Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 14, 2025, 23:51:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема Юли 2014 :sunshine:  (Прочетена 76405 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 11, 2014, 08:33:25 »

Момичета, може ли да ви помоля за малко форумска подкреп. Днеска и аз съм на тест и ако се справя на интервю след това.
 А повече никога няма да отида на конкурс в държавната администрация 1 час по-рано! Изхвърлиха ме като мръсно коте и щели да пускат 15 мин. преди началото на теста!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #76 -: юли 11, 2014, 09:32:10 »

Стискам палци!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #77 -: юли 11, 2014, 09:38:11 »

тук сме, стискаме каквото трябва  tease, да раскажеш после как е минало

Party time Party time петък е smile хайде на танца  yahoo

Какво ще правите уикенда? Аз ще чистя  nea че е паднала бомба у нас и след това ще мързелувам  blum

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #78 -: юли 11, 2014, 09:50:00 »

Стискаме палци и сме с теб мила!  smile

Ние мислим да мръднем в неделя до Рударци, иначе утре ще търся платове за роклята с бабата ще обикаляме магазините
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #79 -: юли 11, 2014, 10:36:35 »

Аз пък отново ще имам гости с нощуване. Нещо взе да ми писва - отиват към морето и правят почивка при нас. Пак чистене, готвене и пране.
На всичко отгоре сме и сигурно единственото семейство глупаци без кола и сме вързани като с вериги към дома. На родния съпруг "не му требвала" кола. Ами как ще му  "требва", когато животът му е работата и там го вози шофьор. По- рано имаше достатъчно междуградски транспорт за да мога да водя децата на разни места в почивните дни. Той съответно винаги работеше. Пълно е с ваучери, ама как да отида някъде, като няма как да стигна до там? Децата и те като си дойдат /ако изобщо си дойдат/ се страхуват да карат кола тук и само мърморят, но само пред мен. Е, ходи ми се и на Рилските езера, на Белмекен, из Родопите....ама нъцки.  diablo. Стой си вкъщи и готви и чисти за неговите роднини, наплодени като зайци /21 първи братовчеди с по 3-4 деца и с по 2-3 внучета/. Много, ама много съм ядосана diablo
« Последна редакция: юли 11, 2014, 10:51:19 от svekarva » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 11, 2014, 11:03:53 »

Оф теста мина и беше доста гаден, така че едва ли ще стигна до интервюто. Беше 25 въпроса и за да минеш трябва да са ти отговорил вярно на поне 20. Ама, здраве да е! Аз не се надявах много да стане, защото ако ме вземат няма да мога да си карам стажа.
Свекърва, у вас е като туристичееска спалня кой откъде мине все у вас спи. Почни да им събираш пари за ал инкузив.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 11, 2014, 11:44:17 »

Ехо и от мен smile

Туй администрацията на университета е много сложна машина. Три седмици се разправям с командировачно и все никой нищо не знае и само обикалям кабинетите да видя къде е задържано този път. Аз в понеделник заминавам, а то още не е готово и следобед пак ще ходя да проверявам. И всички колеги ми казват, че всеки път е така. И не знам защо, ама като ида там и ставам много мила. Мен все ме изкарват голям цербер като някой не е свършил, това което има да се върши, а като вляза в някой кабинет и ставам душичка. Явно съм си изчерала запаса за скандали с университета lol И въпреки всичко обичам да съм там, Все едно пъпа ми е хвърлен там lol

Аз уикенда ще събирам багажа за Гърция и Турция. От една седмица си правя списъци и като се сетя нещо допълвам, а имам и отделен списък за това, което трябва да се купи към списъците Wink

svekarva, хич не ти завиждам. Аз никак не обичам гости, особено с преспиване, особено ако са роднини. Само двете ми съквартирантки, с които живях 5 години, обичам да идват с преспиване, че да можем да се наговорим. Все още ми е напълно естествено да са си около мен и само дебна мъжа ми го няма някоя нощ и да ги наговоря да дойдат Wink

ratatui, стискаме палци, пък каквото сабя покаже  good

milenkata, успех с платовете  good

mariola85, в новото или старото у вас ще чистиш?
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #82 -: юли 11, 2014, 11:58:01 »

pandapanda не настоящето, миналия уикенд нали ходихме на сватба и нямах време и са е ужас. Новото пак щях да припадна като видях колко работа има. Отгоре на всичко срещнахме една съседка ония ден ( най-разговрливата баш)  като ходихме и ни каза че мазетата и подземния паркинг са наводнявали постоянно, то ние нямаме нито мазе нито парко место долу ама егаси тъпото. Асансьора не работи в блока, бил някакъкв ултра уникален и нямало никога части за него, то ние сме на 4ти етаж не е фатално но още от сега почват някакви неща да излизат... Та се подразних и от всичката работа която ни чака и писах на едни дизайнери и ще се виждаме с тях след морето.

За теб специяно smile http://9gag.com/gag/ajro58w

svekarva   хаха кефиш ме, а така излей си душата тук. И аз хич не обичам гости и се радвам че поне ММ има малка рода, че милия от моята му е писнала. Баща ми са 7 деца, всичките имат по две деца. Една камара рода сме и на него му беше писнало от преспиващи по едно време  angry

milenkata ходихте ли с бабето да мерите роклята?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #83 -: юли 11, 2014, 12:26:29 »

Да и искам да кача снимки ама не ми дава от телефона да ги кача, а пък ги нямам на компютъра sad
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 11, 2014, 12:38:53 »

mariola85, много яка чешма  yahoo yahoo yahoo
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #85 -: юли 11, 2014, 12:52:56 »

Да и искам да кача снимки ама не ми дава от телефона да ги кача, а пък ги нямам на компютъра sad

Прати си ги на мейла и после си ги свали на компа  Wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #86 -: юли 11, 2014, 13:22:17 »

Не съм много убедена как става... малко съм индианче с техниката  blush Довечера ще ги кача
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #87 -: юли 12, 2014, 15:12:22 »

Мариолка, честито ви жилище! Пожелавам ви да го изпълните с много обич, детски гласчета и хубави моменти give_rose
Гостито с преспиване е гадно, ако е за 1-2 вечери, а представете си всяко лято близки и познати да се изсипват на тълпи, за да си карат лятната отпуска без пари на морето tease

Стискам палци на момичетата, на които предстоят тестове и интервюта  good
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 13, 2014, 16:13:58 »

ratatui, кога излизат резултатите от теста? Стискам палци и аз.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юли 14, 2014, 10:39:14 »

Здравейте понеделнишки!
Как я карате като пак взе да застудява?
Резултатите излезнаха, но не съм се справила, от около 30-40 човека само 3ма са изкарали. Беше ме малко яд, защото тези които са изкарали със сигурност ще ги вземат, вече обаче ми мина, така ще мога да си изкарам стажа пълноценно.
Моето пате тази събота беше на работа и му дадоха 1 ден компенсация и сега на 25 ще отидем за 3 дни до Гърция на море. Поставила съм задача на майка да ни намери нещо, което да отговаря на моите претенции. Но приемам всякакви съвети, ако знаете моля ви кажете някое симпатично курортче, което да е на близичко и да има вечер къде да се разходиш.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: