DJ за сватбата 3-та част

<< < (5/71) > >>

crazynelly:
Цитат на: Ciara1811 в август 04, 2014, 08:33:59

За този DJ не мога да ти помогна, но за такъв модел водене на сватби, и DJ какъвто търсиш ти горещо препоръчвам DJ Мариан Каменов. Изключително точен и стегнат. Била съм на 3 негови сватби, и за това го наехме за сватбата на сестра ми. Тя не е много претенциозна като цяло за разлика от мен, и за това аз се наех да водя разговорите с него. Той отново се справи брилянтно. Сега визитката му не ми е под ръка, но по-късно мога да ти го пратя.

+ 1 за дж Мариан Каменов. Ние бяхме с него на нашата сватба и всичко беше прекрасно.  *YAHOO*

AIVEN:

Била съм на 3 негови сватби, и за това го наехме за сватбата на сестра ми.

По леко с хвалбите. :P
Човек  през живота си присъства средно на около 5 сватби, ако не броим тези, на които е бил като дете, и от които почти нищо не помни. Какъв е шанса на всичките да е един и същи ДЖ???

Тя не е много претенциозна като цяло за разлика от мен, и за това аз се наех да водя разговорите с него. Той отново се справи брилянтно. Сега визитката му не ми е под ръка, но по-късно мога да ти го пратя.

Сестрата на булката да урежда ДЖ-я ??? *crazy*

И всичко това е човек, за който не можах да намеря нищо в мрежата. *db* *db* *db*

crazynelly:
AIVEN - много ви моля да не плюете името на човек,който очевидно НЕ ПОЗНАВАТЕ!!!!! }:-> }:->
Мислите ли,че той прави същото за вас?????  *crazy*
Ето профила на нашия дж - https://www.facebook.com/marian.kamenov1?fref=ts
Може да няма сайт и 100 реклами в интернет,но това не е човек,който иска да си прави слава! Не е като вас- да пише по форумите злобните си коментари и да злорадства против колегите си.  *crazy* *crazy*
Мариан Каменов е прекрасен човек и много добър дж! Няма да позволя да петните името му,след като дори не знаете нищо за него! Какво ви дава право???????  P-( P-( P-( P-( P-(
Това,че не сте го чували си е ваш проблем. Не всеки дж,трябва да се изявява като супер звезда и да се превзема.

AIVEN:
crazynelly Нямам нищо против колегата, но прекалявате с глупостите, с които пълните темата. Това е нещото, което ми дава право да се намеся. :P :P :P

crazynelly:
Цитат на: AIVEN в август 04, 2014, 10:59:15

crazynelly Нямам нищо против колегата, но прекалявате с глупостите, с които пълните темата. Това е нещото, което ми дава право да се намеся. :P :P :P

Каква глупост съм написала аз и защо ме слагате под общ знаменател с други хора?  *crazy* *crazy*
Не съм съгласна да говорите ВИЕ глупости за ваш колега,на които очевидно ЗАВИЖДАТЕ и се дразните на това,че НЕ ВИ хвалят вас в момента!  :huh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница