DJ за сватбата 3-та част

<< < (9/71) > >>

MONICAMAD:
Nqkoi da mi preporucha dobur dj ot Plovidv za svatba dogodina? Tursq chovek koito da mi pomogne da vdigna horata i da ima 4uvstvo za humor :)

DjNick Mc:
Цитат на: MONICAMAD в август 24, 2014, 17:25:39

Nqkoi da mi preporucha dobur dj ot Plovidv za svatba dogodina? Tursq chovek koito da mi pomogne da vdigna horata i da ima 4uvstvo za humor :)

Колегата от Пловдив, който ще направи всички тези неща реалност е Алекси Маронов !!! www.djaleks-maronov.com

DJ_Juliano:
Колегата Найден (DjNick Mc) има решение за всичко! ;) Интересно ми е какво се пише в тези форуми и за това реших (след толкова години канене) да си направя регистрация и аз! Ами... ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!  *YAHOO*  :danceg:  :bravo:

djdimi:
Цитат на: DjNick Mc в август 25, 2014, 17:09:40

Колегата от Пловдив, който ще направи всички тези неща реалност е Алекси Маронов !!! www.djaleks-maronov.com

Ха-ха-хааа, Найдене , Алекси плаща ли ти комисионна да му правиш реклама или сте на взаимни начала и по съвместителство и за София :)...

DjNick Mc:
Цитат на: DJ_Juliano в септември 29, 2014, 01:21:50

Колегата Найден (DjNick Mc) има решение за всичко! ;) Интересно ми е какво се пише в тези форуми и за това реших (след толкова години канене) да си направя регистрация и аз! Ами... ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!  *YAHOO*  :danceg:  :bravo:

Добре дошъл  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница