DJ за сватбата 3-та част

<< < (10/71) > >>

DjNick Mc:
Цитат на: djdimi в септември 29, 2014, 01:33:26

Ха-ха-хааа, Найдене , Алекси плаща ли ти комисионна да му правиш реклама или сте на взаимни начала и по съвместителство и за София :)...

Дими, комисинната е най-сладкото нещо на света. Кой бягя от 100€ на рекламен пост :)
А сега сериозно - за мен е чест да дам 100€ за да мога да произнасям името му в ефир.... ?!
Знам Алекси как работи и какво може и пак бих дал препоръка за него! Още повече че най-престижните агенции в региона работят с него приоритетно. Това не означаво че и другите колеги не са добри. Чудно защо така реагираш ?!?! .......

seangelova:
Аз имам въпрос,който не е свързан изцяло с избора на диджей,но ако някой може да ми отоговори,ще съм му много благодарна.Избрали сме дата през май месец 2015 и тези,дни понеже започнах да си търся диджей,за да ми даде някаква оферта,писах на 1,че тъй като в гражданското може да се запише дата за догодина чак от 03.11.2014 г,нашата дата не е на 100% сигурна,той ми каза,че вече имало много резервирани и дати и ресторанти за догодина :O.Искам да попитам наистина ли записването в гражданското е чак от 03.11 или са ни поизлъгали нещо,за да могат техните си хора да имат достатъчно време да се запишат предварително или диджеят не е бил коректен към мен?  :\ Има ли някой някаква информация по въпроса?

mariola85:
seangelova За София ли става въпрос? Първо си изберете ресторант. След като изберете ресторант и го капарирате се ориентирай към ДЖ, фото видео и останалите. За гражданското ама хич не се притеснявай, часове има винаги, ние за юни запазихме февруари, така че на 03.11 бъди сигурна че ще има и часове и зали  *THUMBS* ДЖ не вярвам да те е излъгал добрите се запазват от рано, но аз лично не бих запазила ДЖ ако не съм 100% сигурна че имам капариран ресторант и сигурна дата  ;)

milenkata:
Чак пък с годинииии... :) Това е малко пресилено :)

Но да добрите професионалисти започват да им се заемат датите по отрано, това не значи че дати няма... Според мен има достатъчно професионалисти, дори и първото ви желание да не е свободно.

Обаче  - Мариола е права - запазете си ресторант, след това започнете да разглеждате професионалисти - достатъчно време има до май :)

Успех

AIVEN:
Цитат на: seangelova в октомври 01, 2014, 08:58:43

Аз имам въпрос,който не е свързан изцяло с избора на диджей,но ако някой може да ми отоговори,ще съм му много благодарна.Избрали сме дата през май месец 2015 и тези,дни понеже започнах да си търся диджей,за да ми даде някаква оферта,писах на 1,че тъй като в гражданското може да се запише дата за догодина чак от 03.11.2014 г,нашата дата не е на 100% сигурна,той ми каза,че вече имало много резервирани и дати и ресторанти за догодина :O.Искам да попитам наистина ли записването в гражданското е чак от 03.11 или са ни поизлъгали нещо,за да могат техните си хора да имат достатъчно време да се запишат предварително или диджеят не е бил коректен към мен?  :\ Има ли някой някаква информация по въпроса?

Специално за м.Май ресторанта е най-важен. Тогава са и баловете и повечето хубави ресторанти може да са заети. Колкото до ДЖ, Фото, Видео мисля, че няма смисъл да бързате толкова. Не знам коя ви е точната дата но ако ще правите църковен брак проверете да не би да е някой ден, в който не се разрешават Венчавки.
УСПЕХ @}->-- @}->-- @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница