DJ за сватбата 3-та част

<< < (66/71) > >>

milenkata:
Цитат на: bulartis в ноември 14, 2016, 15:13:30

Моля ви за помощ...всички добри дж са заети за моя ден.Хорхе,Стоян Петров,Емил Андреев

Пробвай с Найден Найденов - много е готин. Харесах го като човек, гледала съм и няколко негови сватби - много е премерен и тактичен, в същото време веселбата е на макс *THUMBS*

А съвсем наскоро бях на сватба с един не толкова споменаван ДЖ - Бедрос - да ви кажа много ми хареса човека как водеше. Беше разчупено , весело, съобразяваше се и балансираше между желанията на гостите и младоженците, добра дикция и говор, страхотно отношение към гости и младоженци. За ритуалите излизаше на дансинга, но музиката не страдаше от това нито пък е тичал към пулта - нямаше напрежение. Останах впечатлена, не ми беше известен, но определено го харесах и бих го препоръчала *THUMBS*

Иначе мога да дам един голям + и за ДЖ Стиви - неговият стил е доста откачен и разчупен, подхожда на сватби които са с повече млади хора, прави страшно шоу и купон - голям веселяк :)

Vlad:
Здравейте,
Вече съм щастливо женен от 05.02. След дълго четене на форума, преди сватбата, реших да споделя малко информация. Винаги съм мислил, че DJ-а прави сватбата, а в София са много...На едни им харесва един, други не го понасят.
Аз лично искам да изкажа благодарности на  DJ Злати Петров :bravo:. Направи едно невероятно изживяване за нас и нашите гости. Получи се невероятен купон. Всичко беше умерено, всякаква музика и усет за настроение. Бяхме уговорили с  DJ Злати предварително ритуали и някаква примерна playlist-a. В деня на сватбата бяхме оставили всичко в неговите ръце - той реши кое кога да прави и как, а резултата беше никаква грижа за нас и много доволни гости *THUMBS*. Не очаквах наистина всичко да мине толкова гладко. Благодаря Злати! *THUMBS*

Искам да споделя мнение и за прословутия DJ Стоян Петров. Видяхме се  и с него. Не мога да кажа нищо за неговите способности. Но не обичам някой да ми казва какво ще пуска на сватбата ми и какво не, още повече за цена по-висока от пазарната...

Deliysky:
Дж Злати е един от много добрите Дж. Дж Стоян Петров е човек със стил и разбирания. Това, че не сте го харесали на първата среща е чудесно, означава не че просто не си допадате, а че имате различни виждания. Аз съм работил доста с него и със сигурност зная за какво става въпрос. Човекът не е фен на определени стилове музика (например Поп-Фолк), не ги харесва(респективно не ги усеща) и не го кефи особено да ги пуска. Ако например вие сте заклети фенове на Поп Фолка, то като един от най-добрите избори за вас ще бъде съвсем друго име. Примерно Дж Армен.Стар Дж с много опит,  човек който има собствено заведение, прави купон на всякаква музика но да кажем фолка му е една от силните страни. Дадох просто пример, за да онагледя евентуално възникналата ситуация (тоест визирах понятието Поп Фолк просто защото е нарицателно, както и двама много известни ДЖ с коренно разнопосочни виждания). Нормално е, да не си допаднете с някого. Затова се правят тези лични срещи, иначе щяхте да си буквате Дж(видео, фото и т.н) направо по интернет (като самолетен билет например). Цената в случая няма пряко отношение. Когато едно нещо не ви допадне, тя просто е без значение :)

DjNick Mc:
Цитат на: Vlad в февруари 09, 2017, 01:41:12

.............. не обичам някой да ми казва какво ще пуска на сватбата ми и какво не, още повече за цена по-висока от пазарната...

Vlad,
Поздравления че сватбата ви е минала повече от перфектно и е надминала очакванията....
Нищо против това че си имате виждане за нещата и си го следвате, но не е коректно да преиначавате нещата така че да изглеждат по начин, който не отговаря на реалната ситуация ....
Със сигурност вие си решавате какво да се пуска и какво не на сватбата ви (никой друг не може да го промени), но Dj си има също виждане за нещата и ви информира (не ви го налага)че определен вид музика не пуска. Това не значи че някой ви кара да слушате насила това което съответния Dj пуска и да не слушате вашата предпочитана музика... ?! Затова има много Dj а избора е ваш - кой от всичките отговаря на изискванията ви. Не е нужно да демонстрирате неприязън към някой само защото не отговаря на изискванията ви. Не е коректно при условие че това не се е случило директно на сватбата ви без да сте знаели предварително нито какво пуска, нито каква му е цената. Колегата е постъпил коректно и ви е информирал предварително за всички опции и начина по който работи!!!
Същото се отнася и за цените - как преценявате че цената на съответен професионалист е висока или ниска, след като няма фиксирани цени за подобен вид услуги ?!?! Малко смешно звучи при наличие на израза в това което казвате - пазарна цена - да дефинирате висока или ниска цена ?!
Всички имаме желание да бъдем толерантни един към друг и при условие че в това което сте писали отсъства момент на нетолерантно отношение от страна на Dj, моля приемете моя съвет и коригирайте поста си.
Vlad, представете си ако ние започнем да обсъждаме младоженците и в каква светлина сме ги видяли на предварителните срещи, а повярвайте ми има какво да се сподели и в обратния ред... :)

Поздрави и щастлив семеен живот !!!

lorka888:
Vlad ,поздравления за добрия избор. Ние също се доверихме на Злати Петров,който направи уникален купон на нашата сватба! Има усет към предпочитанията на гостите и страхотно лично отношение към младоженците.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница