Да планираме снимките на сватбата 3-та част
магито:
Старата тема http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26512.0.html
mina_:
Момичета, аз в момента съм малко объркана как да направим с фотографа преди церемонията. Иска ми се той да отиде в хотела да направи няколко кадъра на младоженеца, докато се приготвя, после да дойде до вкъщи да направи и там няколко кадъра на роклята... И от там той да отиде в църквата по-рано, за да може да направи няколко снимки на обстановката в църквата - цялата украсена и тържествена, с много цветя... Но някак си всичко това ми се струва много натъгъдъг... Другия вариант е нашият фотограф не отива в хотела при младоженеца, а идва направо при мен. Много близък приятел на милото, който ще бъде гост на сватбата е професионален фотограф и той може да отрази подготовката му в хотела, както и придвижването на милото, с почти всички гости в група, от хотела към цървката. Така ще имаме снимки и от тези моменти, но сякаш всичко ще се случи по-спокойно.
Докато разглеждах снимки от други сватбени тържества, търсейки идеи и вдъхновение попаднах на тази сватбена фотография. Не можа да се сдържа да не я споделя с вас, тъй като пресъздава една различна обстановка, която на мен лично много ми допадна... :)
http://kehayov.com/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B6/
Cappuccino:
mina_, за маршрута, който си описала най-добре би се получило, ако имате двама фотографи, в противен случай времето би ви притиснало най-вероятно. Вариантът с вашия приятел е добра алтернатива, ако искате да имате снимки и от тези моменти и да се чувствате по-спокойни и откъм време.
Svetla_24:
И ние сме така, един близък приятел ще снима младоженеца и подготовката му, а пък какквото заснеме. Иначе професионалната фотографка ще е с мен :)
mina_:
И на нас това ни се струва най-добър и спокоен вариант, но ще трябва да го изговорим с въпросния приятел. Първоначално дори мислехме да му предложим той да снима цялата сватба, но решихме, че е предпочитаме да го поканим само като гост и да бъде до нас чисто и просто като приятел. Не вярвам да има нещо против - той така или иначе ще прави снимки по време на сватбата, тъй като за него също ще бъде една по-различна сватба, но все пак... Струва ми се малко неудобно.
Навигация
[0] Списък на темите