DJ за сватбата 3-та част
DjNick Mc:
Цитат на: Ice_Princess в август 22, 2014, 03:07:55
Хм... ....... Когато си плащам за нещо, очаквам да бъде точно това........
Пожелавам ви да го постигнете по вашият начин !!!!
tweety_pks:
Аз си спомням, че когато се срещнахме с нашия DJ, той на едно листче си отбелязваше какъв стил музика искаме да имаме на сватбата, заедно с имена на кумове, родители, ритуали и прочие. Съответно, тъй като не бяхме отбелязали чалга, когато по едно време някой от гостите (даже мисля кума беше) помоли да се пусне някоя и друга песен чалга, за да вдигне настроението, той категорично отказа. Дори му извади листа и му обясни, че младоженците не са отбелязали такъв стил. :) Та се налагаше намеса от страна на младоженеца да каже, че няма проблем :)
AIVEN:
Цитат на: tweety_pks в август 22, 2014, 15:16:13
Аз си спомням, че когато се срещнахме с нашия DJ, той на едно листче си отбелязваше какъв стил музика искаме да имаме на сватбата, заедно с имена на кумове, родители, ритуали и прочие. Съответно, тъй като не бяхме отбелязали чалга, когато по едно време някой от гостите (даже мисля кума беше) помоли да се пусне някоя и друга песен чалга, за да вдигне настроението, той категорично отказа. Дори му извади листа и му обясни, че младоженците не са отбелязали такъв стил. :) Та се налагаше намеса от страна на младоженеца да каже, че няма проблем :)
Те тези които пишат на хвърчащи листчета после поздравяват таткото, който всъщност е починал. *crazy*
Не само че трябва да се пише, но е важно как. Всичко се пише до най-малките подробности. В началото малко странно ме гледат до като ги питам за разводи, 2ри, 3ти бащи и т.н. но после не ми се налага да изпадам в смешни и тъжни ситуации. В бланката се попълват много неща, от кой регион са гостите на двата рода, колко от гостите са приятели и колко роднини., имената на кумовете и родителите, имали забранени стилове музика и конкретни изпълнители и до колко са забранени, тоест ако желанието е на кума или брата на булката ще трябва ли разрешение от младоженците..., и други важни неща освен задължителните ритуали и тяхната поредност. Това са все важни неща, които не може човек да запомни, особено лятото, когато почти всяка седмица се правят срещи с младоженци.
Не мога да си представя как някой колеги отиват на сватба с някакво листче от тефтер - с имената на младоженците и нахвърляни някакви неща. Това не може да е професионален подход. Хората си плащат достатъчно добре за едно по-сериозно отношение към тях и тяхното тържество. Да оставим парите на страна, сватба не се прави всеки ден и не сме в бакалията та ако нещо не ти хареса стоката да може да я върнеш.
Една такава листа търпи непрекъснато развитие, тъй като постоянно изникват нови неща, които трябва да бъдат записвани.
Ако някой има нужда мога да му пратя една такава бланка. @}->--
tweety_pks:
За пореден път говориш глупости. Къде видя да пише, че листчето е хвърчащо от тефтер??? И това, че не съм изброила всеки един зададен въпрос в рамките на 1 час не значи, че тези, които ти изброи не са били зададени и обсъдени на дълго и на широко. Идеята ми беше, че ако човека е професионалист ще си е водел достатъчно подробно записки за желанията на младоженците и няма да има нужда някой да седи и да го ръчка. Не мога да разбера защо все трябва да търсиш под вола теле и все да си на контра на всеки.... Вече разбирам защо миналата година, когато започнах да следя форума повечето теми за фотографи, DJ-и и прочие бяха заключени по сумати време...
AIVEN:
tweety_pks Не виждам някаква драма в написаното от мен по-горе. Просто се опитвам да бъда полезен на бъдещите младоженци. Изхождайки от една твоя дума позицията ми е принципна и нямам в предвид точно вашия ДЖ. Мисля че това е разбираемо, след като вашата сватба вече е минала и всичко е било наред. Но въпреки това се извинявам ако съм засегнал теб или колегата. Надявам се бъдещите младоженци да са ме разбрали правилно.
@}->-- @}->-- @}->--
Навигация
[0] Списък на темите