Да планираме снимките на сватбата 3-та част

<< < (2/4) > >>

Svetla_24:
mina_ спокойно може да го подпитате. По-добре само като гост и да се забавлява после. При нас той сам предложи, ако имаме нужда от нещо да се обаждаме и така се уговорихме, но пак ще се чуем. То трябват само няколко детайла, вратовръзката, обувките, ръкавели и цялостна картина, после ще изберем няколко снимки от неговата подготовка за албума. Видео операторът пък ще отиде за много малко при младоженеца и после при мен, преди да съм се облякла, той повече ще обикаля, но няма как иначе. Осигурили сме му човек, който да го вземе от младоженеца и да дойде при мен да снима малко и после на вземането на булката.  :)

Feli:
Момичета, да сте чували/чели някакви коментари за фотосесия в парка на Военната академия или парк "Врана"? Интересува ме до колко са поддържани и дали има входна такса, с какво разполагат като места...? :) За "Врана" се информирах относно входа, но за парка на военните нищичко не зная.
Приемам и други предложения  :girl_wink:

mina_:
Feli, ако не се лъжа Strafi подготвяше някакви документи за тяхната сесия във "Врана". Поразпитай я ако искаш ;)

ivanjelina:
Цитат на: mina_ в август 03, 2014, 14:14:34

Момичета, аз в момента съм малко объркана как да направим с фотографа преди церемонията. Иска ми се той да отиде в хотела да направи няколко кадъра на младоженеца, докато се приготвя, после да дойде до вкъщи да направи и там няколко кадъра на роклята... И от там той да отиде в църквата по-рано, за да може да направи няколко снимки на обстановката в църквата - цялата украсена и тържествена, с много цветя... Но някак си всичко това ми се струва много натъгъдъг... Другия вариант е нашият фотограф не отива в хотела при младоженеца, а идва направо при мен. Много близък приятел на милото, който ще бъде гост на сватбата е професионален фотограф и той може да отрази подготовката му в хотела, както и придвижването на милото, с почти всички гости в група, от хотела към цървката. Така ще имаме снимки и от тези моменти, но сякаш всичко ще се случи по-спокойно.
Докато разглеждах снимки от други сватбени тържества, търсейки идеи и вдъхновение попаднах на тази сватбена фотография. Не можа да се сдържа да не я споделя с вас, тъй като пресъздава една различна обстановка, която на мен лично много ми допадна... :)
http://kehayov.com/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B6/

Леле, Минче....уникална фотосесия! Как не съм я видяла досега. Каква романтика само...много е френско и много непринудено изглежда всичко. Булката е много красива, страхотна двойка са. Единствено може би не ми допада много как е облечен младоженецът. Но иначе...всичко е страхотно. Връща ни назад във времето. :)

Feli:
Цитат на: mina_ в август 18, 2014, 21:58:02

Feli, ако не се лъжа Strafi подготвяше някакви документи за тяхната сесия във "Врана". Поразпитай я ако искаш ;)

mina_, благодаря ти! @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница