ти сама ще си усетиш кога е дошло времето за покупки. Наслаждавай се на тези безценни мигове.
Рататуй
, и ние бяхме на Булсат и съм много разочарована. Много често нямахме сигнал. При най-малкото нещо се губеше картината. Да не говорим, че нямат никакви канали. И да не пропусна да ти честитя годишнината на патерица.
Наделина
, стискам ти палци всичко да е наред и да си бременна. Аз знам, че щом има втора черта, пък макар и бледа със сигурност има бременност. Дали е така, не съм го изпитала, но така съм чела. Въпросът при теб е, че чертата се е появила след 5-тата минута.
menyanthe
, чак моето любопитства погъделичка.
Мариолка
, съжалявам че пак ти се е наложило да останеш в болницата. Дано да е за последно.
inaxastra
, честито за резултата.
Много жалко за атентата в Париж. Жалко само такива неща да се случват, но е и жалко да се говори само за лошото. Нима няма нищо положително в тоя живот!? Писна ми да слушам как се избиваме по между си. Много ме натоварват новините.
От както съм си в къщи по цял ден слушам The Voice и хич не ме натоварва даже. Навън е такъв студ, че изобщо не съм си подавала носа.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...