Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 03:25:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ШАФЕРКАТА!!! ЧАСТ 5
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ШАФЕРКАТА!!! ЧАСТ 5 (Прочетена 149811 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:ШАФЕРКАТА!!! ЧАСТ 5
«
Отговор #60 -:
март 07, 2015, 16:37:19 »
Момичета, като ви слушам..
За шаферки не избрахте ли най-близките си приятелки? Според мен това предполага да се разбирате от половин дума, да имате приблизително еднакви вкусове и разбирания за красиво
Моите шаферки са три от най-близките ми приятелки, избрахме модела заедно, цвета - пак.. Сега търсим задружно платове и шивач.. Среща имахме с две от тях, но по-скоро да се наприказваме като цяло.. При мен има много време и не искам от сега да ги тормозя със срещо... Едната живее в София, другата в Стара Загора, третата във Варна, говорим по скайп, направихме си общ фейсбук-чат и всеки ден си пишем...
Да не говорим, че с кумата са в пълен унисон и вече са започнали организацията на моминското парти. Питаха ме, кои от момичетата искам да присъстват и на коя дата да бъде партито. Осведомиха ме, че ще е във Варна.. Вече са направили група във фейсбук и нямам търпение да видя какво ще направят..
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #61 -:
март 07, 2015, 17:27:54 »
Тони трай си жена ще се урочасаш. Жени и унисон няма.
. Дано само като се здърпат не ти казват ххихихи. Аз нямах шаферки точно по тази причина, на една сватба такива клюки и клевети имаше по булката че викам хайде да се обичаме само, без кавги.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #62 -:
март 07, 2015, 20:01:41 »
Да, Мариолка, може и да си права.. Аз принципно имам много приятели мъже, далеч предпочитам комуникацията с тях. Точна, ясна, без излишно напрфежение.. Имам си обаче пет приятелки, от различните етапи на себеосъзнаването ми, с които сме преминали през какво ли не.. За тях душата си давам, три от тях ще са шаферки, едната е кумата, а другата е с бебчето и ще бъде водеща на изнесения ритуал.. Иначе те са в унисон, защото мислят какво ще ми се хареса, а ме познават, познават ме много
Активен
Feribotka
«
Отговор #63 -:
март 07, 2015, 20:49:40 »
И аз ще си имам 3 прекрасни шаферки - едни от най-близките ми приятелки, четвъртата е кумата
Избрала съм си ги да са ми еднакви горе долу по височина и външен вид (цвят на косата и очите) и сме се разбрали лятото като си дойде едната, че работи в чужбина да пообиколим за роклички моловете, пък все ще измислим нещо
Ако не, кумата си шие дрешки редовно при една шивачка, все ще измислим нещо
Активен
Anne_Shirley
Професор
«
Отговор #64 -:
март 07, 2015, 22:52:15 »
Нещо май не разбирам, избрала си си за шаферки само тези от приятелките, които си приличат по височина и цвят на косата и очите?
Активен
taratorche
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #65 -:
март 08, 2015, 01:15:35 »
Цитат на: Anne_Shirley в март 07, 2015, 22:52:15
Нещо май не разбирам, избрала си си за шаферки само тези от приятелките, които си приличат по височина и цвят на косата и очите?
Мда, това мисля е честа практика, когато искаш снимки като за списание...
Аз лично моите не ги сменям за нищо на света, обичам си ги и с криви вежди, джей ло задници и криви крака, аз самата не мисля, че съм перфектна, а и най- важното е, че знам, че мога да разчитам на тях
на снимките мисля сме най-красиви, защото ще се радват истински с мен, а не заради грима им.
Даже онзи ден им показвах модели и обсъждахме роклите им, а те взеха че се ентусиазираха и почнаха да мислят задачи за милото, за да ме вземе първо да ме бил заслужил и май май ще го тормозят доста докато го пуснат хихихи
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #66 -:
март 08, 2015, 11:11:25 »
Да, малко ми е странно.. Не си избираш приятелките, защото са ти прителки и са ти най-близките хора... А защото си приличат ВИЗУАЛНО и ще изглеждат добре на снимките, а помежду другото са ти и приятелки?? Странно ми е.. Моите са си напълно различни визуално, все пак са различни хора.. Едната е много висока с крак, дълъг колкото цялото друго момиче.. Третата е с много по-тъмна кожа... и т.н В това е индивидуалността им все пак.. Не си избирам приятелите по външен вид
Активен
Feribotka
«
Отговор #67 -:
март 08, 2015, 21:06:10 »
Цитат на: Anne_Shirley в март 07, 2015, 22:52:15
Хаха неее просто така се уцелиха
Но искам със сигурност да ги облека еднакво, като те нямат нищо против
Иначе не бих изключила която и да е защото не прилича на другите, единственото, на което държа е да са нечетен брой
Активен
Feribotka
«
Отговор #68 -:
март 08, 2015, 21:12:44 »
Цитат на: alexandrova_90 в март 08, 2015, 11:11:25
Да, малко ми е странно.. Не си избираш приятелките, защото са ти прителки и са ти най-близките хора... А защото си приличат ВИЗУАЛНО и ще изглеждат добре на снимките, а помежду другото са ти и приятелки?? Странно ми е.. Моите са си напълно различни визуално, все пак са различни хора.. Едната е много висока с крак, дълъг колкото цялото друго момиче.. Третата е с много по-тъмна кожа... и т.н В това е индивидуалността им все пак.. Не си избирам приятелите по външен вид
Моля, не ме нападайте само защото не съм се изразила както трябва
Разбира се, че това са ми най-близките хора и затова искам да са до мен. Не са фотомодели и не съм ги избирала по външен вид! Просто, както казах са се уцелили по-еднакви, а в случая и най-близките ми приятелки...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #69 -:
март 08, 2015, 22:28:59 »
Странно ми е, както казах, не те нападам..Изказването ти е такова..Все едно залагаш на външния йм вид, а не на самите тях... Извинявай, ако съм те обидила
Активен
Feribotka
«
Отговор #70 -:
март 09, 2015, 12:44:52 »
Да, извинявам се, аз не съм се изразила правилно
Няма пробем
Активен
Future_Bride
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #71 -:
март 19, 2015, 10:54:37 »
За шаферки избрах 3-те си най-близки приятелки, същото направи и младоженецът със своите най-добри приятели.
Планирам цветовата гама на роклите да бъде една и съща, но няма да налагам никакви други ограничения. Имат пълната свобода да изберат материали, бюджет, обувки, чанти според тяхна лична преценка. Единствено съм решила да унифицирам букетите
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
март 23, 2015, 13:33:21 »
Моите шаферки са сестра ми и братовчедка ми, 2 мисля че ще са достатъчни. Избрах ги като най-близки хора, на които мога да възлагам разни отговорности, например моминското парти ще се организира от сестра ми, тъй като кумата е в друг град и няма възможност да се заеме с тази организация. В деня на сватбата също ще разчитам на тях за разни неща.
Без да искам докарах и визуалния ефект - и двете са високи, слаби и тъмнокоси.
Сдобих ги с рокли, тъй като държа да са еднакви, другото по тоалета си е по тяхна преценка.
Двамата шафери са най-близките приятели на ММ, но там той си се оправя - ще имат ли задължения и какви ще са, аз искам само да хубавеят до шаферките
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #73 -:
март 23, 2015, 13:39:59 »
Ние малко ударихме на камък с шаферските рокли.. Навсякъде като кажа шаферки и казват - минимална сума за рокля 250лв
Аз не искам модел на Долче и Габана все пак, а най-обиконавена рокля .. В Ателиер, може да успеят да направят роклите (модела е този, който става да се носи по 5-6 различни начина) на цена от около 150лв, но не са сигурни дали ще има плат в търсения от мен цвят.. Та, най-вероятно ще купим плат и ще си ги ушият при шивачки, които не определят свръхвисоки цени, щом чуят булка, шаферка, сватба
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #74 -:
март 23, 2015, 14:49:08 »
Тони, моята шаферска рокля преди 3г беше 120лв. Реално, не струва повече от 50 за мен.
Рокля над коляното, с презрамки и панделка. Материали- шифон и подплата от сатен. 120лв.
И това в малко магазинче в Младост, уж с отстъпка,понеже роклят ана булката е от там.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...