DJ за сватбата 3-та част
alexandrova_90:
Цитат на: bulartis в октомври 22, 2016, 00:49:16
Здравейте! Спряла съм се на DJ Ivo, DJ Horhe, Найден Найденов,dj Vale и DJ Стиви....помагаъте моля ви :angry:
Няма да ми писне да препоръчвам ХОРХЕ, докато има хора, които не знаят, че е невероятен. Доверихме му се безусловно за сватбата и всеки един от гостите остана очарован от него *INLOVE* *INLOVE*
Била съм на сватба с Найден Найденов, много е добър, също..
Уговорете си среща и ще усетите вашия човек *THUMBS*
polito88:
Здравейте момичета,
някоя от вас да е използвала услугите на philipoff entertainment? Почти никакви мнения не намерих за тях, а съм се загледала в пакета им от Видео, фото и DJ. Моля ви, ако някой има наблюдения нека да сподели.
Благодаря @}->--
Deliysky:
Цената на пакета сама по себе си говори точно какво трябва да очакваш за тези парички :). Това, че няма мнения също. Обикновено недоволните рядко се оплакват (от срам ли от какво ли и аз се чудя), а доволните пък яко се хвалят :)
YoYo:
В никакъв случай не се доверявайте на DJ NASKO (Atanas) от DJ SERVICE! Не знам как не заспа, докато водеше сватбата ни! Не направи нищо от това, което бяхме коментирали и се държа грубо с мен. В последствие разбирам, че си е пийвал доста по време на сватбата, което за мен е недопустимо, не заради друго, ами заради това, че изглеждаше като надрусан... Всичките ми гости казаха, че не им е харесал и не биха го наели... голяма излагация...
AIVEN:
Цитат на: YoYo в ноември 13, 2016, 20:36:16
В никакъв случай не се доверявайте на DJ NASKO (Atanas) от DJ SERVICE! Не знам как не заспа, докато водеше сватбата ни! Не направи нищо от това, което бяхме коментирали и се държа грубо с мен. В последствие разбирам, че си е пийвал доста по време на сватбата, което за мен е недопустимо, не заради друго, ами заради това, че изглеждаше като надрусан... Всичките ми гости казаха, че не им е харесал и не биха го наели... голяма излагация...
Грубото отношение на Дж-я към булката е недопустимо! *crazy*
По отношение на алкохола и консумацията му по време на сватбата, мисля че всеки ДЖ минава през този етап. Много е важно, на време да осъзнае че трябва да спре. Иначе с кариерата му е свършено! Всеки се учи и трябва от някъде да тръгне. Дори и хирурзите правят лоши операции до като се научат. Не е никак приятно да се падне точно на теб. По тази причина повечето младоженци търсят утвърдени Дж, които са минали през този етап а именно, да НЕ се държат грубо с младоженците, да НЕ пият по време на работа, и да дават всичко от себе си за веселбата на гостите, за да бъдат препоръчвани в последствие.
Цитат на: Deliysky в ноември 13, 2016, 17:25:53
Цената на пакета сама по себе си говори точно какво трябва да очакваш за тези парички :). Това, че няма мнения също. Обикновено недоволните рядко се оплакват (от срам ли от какво ли и аз се чудя), а доволните пък яко се хвалят :)
На мен цените ми се видяха нормални. Като знам колко, обикновено, взимат Дж, Фотограф и видеооператор, седнах с калкулатора и получих почти същата сума, за трите услуги. Разбира се това е базов пакет, който винаги може да бъде надграден, специално за по-претенциозните младоженци.
Друг е въпроса, каква е вероятността трима ДОБРИ професионалисти да се сдружат. :)
Навигация
[0] Списък на темите