DJ за сватбата 3-та част
seangelova:
Цитат на: mariola85 в октомври 01, 2014, 09:32:28
seangelova За София ли става въпрос? Първо си изберете ресторант. След като изберете ресторант и го капарирате се ориентирай към ДЖ, фото видео и останалите. За гражданското ама хич не се притеснявай, часове има винаги, ние за юни запазихме февруари, така че на 03.11 бъди сигурна че ще има и часове и зали *THUMBS* ДЖ не вярвам да те е излъгал добрите се запазват от рано, но аз лично не бих запазила ДЖ ако не съм 100% сигурна че имам капариран ресторант и сигурна дата ;)
Вярно,че забравих да напиша града,за Пловдив става въпрос и ти благодаря за отговора.AIVEN имаме другата седмица среща относно капарирането на ресторанта,надявам се всичко да е наред,понеже съм си го харесала много,за сега не планираме църковен брак и точно по тази причина искам гражданския брак да е точно на датата,която съм си избрала.Иначе за сега май само дж не можем да си намерим :D
магито:
Много ли е трудно да информирате модератор, вместо да си пишете и да се обиждате?Толкова ли не виждате разделите във форума.
Пак предупреждавам, обидите НЕ СЕ толерират, няма значение кой прав кой крив.
sveva:
Емил Андреев беше нашият DJ. Емо е страхотен, с него няма да се притеснявате, че може да каже или направи нещо, което да не ви хареса. Много сме доволни, че избрахме него!
djdimi:
[/quote]Цитат на: seangelova в октомври 01, 2014, 18:35:18
Вярно,че забравих да напиша града,за Пловдив става въпрос...
Ресторанта или мястото където се провежда тържеството е най-важно (след като имате съгласие за точната дата и план на събитието ), а за май месец, особено около абитуриентските празници повечето добри ресторанти се наемат и капарират ноември и декември, които останат незаети, януари и февруари, март, но избора е все по-малък. Всичко останало: обреден дом или изнесен ритуал, църква или параклис , фото, видео, DJ се договаря след това. Планирайте смело, сега му е времето.
erusinova:
Здравей и от мен,
прави са всички, които те съветват първо да изберете ресторанта.
След това е всичко останало.
Ние бяхме 2 в 1. С водеща, която беше просто изумителна и която си върви комплект с DJ. Тя беше изключителна жена, направи ни невероятен купон и между другото всички гости се влюбиха в нея. :danceg:
Ние с мъжа ми също :)
Навигация
[0] Списък на темите