DJ за сватбата 3-та част

<< < (67/71) > >>

radiniii:
Явно с DJ-те е голям проблем. Август 2016-та се жени мой приятел и всички останаха изключително недоволни именно от дисководещия. Сега съм аз на пангара и издирвам добър и проверен DJ. Става въпрос за София, но ако е наистина добър, нямам нищо против да взема и някой от друг град - важно ми е да е надежден. Ще съм благодарна за предложения  :) 

AIVEN:
Няма никакъв проблем с ДЖ-те. За каквото платите, това ще получите. Имам в предвид, че избора на ДЖ, за вашата сватба не се различава по нищо от всяка една друга сделка, която човек прави през живота си, без значение дали си купува кило домати, автомобил, апартамент и т.н.
Проблемите идват, когато търсите по-ниска цена или се доверите на друг, да избира вместо вас (агенции, приятели, кумове и т.н.). Много е важно, вие сами да проведете срещите и да изберете своя дж. Често допускана грешка е да изберете първия, с когото сте се срещнали. Изглежда ви симпатичен, разбран и взимате решение, без да имате база за сравнение. Вие не сте специалисти по дж-те, и за това може лесно да сгрешите ако се доверите още на първия срещнат. Тъй като ДЖ-те не са изложени на сергия, както доматите, за да можете лесно и от първия път да вземете решение, ще трябва да проведете поне няколко срещи преди да изберете своя човек. Не подхождайте лекомислено и всичко ще е наред. Имам в предвид, че ако ви излъжат с кило домати, защото отпред, на сергията, са изложени хубавите, а отзад ви пробутат скапани, загубата не е голяма, но ако сгрешите при избора на вашия сватбен водещ, няма как да го смените и да се ожените отново.
Пожелавам успех на всички през новия сезон @}->-- @}->-- @}->--

iv4eto_k:
Бъдещи и настоящи младоженци  :) Дали някой може да ми препоръча DJ водещ във Великотърновския регион? Сватбата ни ще е края на август 2017 в Арбанаси. За момента нямам мнения и предложения, но разбира се и аз търся симпатичен човек, професионалист, който вече да има опит в сватбените церемонии, водене, традиции и да може да пуска всякаква музика. Под всякаква имам в предвид такава, която да се харесва на всички поколения. И без чалга разбира се. От ресторанта ни казаха, че познавали еди кои си хора от еди коя си дискотека, но не съм особен фен на хора, които пускат музика по дискотеките, а нямат опит в провеждането на сватбено празненство все пак.
Ще се радвам на всякакви мнения.

Deliysky:
Поразпитай в Търново за Дж Данчо :)

libraryworm:
Здравейте!
Дали някой може да ми препоръча DJ за София? Сватбата е на 15.07.2017г., а повечето диджеи, на които звънях в София ( от много цитираните имена) вече бяха заети.
Май ще се стигне до момента сама да си водя сватбата.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница