Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:25:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 163044 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 09, 2015, 13:34:37 »

Nadelina ако ти е мерак да си сигурна иди и си пусни един кръвен тест. Става за няколко часа и със сигурност, ще отчете ако има нещо!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #136 -: януари 09, 2015, 15:47:26 »

Днешен привет, вие четете написаното от една от най-добрите в Университета на Нантер!

Имам 14,5 на досието за Уиск  yahoo yahoo yahoo
Профката каза, че само 2-3 човека имат като моята оценка. На седмото небе сьм !!! Ако продьлжа така сьм вьтре  yahoo

Сьщо сьм и изтощена физически, че вчера заради теорията си легнахме в 3ч през нощта, а аз вече не нося на недоспиване и трудно се сьвземам. Та днес малко ме стяга корема.

Обаче сьм неимоверно облекчена, ей няма такьв кеф  DANCE butterfly goody

Кокошката, която беше с мен по тоя предмет и ме спьваше постоянно има 8. Не се радвам, че й е гадна оценката, ама си го заслужава. На корицата й пише: "При работата, която сте ми представили не мога да направя никакьв коментар".

Тьй, нахвалих се, малко назлобих и почвам да чета за изпита утре.

Целувки на сите, Наделинка ако ти е винаго точен, сьс сигурност има нещо  good

Миленка, много ти завиждам за уикенда. Ние никога не правим такива неща. Починете си хуууубаво, хууубаво и като се размазваш блажено в Спа-то, помисли си ведньж за мен  Wink

Хубав ден
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #137 -: януари 09, 2015, 15:57:13 »

Инче,перфектна си значи,а само ни хвърляш димки тук ,че не си смогнала да прочетеш  :hurrah:браво на теб и продължавай само така напред .....ще перефразирам една популярна песен :-Покажи на тея хора как се учи ,как се пишат дипломни и прочие  hurrah
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #138 -: януари 09, 2015, 15:59:20 »

Инка, браво Bravo. Давай все така!
Аз не разбрах какво никога не правите Wink, ама и ние май не го правим...Който няма кола, така е smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 09, 2015, 16:03:23 »

Здравейте и за много години най-после и от мен smile

Ако сте се чудили къде съм - в Русия съм, около 1810 г smile Миналата седмица си казах, че ми трябва почивка от толкова чиклит и тийнейджърски фентъзита и трябва да се заема с нещо по класическо. Та сега чета Вайна и мир (яко някой я е чел в 10 клас, да не ми се смее). Сега ми падна батерията на киндъла и понеже ми липсвахте дойдох да наваксвам smile

ина, menyanthe и ratatui, съчувствава ви за ученето. и аз съм почнала една книга за Дионис и уж ги редувам двете книги ама май се получава 1 час война и мир, 15 мин книгата за Дионис. Всъщност в началото на темата прочетох, че Ина казва, че и е съвестно като излиза - много ми е познато това чувство.

nadelina88 дано са ви се получили нещата, щом имате мерак smile

А и всички бременни - нали ви знаем колко сте прекрасни, няма нужда да ни плашите с килограми Wink

По тоя повод, аз нещо съм пропуснала защо е закотвена мариолка, но щом се налага. Ако ти свършат сериалите, като си си в къщи, може да ми поканиш на гости да ти правя компания, пък ако трябва и с къщната работа ще те отменя Wink

и аз други работи мислех да кажа нещо, но май трябва и декемврийската тема да наваксам, че усещам, че още не съм в час

heart

Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
inaxastra  danceg yahoo danceg yahoo danceg много се радвам за теб, продължавай в този дух!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 09, 2015, 16:04:43 »

ИНААААААААА, браво на тебе!  Bravo Bravo Bravo Видя ли, че ще имаш повече от 14. Много се радвам за теб, за възнаградените усилия които положи и за резултата! Ще се справиш и на останалите изпити с поне толкова добри резултати!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #141 -: януари 09, 2015, 16:09:17 »

Хахаха, като разправях на един мой колега тука как ми се ходи на уикенд, на спа, на ресторант и той вика: в да, така живеят само хората от висшето общество. Останалите 95% само мечтаят.
Пьк аз се засмях, викам си ела да видиш в Бьлгария…

Ние бяхме за пьрви пьт това лято в Сандански заради абитуриентската ми, която беше там и беше божествено  heart heart heart Искам по-често пьк…

Та Свеки, аз вече го направих ведньж, много е хубаво икато го направиш ти се иска пак.

Много ми е кеф. Искам да се кача на покрива и да викам  funnytooth

Мариянка, благодаря ти  give_rose Сигурна сьм, че на невроанатомията ще имам по-малко, но тя е и много по-малко важна, а Уиска беше решаващ и ми се струва, че профката ме оценява, разбирайте харесва, но в смисьл харесва ме, защото вжда, че се юркам. Тя тая оценка не е толкова на досието явно, колкото на цялото юркане досега  danceg

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #142 -: януари 09, 2015, 16:09:49 »

Браво, Инааааа!!!!!  danceg yahoo Bravo good heart
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #143 -: януари 09, 2015, 16:14:34 »

Браво Инчеееее! Bravo Bravo Bravo Видя ли че за нищо се притесняваш... не била чела.. тази оценка се съмнявам да я подаряват smile kiss2
Браво на теб , но пази бебчо все пак  - гледай поне да спиш

Панди ако ти се чисти може и през нас да минеш smile Wink
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 09, 2015, 16:36:55 »

Браво, Инче! Ти си ми идол! Аз съм от тоя тип учещи, дето четът нещо веднъж, правят записки и от там само записките се учат. Спестявам си време, пък и време си спестявам. Но като цяло ме мързи. Ако си пренебрегна мързела.....
Уфф като говорите за чистене и нас това ни чака утре. Дребната е на гости при баба, а ние ще чистим и ще изнасяме малко легла, че скача на тях и да не се пребие. То за пребиването ще мине, ама да се си избие някой зъб по таблите най ме е страх. Та трябва и на нещата под леглото място да търся.
Вчера като обяснявам на спъружеското тяло да викнем някой фирма за почистване, че печката, перялнята, банята, прозорците, дивана... всичко пране и търкане иска, той ме гледа и пита да не съм обрала банка. Ми мъжка му работа... Аз не мога, пък се сърди ако той го прави и му давам акъл. Да не говорим, че и го понамързява....
Миленка и аз искам като вас малко почивка. Ама сега като съм бременна никакво спа за мен. Като родя и се изкърмим, чак тогава. Така ме боли кръста, че вече си мечтая кога ще дойде това време, а още не съм родила!
Свеки времето в Пловдив така ме  е яд на него. Всеки ден се събуждам с надеждата за малко сняг, а то само студ. Толкова имам мерак да пусна дребната да вилнее в снега. Не за друго ми сега вирнее в пръстта и някак си снега ми се струва по-лесен за пране....
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #145 -: януари 09, 2015, 16:58:18 »

Много ми е кеф. Искам да се кача на покрива и да викам  funnytooth
Аз това ще го запазя и ще ти го пускам, щом напишеш и една буква в отдушника smile
То и ние един път отидохме на Хасковските минерални бани, ама ми се видя много миризливо и очукано и се отказах от СПА. Хич не обичам да ме пипат. Преди мноооого години се излъгах да си купя билетче за теляк, че си бях забравила спарчето и спомените още ме тресат Wink. Какво знаят младите.....
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #146 -: януари 09, 2015, 17:01:59 »

Ххахааха, това за теляка беше яко  good

Кефа е само днеска и евентуално ако имам хубава оценка на досието за интервюто, което е другото решаващо. Утре след неврото ще пиша в отдушника. А иначе вЕрвайте ми не сьм учила, точно защото си отделях цялото време да пиша тия досиета, нали са най-важните.

Бях седнала да чета сега, ама Фабио ми се обади д тичам до училището и да прибера Марта и майка му, че те трябваше да ходят на басейн, ма нещо тук е лудница и навсякьде се стреля, та той е по-спокоен като сме у дома, а аз ще се стопя той докато се прибере, че работи в центьра  sad

Пьнкс, аз за тая работа дето ми описваш сьм викнала свекьрвата. От два дни е тука, няма и толкова, кьщата свети и мирише на белина, всичко е изпрано и изгладено. Чудо е тая жена. Да има как ще я позлатя.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #147 -: януари 09, 2015, 17:04:45 »

Пънки то и аз не трябва много много на СПА ама мъничко и с мярка не мисля че нещо ще ми стане. А мен странно защо изобщо не ме боли кръста хммм уж заедно вървим... Между другото и аз така уча smile

Свекс на теб ще ти подарим едно истинско СПА някъде, само кажи кога smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 09, 2015, 17:24:23 »

Ина, браво! Знаех си аз, че си машина!  good
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 09, 2015, 18:04:58 »

Здравейте и за много години на всички. smile

Май скоро не съм се разписвала в темата.
Първо искам да ви пожелая много здраве, щастие и много любов през новата година. Дано тя бъде по-добра от миналата! Дано поводите за радост са повече!  blum blum blum

Вече спокойно мога да кажа, че форумът на сайта е точното място за мен. Искам да се похваля и тук, че получих дългоочакваното си предложение за брак. yahoo  Много съм щастлива и вече няма да ми се налага гузно да поглеждам към сватбените теми.  danceg

Следа какво се случва и около вас.smile

Миленка, съжалявам за ужасната "почивка", която сте имали в Будапеща. Най-гадното е, че все пак ще я свързваш с медения ви месец.
Чудесна идея за почивчицата, която си организирала. Дано да компенсира предишната. Всичко звучи много добре. Дано поне тук да срещнете разбиране и добро отношение. Благородно ви завиждам, че имате време за такива почивки. Моето слънце работи и събота, и следователно не можем да мръднем никъде, иначе колко пъти си мислила за такива спа уикенди .
Страхотен подарък си направила на Фил. И моето слънце обича да се подвизава в кухнята и смея да твърдя, че е много добър кулинар.
Много се радвам, че малчо е добре.  blum Не мисля, че си лоша, щом още не си напазарувала. Имаш доста време. Аз като знам колко съм суеверна, също не съм сигурна дали бих пазарувала от толкова рано. Ти сама ще си усетиш кога е дошло времето за покупки. Наслаждавай се на тези безценни мигове.

Рататуй, и ние бяхме на Булсат и съм много разочарована. Много често нямахме сигнал. При най-малкото нещо се губеше картината. Да не говорим, че нямат никакви канали. И да не пропусна да ти честитя годишнината на патерица.  smile

Наделина, стискам ти палци всичко да е наред и да си бременна. Аз знам, че щом има втора черта, пък макар и бледа със сигурност има бременност. Дали е така, не съм го изпитала, но така съм чела. Въпросът при теб е, че чертата се е появила след 5-тата минута.

menyanthe, чак моето любопитства погъделичка.  Girl_hide

Мариолка, съжалявам че пак ти се е наложило да останеш в болницата. Дано да е за последно. smile

inaxastra, честито за резултата.

Много жалко за атентата в Париж. Жалко само такива неща да се случват, но е и жалко да се говори само за лошото. Нима няма нищо положително в тоя живот!? Писна ми да слушам как се избиваме по между си. Много ме натоварват новините.
 От както съм си в къщи по цял ден слушам The Voice и хич не ме натоварва даже. Навън е такъв  студ, че изобщо не съм си подавала носа.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: