Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 17, 2025, 23:05:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема Юли 2014 :sunshine:
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема Юли 2014 :sunshine: (Прочетена 74423 пъти)
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
Re:Месечна тема Юли 2014 :sunshine:
«
Отговор #45 -:
юли 07, 2014, 16:07:50 »
Здравейте и от мен
.
Ох, мекици....даже отидох до магазина за брашно. Отдавна ми се бяха дояли, но сега вече стана сериозно. Ние с ММ уж да сме здравословни, а напоследък или нищо не ни се яде, или вреднотии като мекици, сладолед и т.н.
Мариолка, да сте много щастливи в новия дом!!! Поздравления! Да ви е честит.
А за гащите,...хаха, май всяка от нас има по една такава история. И аз имам. От доброто старо време, когато бях най-срамежлива - ранните пубертетски години на 7ми клас. Играехме на народна топка, но еше след часовете и не бяхме с екипи за физическо ами с дрехите, с които си бяхме на училище. Играхме момичета срещу момчета. Топката прелетя над оградата на двора и хоп в храстите от другата страна. Аз, да се покажа колко съм супер в прескачането на огради, прескочих, но при скачането полата ми (бях с една дънкова) се закачи на колчето между две части от оградада и аз увиснах, с гръб към двора и дупе, с не си спомням какви гаши, "гледащо" всички зад мен. Беше ужасно, хаха, умрях от срам. И един учител си спомням, че ме свали (след като го викнаха де, т.е. поне 5-10 минути съм си висяла).
Приятна юлска вечер на всички ви.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #46 -:
юли 07, 2014, 17:24:38 »
Муунче , може па да земе да ми хареса. А за вашия блок думи нямам- аз честно казано не бих била въодушевена на твое място, че бая рев ще има да се чува. ама нейсе- всички сме ревали.
Свекс, ти ме уби просто тотално днес.
Аз пък на 17, стоя пред входа гордо гордо, с 5-6 мъже над 25г. ( мъжкарана) , и съм с едни тесни дънки . Клекнах нещо да взема и хоп, прас на дупето точно. Поне им направих рахата, ама то и аз не съм от притеснителните, та се посмяхме дружно.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #47 -:
юли 07, 2014, 18:14:04 »
Хехе, май ще правим важен извод всички:
Носи си хубавите гащи всеки ден!
.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
юли 07, 2014, 20:48:10 »
Днес много хубаво си разказваме истории
И аз имам една от 6-7 клас. В Казанлък баш на центъра има една Лъвота чешма и аз се наведох да пия вода като не съобразих, че съм с пълен клош пола и то късичка. Та точно тогава се появи вятър и естествено я вдигна право нагоре. Ама аз набързо я събрах в двете ми ръце, за да стои изпъната и ни лук яля, ни лук мирисала се изнизах
Ние ходихме при наште за събота и неделя, малко мама да ме охрани, че с мойте болести позаслабнах. Даже ни изпрати и за София и сега няколко дена няма да готвя и да ходя до магазина
emmmmmy
успех с палатките. и аз все мръкам, че е гадно, но си права, че трябва да се опита и после да се говори
Alichka
успех с зъбите. Аз и преди съм писала, че мъжа ми тази година ги извади и четирите (два от тях растяха перпендикуларно и се налагаше), та си мисля, че не е лошо да се отхвърли това на млади години, когато минава по бързо.
Активен
Alichka
«
Отговор #49 -:
юли 08, 2014, 10:52:25 »
Моята зъбата история няма да има скоро край
Вчера ходих, кумата беше на линия с торба с лед и уж да го вадим - нееее! Снимаха ме, гледаха ме, та решиха, че цяла седмица ще си ходя през ден да сменяли дренажи. Кумата вчера ме съсипа, как с майка си обикаляла по центъра в най-подутата си фаза. Харесала си очила, обаче не можала да прецени дали ще й отива. Оток вече нямам и тази сутрин се познах в огледалото. Довечера мъжО ще спи вече с жена си
Другата седмица сме на сватба. Няма да пия, не мога, а и не съм по яденето, поне на човек да приличам!
Пуста му суета!
Еми, успех с палатките! От мен да знаеш - зорът е един път да се умиришеш на огън. После не ти пука. Когато се завърнеш в цивилизацията, чак тогава усещаш, че нещо не е наред
ММ е луд по балканите, но аз съм си за моренцето
Муун, направо ти завиждам за младите хора в блока. При нас наскоро преасфалтираха тротоарите и пустите му пенсионери пак са недоволни - било им високо да се качват от паркинга на тротоара. Да ги питаш какво ще правят на платното
Ама така е - хора без работа само се чудят с кого да се заядат! Затова нямам търпение да купим другото жилище!
Свекърва, вземи напиши едни мемоари, моля те! Крайно време е!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #50 -:
юли 08, 2014, 11:14:20 »
Излязоха резултатите и от втория тест - от 420 останаха 200 за 80 места и аз съм в кюпа. Интервюто ми е утре и малко ме е страх как ще се представя... Има и някакъв въпросник, който трябва да попълня онлайн, но още не съм го почнала.
Сега се чудя - да търся ли някой да гледа малкия или да отида с него? Ако отида с него, може да се приеме, че се справям с няколко задачи едновременно, но от друга страна, може да се приеме и че не мога да си организирам нещата правилно...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
юли 08, 2014, 11:45:05 »
Здравей и от мен! От няколко дена взе да прилича на лято. Вчера за първи път ми беше горещо у нас.
menyanthe
, според мен не го води с теб малкия. Ако тези, с които ти е интервюто нямат деца, няма да им хареса.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
юли 08, 2014, 12:24:54 »
Само че май няма да успея да си намеря "заместник" за Зарко за утре, та май ще се наложи да е с мен...
Активен
svekarva
«
Отговор #53 -:
юли 08, 2014, 12:53:44 »
menyanthe
, браво! Ако си хвърлила вече поглед на въпросника, кажи от какво се интересуват. Вероятно нещо ще бъде включено и утре. Ако имаш възможност, попитай вече участвали в програмата какво представлява интервюто. Най- добре е да се обърнеш към организаторите, имаш право на пълна информация, а и ще се тълкува като сериозно отношение. Ако нямаш никакви контакти с тях, направи така, както на теб ще ти е удобно. Би трябвало на тази среще изобщо да не ги интересува как си планираш и организираш времето, нито с колко задачи се справяш. Сега кандидатстваш за курс, важни са уменията ти за усвояване на нови знания. Другите личностни качества и натрупан опит /изобщо, не само в професионален план/, се гледат при кандидатстване за работа. При всяко положение, ако решиш да отидеш с Елизар, още с влизането
ти
трябва да насочиш разговора към него и да покажеш, че си мислила по въпроса. Примерно: с него попълвах теста, сега обеща да ми подсказва /нещо забавно, което да накара комисията да се засмее/. Много зависи какви ще са хората срещу теб,
pandapanda
е абсолютно права. Субективният фактор винаги е имал значение. За голямо съжаление вероятността да те харесат без дете е по- голяма, отколкото с дете. Каквото и да решиш, стискам палци да покажеш най- доброто от теб, без да се притесняваш. Като гледам как обичат да ти се натрупват ангажименти, сигурно няма да ти се размине курс с деца, че и още нещо
*THUMBS
Сега дойде твоят пост, нямам време да преработвам....Помисли какво ще кажеш при влизането и отново - успех!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #54 -:
юли 08, 2014, 13:17:17 »
menyanthe
аз също бих те съветвала без дете, знам се себе си как бих реагирала ако някой дойде на интервю с дете. Грех на душата ми е че отрязах една мацка след майчинство, беше за позиция Тийм Лидер, но на мен ми трябваше човек който ще спи буквално в офиса и исках необвързан човек, тя шефката ми понеже е майка много ме нахрани че така съдя хората, то не че и други кусури не и намерих, дънките и бяха мръсни и скъсани, беше в суитчър за по вкъщи изпокъсан, а все пак става въпрос за лидерска позиция и трябва човек да изглежда представително, имаше някакви умения но не бяха кой знае колко
панде
жега е , аз съм на климатик в офиса но вкъщи е ад, направо не се диша
Мунче
мерси за пожеланията, ММ се е побъркал цял ден прави измервания и обазвежда апартамента хах. Ама май към Икеа вървим, останаха ни достатъчно парички да го обазведем хубаво та ще видим. Ние за това искахме ново строителство, за да живеем с млади хора и заедно да си полудяваме на старини. Гледах по терасите в блока само бебешки неща имаше така че залагам на млади хора.
Сядам да си хапна пъпешче
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
юли 08, 2014, 13:26:46 »
В крайна сметка, намерих кой да го гледа за час-два, докато отида на интервю.
Та ще съм без него.
Въпросникът е личностен - дали си упорит, дали постигаш целите си, лесно ли се отказваш, дали предпочиташ да работиш в екип или да се конкурираш с другите, дали можеш да влияеш на другите и т.н. И уж нямало верни и грешни отговори.
mariola85
, аз почнах работа, когато Сиана нямаше година - това не ми попречи нито да давам нощни смени, нито да работя по празници/уикенди и т.н. - т.е. работех си наравно с другите. А веднъж на едно интервю за работа се наложи да отида със силно умирисана на пушек риза поради кофти стечение на обстоятелствата - та понякога външният вид лъже.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #56 -:
юли 08, 2014, 13:33:26 »
menyanthe
супер че си намерила
Абе аз нямам проблем за другите позиции да наемам мами или след майчинство, просто за тази позиция си иска много работа, а и друго е умирисана риза друго е скъсани дрехи
все пак ставаше въпрос да управляваш екип от над 100 човека...
Успех утре и стиснати палчета от мен
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
юли 08, 2014, 13:55:20 »
Благодаря!
Оф, надявах се, че поне между 2 и 4 ще спрат да пробиват, но не би...
Активен
svekarva
«
Отговор #58 -:
юли 08, 2014, 14:02:40 »
menyanthe
, тогава може да те накарат да дадеш пример за ситуация, в която си проявил дадено качество. Описваш ситуацията, казваш какво си предприел и задължително посочваш какво се е получило в резултат на твоите действия. Не бива да се говори "по принцип", дори и да се понагласи и разкраси, трябва да говориш като за нещо действително. Едно време в Кока Кола /1996 - 2000/ това беше последен писък, сега вече е почти утвърден метод. Предполага се, че човек ще действа така, както е действал в досегашния си живот. Добре е примерните ситуации да са от работен период, но може да са от училище или от семейния живот. Хихи, няма верни и грешни отговори, ама ако знаеш какво търсят. Може да им трябва човек, работещ добре в екип, но може и да им трябва човек, който работи добре сам. Абе, малко като онзи виц дето един шеф си търсел секретарка. Явили се кандидатки с различни качества, умения, квалификации и опит, ама той след интервюто избрал тази, която имала най- големи цици.
Късмет утре и горе главата -
те губят, ако не те вземат
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
юли 08, 2014, 14:11:10 »
svekarva
, утре след интервюто ще дам отзиви как е минало... Но не знам още кога ще е ясно със сигурност кои ще са 80-те щастливци. Курсовете почват на 14-ти юли (в понеделник), та скоро ще е.
Благодаря за подкрепата!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...