Да планираме снимките на сватбата 3-та част
arnavonit:
Мина, и на мен ми се струва голямо обикаляне за сам фотограф. Хубаво би било ако наистина имате възможност да получите помощ от приятел. Другата идея е вашия фотограф да заснеме младоженеца в хотела, но в друг ден. Реално само вие ще знаете, че снимките не са от деня на събитието. В сватбения албум пак ще ги подредите в секцията, отразяваща подготовката.
При нас ММ е фотограф и иска да ме снима как се приготвям, но аз искам да запазя елемента на изненадата и да ме види, едва когато съм напълно готова. Така, че сме решили да заснеме роклята, обувките и т.н. аксесоари в деня преди сватбата. После докато гостите са в ресторанта ще ми щракне няколко кадъра как се "приготвям" пред огледалото в хотелската стая и готово. Ние пак ще си имаме фотограф на събитието и той ще си снима всичко от-до, но пусто ММ има разни идейки и иска той да ги запечата.
... та просто двам идея, че не всичко трябва да е хронологично подредено според графика през деня.
mimito_zafi:
Привет! Имам нужда от съвет! Сватбената фотосесия искам да ми е преди църквата и гражданския брак, тоест веднага след взимането. Въпросът ми е какво да ще правят гостите ми през това време, около час и половина - два?? :(
djdimi:
Уважаема mimito_zafi, споделете часовете на взимане, църквата и гражданския брак, зависи и как сте планирали локацията и времетраенето на фото и видео сесията, ще помогнем с каквото можем.
mariola85:
mimito_zafi при нас беше точно така, взимането беше от 13:30 до 14:00, цръквата от 17:00, ние се снимахме от 14:00-16:30. Имай на предвид за взимането идват най-близките гости и във времето докато вие се снимате, те ще се прибератг, преоблекат ( при мен всички бяха в различни дрехи за вечерта) освежат, някои и даже и ще си дремнат :girl_wink:. Така че на тези дето ще идват на взимането ги предупреди че ще имат малка почивка до цръквата/гражданския, те ще си намерят какво да прават.
Zeynep_123:
Здравейте,
Имате ли впечатления от фотограф Николай Неделчев - "На Фокус" ?
Благодаря.
Навигация
[0] Списък на темите