DJ за сватбата 3-та част
aalko:
Ако искаш цяла сватба да гледа само него,а не вас,наемете го!Това е мое мнение,не ангажирам с него!
DjNick Mc:
patence,
Не е важно колко е известен, важно е дали има опит във сватбените партита, защото това е много специфично нещо. Не е като в дискотека или чалгатека. Сватбения Дж е много по разлшчен във всяко едно отношение - музика, поведение, говорене ... много други качества и способност. Така че преценете дали Дж който наемате няма да измести центъра на вниманието върху себе си и дали ще е в състояние да забавлява присъстващите със всякаква музика без ограничения !!!
Ciara1811:
Привет на всички!
Имам едно въпросче. Моя приятелка се жени и искат да наемат (по препоръки на техни роднини от Бургас, и ако вече не са го наели) за DJ на сватбата човек който до сега не мога да намеря нищо за него. Става въпрос за DJ Sunny (Александър Бурмов) не разбрах да ли е от София или от Бургас.
Някой знае ли нещо за този DJ, и дали е добър за сватби или е само за клубчета и дискотеки?
Ще бъда благодарна за на всеки, който може да даде някакво инфо за него!
Благодаря Ви предварително!
Cappuccino:
Сватбеният ни dj - Емил Андреев направи страхотен купон! Хората се веселиха, всички станаха да танцуват в един или друг момент, пускаше разнообразна музика, води ритуалите много добре, подготви и една игра за разнообразие, която също се получи много добре. В общи линии зададе веселия тон на сватбата, а на нас не ни беше особено трудно да го поддържаме :)
Ciara1811:
Цитат на: my_fairytale в юли 22, 2014, 21:35:59
Здравейте, моля за мнение и контакти на DJ Емилио - Емил Живков? Чела съм позитивни неща като цяло, но не мога да открия никакъв телефон. Искам да е човек, който да не си позволява особено своеволия, да се вслушва в желанията и предпочитанията на младоженците, да умее да води добре - т.е. да не говори прекалено и да не е циничен или прекалено лигав.
За този DJ не мога да ти помогна, но за такъв модел водене на сватби, и DJ какъвто търсиш ти горещо препоръчвам DJ Мариан Каменов. Изключително точен и стегнат. Била съм на 3 негови сватби, и за това го наехме за сватбата на сестра ми. Тя не е много претенциозна като цяло за разлика от мен, и за това аз се наех да водя разговорите с него. Той отново се справи брилянтно. Сега визитката му не ми е под ръка, но по-късно мога да ти го пратя.
Навигация
[0] Списък на темите