DJ за сватбата 3-та част
fire_bow:
Групичка,
И ние се колебаем относно Дж-я. Видяхме се с Емил Андреев и много ни хареса, а от прочетеното тук, мисля да организирам среща и с Хорхе.
Някой да е виждал и двамата в действие, какво ви е мнението? :)
sunny_s:
Цитат на: YoYo в ноември 13, 2016, 20:36:16
В никакъв случай не се доверявайте на DJ NASKO (Atanas) от DJ SERVICE! Не знам как не заспа, докато водеше сватбата ни! Не направи нищо от това, което бяхме коментирали и се държа грубо с мен. В последствие разбирам, че си е пийвал доста по време на сватбата, което за мен е недопустимо, не заради друго, ами заради това, че изглеждаше като надрусан... Всичките ми гости казаха, че не им е харесал и не биха го наели... голяма излагация...
Много неприятна ситуация. На нашата сватба DJ беше DJ PEPI от DJ SERVICE и останахме много доволни от него, абсолютно се съобрази с всичките ни желания, на предварителните срещи много подробно си ни обясни всичко и в деня на сватбата много помага. Гостите ни също много го харесаха.
Deliysky:
Цитат на: fire_bow в ноември 14, 2016, 12:15:13
Групичка,
И ние се колебаем относно Дж-я. Видяхме се с Емил Андреев и много ни хареса, а от прочетеното тук, мисля да организирам среща и с Хорхе.
Някой да е виждал и двамата в действие, какво ви е мнението? :)
Аз съм ги виждал. Многократно. И двамата са в Топ10 за София, изберете който ви допада на вас. И не се чудете много с избора, в момента всички са луднали в търсене, добрите се заемат за часове :)
Цитат на: AIVEN в ноември 14, 2016, 07:21:53
На мен цените ми се видяха нормални.
Зависи от гледната точка и критериите. На мен ми се виждат доста нереални. За сумата от малкия му пакет можеш да поръчаш само един добър фотограф или оператор и то не съвсем от високия клас, а за сумата от скъпия му пакет можеш максимум фото + видео среден клас да избереш от списъка с популярните имена в бранша :). Джя ти идва подарък направо.
Добър Джй под 80лв на час няма, не се лъжете! Търсенето към добрите майстори на партито е огромно, ако може няма да работи за малко пари :). Така е във всяка сфера, може би и във вашата мили хора. Добър дизайнер, програмист, адвокат, доктор или каквото и да е.Добър ли си, взимаш колкото можеш. Това му е хубавото на толкова обичания от вас капитализъм - неограничените възможности, които предлага :)
bulartis:
Моля ви за помощ...всички добри дж са заети за моя ден.Хорхе,Стоян Петров,Емил Андреев
AIVEN:
Цитат на: bulartis в ноември 14, 2016, 15:13:30
Моля ви за помощ...всички добри дж са заети за моя ден.Хорхе,Стоян Петров,Емил Андреев
А на мен звъня ли???
:funny: :funny: :funny:
Защо реши че само трима добри дж има в София? Веднага се сещам за двама, които са ДЖ второ поколение и един, който е трето. Тоест бащите и дядовците им също са били ДЖ, и нито един от тях не е от изброените от теб. 8P
Навигация
[0] Списък на темите