DJ за сватбата 3-та част

<< < (6/71) > >>

Ciara1811:
Цитат на: AIVEN в август 04, 2014, 10:38:05

И всичко това е човек, за който не можах да намеря нищо в мрежата. *db* *db* *db*

Драги ми смехурко!!! Не ти е в ред математиката! С този DJ съм била на 5 сватби за 2 години. между които и тази на сестра ми. Това че ти ходиш (че те канят) на сватба 1 на 5 години си е твой проблем. DJ-ят наистина си заслужава похвалите.

AIVEN:
Цитат на: Ciara1811 в август 05, 2014, 14:56:36

Драги ми смехурко!!! Не ти е в ред математиката! С този DJ съм била на 5 сватби за 2 години. между които и тази на сестра ми. Това че ти ходиш (че те канят) на сватба 1 на 5 години си е твой проблем. DJ-ят наистина си заслужава похвалите.

Няма ли модератори тук, да изтрият тези глупости. *crazy* *crazy* *crazy*

Ice_Princess:
DJ и при мен е голяма драма - нашите са го наели без мое знание, защото някой си им го препоръчал. Изобщо не съм го виждала, нито чувала и малко се притеснявам - защото съм от булките, дето искат абсолютно всичко да бъде под контрол и да не се пуска нито една неодобрена песен. Моето решение ще бъде да се видя с него и надълго и нашироко да си поговорим, а на самото празненство едната от шаферките ще бъде назначена да го надзирава и да го "побутва", ако почне да своеволничи. (може да е малко грубо, но това си е моята сватба и ще си бъде по моя начин!)

Иначе идеята ми е джаз и ретро (20-те, 30-те години) по време на храненето, прекъсвано от различните церемониални процедури и после по-ново ретро (80-те и 90-те години), някакви по-прилични поп хитове и чалга (ама не гадна!).

Ще имам и една певица сред гостите (момичето се подвизава като фронт... уомън? на рок група), която има страшен глас и може да си изпрося някоя песен, ако имам късмет.  :[

wackybabe:
 :offtopic: И аз не разбирам коментарите на AIVEN. Аз също само през последните 3 години съм била на 7 сватби, а сега ми предстоят още 3. Две от сватбите бяха с един и същ DJ. Не му знам името, но всички го запомнихме, защото много се забавлявахме как казва "Младоженека" и "Близнета". Така че често се случва познати да наемат DJ , който им е харесал от сватба на познати и така всички от една копмания понякога попадаме по няколко пъти на един и същ DJ. Това е много добър вариант, защото младоженците знаят вече какво да очакват от него. Иначе за посочените DJ нямам мнение.

DjNick Mc:
Цитат на: Ice_Princess в август 21, 2014, 04:08:55

................... го надзирава и да го "побутва........... 

Не смятам че е коректно да демонстрирате такова обидно отношение ?!
А подобна "надзираваща" шаферка може да предизвика и обратен ефект..... ?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница