DJ за сватбата 3-та част

<< < (7/71) > >>

Ice_Princess:
Хм... какво значи "обидно" отношение? Когато си плащам за нещо, очаквам да бъде точно това, за което си плащам. На DJ-ят работата му е да пуска музиката, която иска клиентът, респективно, моя милост. Не намирам своеволията за проява на професионализъм, особено ако е заявено директно, че няма да има място за такива.

Ciara1811:
Цитат на: Ice_Princess в август 21, 2014, 04:08:55

... Моето решение ще бъде да се видя с него и надълго и нашироко да си поговорим, а на самото празненство едната от шаферките ще бъде назначена да го надзирава и да го "побутва", ако почне да своеволничи. (може да е малко грубо, но това си е моята сватба и ще си бъде по моя начин!)

Решението ти да се видите и да си поговорите е абсолютно правилно! Но това с шаферката, не звучи добре. В смисъл, че той реши ли да своеволничи ще го направи с или без надзор. Просто всичко опира до професионализма и рутината на DJ-ят. Според мен и са прави и не са прави DJ-ите да рейгират по този начин. Прави са Професионалистите, защото това е малко обиден подход за човек, които знае како прави, и не са защото не знаят колко псевдо DJ има в тяхната професия.
 Моето мнение е да се видиш с този човек и просто сама да предцениш по поведението му да ли е правилният DJ за твоята сватба или не. А още по лесно ще е просто да кажеш кои е DJ-я, и със сигурност някой тук ще сподели мнение за него.

mariola85:
Ice_Princess извинявам се но не си права за някои неща. Да това си е твоята сватба но някой да стои до ДЖ без опит от пускане на музика по сватби и да му казва какво да прави е пълно безумие. Най-много с това да си развалиш сватбата. Иначе ще имаш сватба само с любимата музика на шаферката ти. ДЖ-те си знаят работата и знаят как да предрасположат хората, те усещат какво весели хората на тази сватба и пускат музиката която вдига хората на дансинга. Ти естествено срещни се с човека обясни му твоите виждания и ако не се съгласите и видиш че това не е твоя човек просто потърси друг. Това ти го казвам като бивша булка която за секунда не се е месила в избора на ДЖ-я, а моите виждания за музиката бяха съвсем различни, но като видях че няма място на дансинга реших да не се меся за нищо! :girl_wink:

lopes:
Здравейте, аз съм ди-жей от добрич, направил съм много сватби,но цялата организация на ритуали и музика зависи от младоженците и най важното нещо е да се направят една две срещи със ди-жея който ще води сватбата,за да се уточнят желаните  игри , ритуали и любима музика на младоженците!
По време на сватбата всичко си идва -на място  ,най-важното е водещия да може да отреагира  в различни ситуации които възникват по времето на една сватба!

госпожица:
ice_princess доста странни виждания...
Първо в българската сватба няма 'хранене' и после танци, освен, ако вашата не е с по-различна програма има 2-3 песни време в които младоженците да хапнат салата, после са ритуалите и после е ядене и танци на куп  =] Който е гладен яде, който му се танцува танцува, после има малка пауза за основното (която при нас се получи малко дълга и поуби нещата, заради ресторанта), но ми се струва странно да се мине от чалга (било то и 'не гадна') на джаз от 20те  :huh: Малко манджа с грозде ми звучи.
Най-добре се срещни с ДЖ и ако го харесаш му се довери и когато се срещате внимавай с подхода, все пак от него ти зависи сватбата, а ако не проявиш интерес и уважение към него надали ще се раздаде особенно за вашият празник ;)
Представи си се ти на негово място, ако някой, който хабер си няма от твоята работа дойде и почне да ти обяснява как да си я вършиш и колко е велик ти колко ще се постараеш да му угодиш..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница